• badjibadara
    6.1k
    SZ106325_f599aa7d-a1c2-4cd7-8755-94a02e35ba9b_650.jpg

58e55391-3f2c-498b-8857-661513f04a4c-m.webp

Sto vise gledam dres, sve mi je bolji. Ima mjesta i kritikama, razumijem, ali ne treba se obazirati pretjerano. Pljuvanje je postalo nacionalni sport, a vjerujem da vecina pljuvace ima iq prosjecne prosinacke temperature zraka u irkutsku.
  • Efes Pilsen
    11.6k
    S tim svjetloplavim sam zajebo svjetski sto ga nisam uzeo na vriijeme.
  • badjibadara
    6.1k
    S tim svjetloplavim sam zajebo svjetski sto ga nisam uzeo na vriijeme.Efes Pilsen

Bas ga mislio obuci na turnir u petak, ali jos je u foliji, nisam ga ni otpakirao. Vrhunski dres.
  • Bosskovitz
    17.3k
    Kad razmislim, moglo bi nas gostovanje u Osijeku u prvom kolu natjerati da i treći dres predstavimo prije početka sezone, jer osim ako Osijek ne ode na neku dominantno bijelu kombinaciju - ni u jednom od ova dva dresa ne možemo igrati na Pampasu.
  • blue heart 72
    2.3k
    a nikaj, ak nebu spreman novi treći dres imamo treći iz prošle sezone :cool:
  • veselko tenžera
    4.5k
    Prvi dres lijep, sve mi više sjeda. Drugi dres je - drugi dres. Nije loš, od mene veliki plus jer ima pravi grb, a ne onaj monokromatski. Jedino mi nisu jasni komentari da je drugi dres ljepši od prvog. Kako nešto neplavo može biti ljepše od plavog?!?!

Ono što mi na prvu nikako ne sjeda su bijele štucne. Dinamo je plav od glave do pete. Ovo baca na Chelsea, al ajde, vidjet ćemo kako na terenu izgleda.

Vidim i u ovim izborima za najljepši dres se niti ne spominje jedna jako bitna stvar, stražnja strana dresa. Budući da se dobar dio vremena, ako ne i većinu, gleda igračima u leđa font je itekaoko bitan za cjelokupnu dojam dresa kao i reklame koje idu na stražnju stranu.
  • Crni86
    12.1k
    Na ovom predstavljanju sergija meni prvi dres vec izgleda puno puno bolje. Mozda nam samo treva da se malo priviknemo
  • Yovitssa
    900

Upravo sam došao na temu da napišem isto. S ovim fontom i te crte na plavoj boji... Dres mi je čista perverzija. Baš mi moćno izgleda.
    A rezervni čista "Bošnjak/Siemens" nostalgija... :love:
  • Thor
    255
    Nisam bas kak bi se reklo pal na dupe od dizajna :rofl: ali ok su. Bolje nego prosla sezona po meni. Pogotovo gostujuci. :victory: puno bolje od one drecave boje i onog monokromadskog ili kakvog vec grba. Ovo je decentno,gradjanski lepo. Ja sam zadovoljan.:clap:
  • Dadox
    506
    Meni je svaki dres Dinama najljepši.
  • Zoran
    228
    Po mojem oba dva dresa su ljepsa nego prosle sezone. Konacno normalne boje i normalan grb.
  • NORTE
    17.1k
    ni u jednom od ova dva dresa ne možemo igrati na Pampasu.Bosskovitz

Teoretski mogli bi u plavoj kombinaciji sa štucnama rezervnog.
    Nije se jednom igralo u istoj boji hlačica u ligama petice...

Druga opcija je kombinacija plavog dresa i sivih hlačica sa štucnama rezervnog.
    dinamo je više puta i u ovom stoljeću igrao u toj kombinaciji i to u derbijima u Splitu.

Treća opcija je predstavljanje novog dresa za mjesec dana.
  • Sajla
    10.1k
    Već sam vidio prvog klinca u novom dresu :)
  • Felip
    564
    Sto ljudi, sto ćudi. Meni nisu baš na prvu sjeli novi "retro" dresovi. Ali komba sa štucnama mi je čak prolazna.
  • Dinamosaur
    2.3k
    Meni su dresovi bolji nego prošlogodišnji.
    Još bolje mi je kaj nema kričavih.
    Recimo sin od 16g je rekao da mu se novi ne dopadaju. Tak da nema baš smisla natezanje koji je bolji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.