• jakov1
    582
    Zena je javno izjavila da nije za zabranu pobacaja, kod vecine desnih glasaca ne moze to ispraviti ni da pocne nositi Skejine brcice.
  • rkru
    35

Naravno no na takve ona ni ne cilja. nemoze ih nikako dobiti. moguce djelomicno i zato kaj je zena xDDD sala mala no da... dobro si to detektirao no ona cilja na tih cca 20-40% blage desnice il desnog centra koji uglavnom razmisljaju...

nikakve zabrane pa ni pobacaja. nego raditi na edukaciji, pomoci trudnim zenama, razvoju drustva za razumjevanje te teme i da samo babuni mogu misliti da zivot pocinje tam negdje sredinom trudnoce itd xD
  • Tvrdica McTvrdi
    0
    Prije će Senf udesnit politiku nego ona, trojanski konj.
  • rkru
    35

hahahhahahah ma mojne mi senfa. sad prije 5 dana kad sam cuo intervju kak je on odavno isao na dinamove tekme i navijao xD mislim probably je i isao al bro schillaj znamo kaj pokusavas xDDDD sad se svi farbaju svim bojama xD
  • mali M
    7.4k
    Isti argument onda možemo izvući i za naše izbore. Glasalo 12k ljudi a danas imamo 50k članova više-manje. Znači debela manjina, jel.ElDorado

tada nas nije bilo 50k članova... od cca 13.000 nas je izašlo 7.000 na izbore.. malo je razlka jel? dal više od pola ili jedna petina? il ti je to isto?

Tko brani biračima da izađu na izbore?ElDorado

doslovno sam ti u istom postu napisao da su zagrepčani inertni i nezainteresirani

ma nemojte se hvatat za lika il trolla il ne kuzi kakva je izlaznost kod nas i svugdje u svijetu. argument koji nebi prosao u debatnom klubu tehnicke skolerkru

rkru, ajde pliz čitajte sa razumjevanjem.. nemora sve biti tako teško... svaki puta kad potegnem argument izlaznosti je kad netko izjavi da je izabran voljom većine zagrepčana.. u tako postavljenoj tezi je bitan i kontekst.. pobjedio je legitimno jer je na njegovih malo izašlo naših još manje.

ono što je jako puno ljudi fulava poantu je kad se bira gradonačelnik gleda se sve. tko god ovdje mislim da ekipa ne glasa za TT-jca samo zato jer je ljevica nije se dva puta osvrnula oko sebe. Ja prvi sam bio prvi puta protiv njega jer nije nudio nikakav program osim floskula i nema iskustva ni dva dana u realnom sektoru. Sada mi je samo potvrdio da osim što nezna, on niti nemože, počele su isplivavati afere (i to kakve), nema kapitalnih projekata, grad je zapušten, komunalije su poskupile, gubi natječaje koje sam narihtava...

Dok god će ekipa na to žmiriti jer im se sviđa njegova ideologija Zagreb će kao i za vrijeme Bandića tonuti, samo ovaj puta još brže... Pa ljudi ne morate slušati nikoga sa foruma, evo samo pročitajte šta vam Bauer kaže, a on bar ne navlači u ideološke vode.. uvijek mi je fascinantno kako nitko ovdje nije kao glasao za njega niti neće, ali se ima ogromna potreba braniti.. :roll:
  • Mali Zeus
    16.7k
    ↪rkru Zena je javno izjavila da nije za zabranu pobacaja, kod vecine desnih glasaca ne moze to ispraviti ni da pocne nositi Skejine brcice.jakov1

Može link?
  • Mali Zeus
    16.7k
    uvijek mi je fascinantno kako nitko ovdje nije kao glasao za njega niti neće, ali se ima ogromna potreba braniti..mali M

Znači netko ih brani jer ti je natuknuo da se gleda tko je izašao na izbore.
  • mali M
    7.4k
    to ti je zeus selektivno čitanje. Rekla je da nije za zabranu pobačaja jer to nije riješenje, ali u idealnom svijetu pobačaja nebi bilo...

Zeus, doslovno neznam zašto se ti uvijek imaš potrebu replicirati.. nisam te tagirao niti te ciljao.. nisam rekao da ih brani onaj koji je natuknuo da se gleda tko je išao na izbore, nego da je bitan kontekst kad se kaže da je izabran voljom večine građana... to jednostavno nije istina..

Al zbilja ne kužim što želiš.. ne vrtim se ja u krug nego pratim raspravu, a ti imaš potrebu uskočit na vlakić
  • Mali Zeus
    16.7k
    ↪Mali Zeus to ti je zeus selektivno čitanje. Rekla je da nije za zabranu pobačaja jer to nije riješenje, ali u idealnom svijetu pobačaja nebi bilo...mali M

Točno tam sam nešto i mislio da je bilo.
  • jakov1
    582

“Smatrate li da je pobačaj temeljno pravo i odluka žene?”

"Da."

Selektivno.
  • Mali Zeus
    16.7k
    Zeus, doslovno neznam zašto se ti uvijek imaš potrebu replicirati.. nisam te tagirao niti te ciljao.. nisam rekao da ih brani onaj koji je natuknuo da se gleda tko je išao na izbore, nego da je bitan kontekst kad se kaže da je izabran voljom večine građana... to jednostavno nije istina..mali M

Pa ovo je forum, ljudi repliciraju jedni drugima. Znači on je izabran voljom većine građana koji su izašli na izbore. E sad, možda ga ja branim ovako. No dobro, nevažno.
  • NORTE
    15.2k
    kad se kaže da je izabran voljom večine građana... to jednostavno nije istina..mali M

Senf je u drugom krugu izbora dobio rekordnih 200.000 glasova, dok je Škoro dobio nešto više od 100k glasova.
    Ne može legitimnije i uvjerljivije, u direktnom sukobu dva pola.

Ja nisam ni izašao na to glasanje, a itekako me zanima stanje u gradu i kvaliteta života.

Realnost je da senf sad tek nema pravu konkurenciju.
  • rokikaciga
    1.1k
    Realnost je da senf sad tek nema pravu konkurenciju.NORTE

I takoder je realnost da ce puno ljudi glasat "samo da nije Tomasevic" u drugom krugu. Moji ukucani su slozni u tom. Osim ako u drugi krug ne prode jedan od oponenata...onda apstiniramo jer nemam tih zivaca i volje za tu osobu glasati.
  • Mali Zeus
    16.7k
    I takoder je realnost da ce puno ljudi glasat "samo da nije Tomasevic" u drugom krugu. Moji ukucani su slozni u tom. Osim ako u drugi krug ne prode jedan od oponenata...onda apstiniramo jer nemam tih zivaca i volje za tu osobu glasati.rokikaciga

tako je, ako MSR prođe u drugi krug mogla bi biti polarizacija tj. da ljudi koji ne žele Tomaševića glasaju za Mariju. E sad, bi li to bilo dovoljno i bi li dovoljno ljudi izašlo to je veliko pitanje.
  • mali M
    7.4k
    ma okej, uglavnom, razumijemo se.

jakove, al ovo ti je novinarska udica na koju se nije smjela upecati. Nju kao ženu među samim ženama pitaju da li je odluka žene... dala se upecati... ja bi na njenom mjestu odgovorio, do abortusa ne smije ni doći i trebaju se poduzeti svi koraci da isti nije ni potreban... za svakog katolika, kršćana to uopće nije pitanje i naravno da se treba učiniti sve što je moguće da uopće ne dolazi do abortusa. tu ti je problematika zato što se izbjegava pitati "abortus zbog čega?". više od 95% abortusa je kontracepcijsko sredstvo, u tom kontekstu se niti jedan katolik ne može složiti.. a ako se radi o životu majke tu ni Crkvi nije upitno što činiti, samo je problem što je takvih manje od 1%.

To je meni super pitanje za liberale, jer imamo ekipu kojoj je lakše visiti na cici svih nas koji plaćamo zdravstveno, jer su neodgovorni, a na kontra strani je cijena jednog kondoma.. treba se više na to ukazivati.. ali da ne širimo...

Senf je u drugom krugu izbora dobio rekordnih 200.000 glasovaNORTE

ne mjenja na rečenome ništa.. petina..

Ja nisam ni izašao na to glasanje, a itekako me zanima stanje u gradu i kvaliteta života.NORTE

Nema ništa protiv tebe osobno, ali ovo je najveća kontradikcija koju netko može izreć. Očito te ne zanima stanje u gradi i kvaliteta života dovoljno ako nisi izašao.. pa da si izašao i prekrižio listić bi barem pokazao što misliš o tome, a ne ovako..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.