Isti argument onda možemo izvući i za naše izbore. Glasalo 12k ljudi a danas imamo 50k članova više-manje. Znači debela manjina, jel. — ElDorado
Tko brani biračima da izađu na izbore? — ElDorado
ma nemojte se hvatat za lika il trolla il ne kuzi kakva je izlaznost kod nas i svugdje u svijetu. argument koji nebi prosao u debatnom klubu tehnicke skole — rkru
Zeus, doslovno neznam zašto se ti uvijek imaš potrebu replicirati.. nisam te tagirao niti te ciljao.. nisam rekao da ih brani onaj koji je natuknuo da se gleda tko je išao na izbore, nego da je bitan kontekst kad se kaže da je izabran voljom večine građana... to jednostavno nije istina.. — mali M
kad se kaže da je izabran voljom večine građana... to jednostavno nije istina.. — mali M
Realnost je da senf sad tek nema pravu konkurenciju. — NORTE
I takoder je realnost da ce puno ljudi glasat "samo da nije Tomasevic" u drugom krugu. Moji ukucani su slozni u tom. Osim ako u drugi krug ne prode jedan od oponenata...onda apstiniramo jer nemam tih zivaca i volje za tu osobu glasati. — rokikaciga
Senf je u drugom krugu izbora dobio rekordnih 200.000 glasova — NORTE
Ja nisam ni izašao na to glasanje, a itekako me zanima stanje u gradu i kvaliteta života. — NORTE
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.