• Dino
    3.6k

Ak smo dobro skuzio poanta price je da bi u scenariju u kojem Tomasevic prode u drugi krug s bilo kojim od navedene dvojice izgubio, ali bi dobio Selakicu da je ona ta koja prolazi u drugi krug, i onda autor navodi da je najizglednije da je Selak ta koja prolazi u drugi krug sto znaci da Tomasevic ostaje gradonacelnik.

Trebalo mi je malo mozganja za ovo, al nek me ispravi neko ak sam u krivu :lol:
  • Patak
    3.3k
    Bernardić danas podnio kaznenu prijavu protiv Tomaševića i još nekih. To mu je već druga prijava...prvu je onaj odvjetnik...
  • rokikaciga
    1.1k
    Ima ih on i više, samo su ove najeksponiranije
  • Jaro
    9.8k
    prvu je onaj odvjetnikPatak

"Onaj odvjetnik" u normalnoj drzavi nebi bio blizu sudnice (osim kao optuzenik) a ne lijepio kaznene prijave i osnivao stranke i sudjelovao u dnevnopolitickim i pravnim poslovima Republike Hrvatkse...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.