• badjibadara
    4.8k
    Cinik presađuje kosu debilu. U grupi TNT toga nije bilo. Još papučarova izjava nakon Šibenika da 20 godina nisu bili prvaci i da će to nastaviti, podsjetilo me na fenomenalni TNL skeč:

• ElDorado
    4k
    Dinamo dogovorio s Istrinim stoperom

Nakon odlične Istrine sezone, velik je interes za njezinim protagonistima. Hajduk je sve dogovorio s trenerom Gonzalom Garcijom, Istrin direktor priznao da se Dinamo javio klubu s interesom za Mateom Lisicom, a navodno je Dinamo dogovorio i transfer Morisa Valinčića. On je, u paru s mladim Fincem Koskim, bio ponajbolji stoperski par lige prošle sezone.

Sportske
  • Izet Hajrović
    5.1k
    bravo SN, Valinčić je stoper... Kakvi debili rade u sportskom novinarstvu, digla mi se kosa na glavi.
  • NitkoBitan
    27k
    Kaj jbt, stoper, obrambeni... ista stvar :rofl:
  • Fan
    1.1k
    a jbt, kakve sve gluposti pročitam svaki dan, ovo nije ni blizu shit of the day...
  • hardek
    4.5k
    "U nekim krugovima priča se da bi Osijek mogao biti najozbiljniji kandidat za naslov sljedeće sezone, a Dinamu je velika razlika ako sutra pobijedi Rijeka", rekao je Đorđe Ivković u Studiju 4

Ne znam ko je ovaj Đorđe ali očito koristi dobru robu
  • Droljo
    16.4k
    Zašto Osijek nebi složio dobru ekipu? Sa kakvim igračima je rijeka osvojila?
  • Mathiasovi Chageri
    5.4k
    “Bruno Petković dobio je ponudu koja je „za početak, ali ne i za završetak“. 1,2 milijuna eura po ugovoru koje već ima potpisano – pretvorilo se u hipu u u 750 tisuća, jer, eto, to je novi maksimirski plafon. Osim ako se ne prezivaš Ljubičić i dolaziš iz druge Bundeslige. Tada vrijede druga pravila i onda možeš odbiti pa dobiti više. “

Samo otvorim najnoviji uradak Lesija i probava sama proradi, ne treba ništa drugo.
  • NKDZ86
    4.2k
    tako je lesi, dolje stranci, dolje uprava, vratite nam lopove
  • Droljo
    16.4k
    Koja je to svjetska budala majko mila...
  • Dr Hofmann
    2.8k
    Koje je taj lik podlo smeće a najgore je kaj, nažalost, puno ljudi puši te njegove spike. Ljudi, on je bio glasnogovornik Dinama kad je ono četničko glavato zlo bilo u klubu. Kako se usudi taj klošar nekome više s visoka nešto docirati..Najbolje da njega opet zaposle u Dinamo ili da on ima ekskluzivne informacije iz kluba.

Ja sam uvjeren da taj čovjek nije navijač Dinama
  • Droljo
    16.4k

Riga mi se kad se sjetim presica gdje on sjedi sa strane i vodi to. Fuj
  • Jaro
    10.2k
    Priča s Brunom Petkovićem i Dinamom pretvara se u sapunicu. Prije nekoliko je mjeseci njegov menadžer Ivan Cvjetković u jednom podcastu kazao da će njegov klijent napustiti Dinamo u ljetnom prijelaznom roku. Pa prije nekoliko dana u nešto pomirljivijem tonu zaključio da bi Petković dolaskom Bobana na čelo kluba ipak mogao ostati... A kad ono...

Kao bomba odjeknula je vijest u srijedu navečer da Petković ipak napušta Dinamo. Kako nam kažu izvori, Boban ovih dana vodi razgovore sa "senatorima", starijim igračima. S Petkovićem se našao u srijedu i navodno mu ponudio osjetno smanjenje ugovora. Ponudio mu je, prema našim informacijama, 750.000 eura fiksno uz, po Bobanovom mišljenju, lako ostvarive bonuse.

Boban je Petkoviću rekao da ga vidi kao novog vođu Dinama, vjerovao je da će stasiti napadač pristati na nove uvjete za dobrobit kluba koji je zbog neosvajanja prvenstva financijski uzdrman.

Navodno mu je rekao i da će mu plaća, ako njegov učinak i rezultati Dinama budu dobri, rasti, odnosno, da će mu ponuditi novi ugovor na više godina. Petković u Dinamu navodno ima 1,2 mil. eura godišnje.

Kako nam kažu izvori, kad je Boban pitao: "Imamo li dogovor", Petković je kao iz topa ispalio: "Nemamo". Ta reakcija nije se svidjela novom šefu uprave Dinama. Navodno je kazao nešto u stilu: "Dok sam ja u Dinamu, ti nećeš igrati". Uz povišene tonove Petković je napustio ured. Slično su izgledali i Bobanovi sastanci s Markom Pjacom i Martinom Baturinom...

Boban još službeno i nije preuzeo funkciju, to će učiniti tek 1. lipnja, a problemi se nižu. Pripreme za novu sezonu nisu ni počele, a Dinamov šef možda je već izgubio svlačionicu...
    Piše Mato Galić na 24sata

ovo se naziva novinarstvom... raina upisa u tekicu s nacrtanim cvjeticima i srcekima na tvrdoj korici a pocinje "Dragi Dnevnicče, nećeš vjerovati što mi se danas dogodilo...."

Stilski - nije novinski članak
    sadržajno - nije novinski članak
    činjenično - nije novinski članak

Ovo je moj zadnji za ovaj prijelazni rok koji ću prenijeti ovdje jer su višemanje svi jednaki. Meni je "novinar" veća uvreda od bilo koje druge - i ponosniji bih bio da me smatraju lopovom, pederom, ciganom, smećem, kurvom, nego novinarom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.