• NVKOD
    5.1k
    Gamad novinarska ponovno udara gdje stigne. Jedva ste dočekali da Dinamo ne osvoji titulu, samo da imate materijala za pljuvanje. Znam da čitate Zonu, pa ću vam ovim putem poručiti – kako vas nije sram?

Vi ste "sportski novinari", my ass. Nemate pojma o sportu, muljate, lažete i obmanjujete javnost pričama o "navodnim" svađama, "povišenim tonovima" i ostalim jeftinim konstrukcijama. Najjači ste mi kad pišete ekskluzive o transferima pa ubacite bisere poput: "kako nam je javljeno iz naših izvora", "navodno", "prema dobivenim informacijama", "možda"...a u stvarnosti samo kopirate tekstove sa Zone ili "Transferi – vijesti".
    Da netko napiše da je Kulenović rokao po kulenu onda kad je Cannavaro tražio promjenu prehrane, skupili biste se na tu vijest kao muhe na govno.

Vama nije cilj informirati, analizirati ili objektivno izvještavati. Vaš cilj je razarati ono što vrijedi – destabilizirati klub, prikazati Bobana kao negativca, iako znate da pokušava napraviti remont koji ste vi sami još donedavno nazivali prijeko potrebnim. Dajte se odlučite.

Nemam poštovanja prema vama zato što ste izgubili svaku mjeru i svaku odgovornost prema svom poslu. Ne zanimaju vas ni istina, ni sport, ni navijači – zanimaju vas klikovi, senzacionalizam i pljuvačina. Majku bi prodali za dodatan klik.

Od mene nemate ni poštovanja, ni povjerenja. Samo prezir.
    FUJ!
  • Zg123
    1.9k
    Zarko Puhovski na hrtu komentirao stanje u Dinamu, ima li jos tko da kaze nesto? Cekamo Plenkovica i Milanovica da daju komentar
  • Ludovic IX
    8.6k
    Ona izreka, "imala mama dva sina, jedan bio normalan a drugi golman", može se proširiti na " imala 3 sina, jedan normalan, drugi golman a treći sportski novinar"
  • Marley
    4.2k
    ej, ne diraj mi golmane...
  • rokikaciga
    1.5k
    Hvala ti Marley :heart:

Ali nije daleko od istine. Moras biti lud, u najmanju ruku, da stanes na gol svojevoljno i da te gadaju s loptama koje idu i preko 100 km/h. I meni je to i dalje gust, braniti na terminu s deckima :sweat:
  • sport
    4.7k
    Majku bi prodali za dodatan klik.
    Ja bih još dodao i za koji gemišt,viski a još bolje euro.
  • Jay
    1.6k
    Zauvijek zahvaljujem mami koja mi je prilikom izbora fakulteta rekla da odjebem od novinarstva, da to u Hrvatskoj ne postoji i moze biti bilo tko, a ako se zelim time baviti mogu piskarati na pauzi od pravog posla. Steta da 90% nasih novinara nije dobilo takav savjet
  • nemapredaje
    5.3k
    Ne, nego ih je većina prihvatila ovaj dio savjeta

ako se zelim time baviti mogu piskarati na pauzi od pravog poslaJay
  • Mathiasovi Chageri
    5.4k
    Zarko Puhovski na hrtu komentirao stanje u DinamuZg123

Sad sam naišao na to:

IMG-7185.jpg

Ovo baš ima potencijal biti najjača postsezona ikad. Puhovski komentira Dinamo, što je iduće?

Zoran Vakula i Dalibor Petko komentiraju Dinamo? Baby Lasagna na HRT-u upitan o stanju u Dinamu? Dean Kotiga u Potjeri morao prokomentirati stanje u Dinamu?
  • Brusa
    3.3k
    ček jel to za pravo ili fotomontaža neka, zajebancija? Više ništa ne znam :sweat:
  • Paggini
    51.3k
    Zoran Vakula i Dalibor Petko komentiraju Dinamo? Baby Lasagna na HRT-u upitan o stanju u Dinamu? Dean Kotiga u Potjeri morao prokomentirati stanje u Dinamu?Mathiasovi Chageri

Ekspertica za rastave Doris Pincic da nam kaže koliko je teška rastava Petkovica i Dinama
  • ElDorado
    4.1k
    To vodi onaj našmrkani Vlahov pa se netko u produkciji zajebal i pozvao krivog . Inače zove onog patuljastog tatićevca Zorka.
  • Pacho
    1.2k
    Taj puhovski valjda ima luftmadrace na kojima spava u raznim studijima. Kao inventar je, a evo sad je krenuo i o nogometu laprdati.
  • Medvedgrad
    606
    Sjećam se neke emisije kad su Gotovina i Markač oslobođeni i dočekani na trgu gdje je Puhovski tvrdio kako će Gotovina ući u politiku.

Toliko o njegovim analizama i prognozama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.