• kajjaznam
    484
    Ma najvažnije je da je Kova počeo raditi zamjene u pravim trenu.
    Pa nama je Miške izašao u 60.minuti.
    Možda nema kadar kakav bi htio, jer je više odlazaka,a dolasci su još na ledu.
    Znam da je to Rudeš, al naviknite se na Dinamo B, bar 15 tekmi ćemo ovak izaći.
    Bravo Kačavenda, drago mi je zbog njega.
    I najvažnije Mudri upisao minutažu i asist, . Neka, drago mi je
  • Roky
    154
    Danas je jako lijepo dirigiro u 2.pol . kad je vikao nadji poziciju spusti se igraj iskreno zna on sta zeli ali to treba kliknuti jer ova momcad od 65 min nema utakmica puno pa je dosta gresaka
  • Dr Hofmann
    6.1k
    Jesam li ja bolestan? Meni su ovakve tekme najdraže. Sjever drugo poluvrijeme u midseason form, ima mjesta, zajebancija...Nije ni prevruće bilo večeras.

I moram poseban pozdrav uputiti djeci s brojem 10 I prezimenom Pejić iza. Mali plavi lavovi, a bome i roditelji ili ko već ko ih je na ramenima cijelu tekmu nosio. Navija lima ko veliki

Neka drhti cijela Europa
  • Jimmy Đomlija
    17
    Jesam li ja bolestan? Meni su ovakve tekme najdraže. Sjever drugo poluvrijeme u midseason form, ima mjesta, zajebancija...Nije ni prevruće bilo večeras.

Apsolutno najdraže tekme. Puno golova, ne čekaš dugo na pivu, gledaš igrače koje ne gledaš tolko često.
    Uvijek biram tekmu s 5000 ljudi koji dišu i s igračima i ostatkom stadiona nego 15+ tisuća šminkerčića koji dođu zbog protivnika i poslije pljuju, a ni ne znaju s kim igramo vikendom
  • Peškaman
    9.5k
    Bravo Dinamo!
    Posebno mi se gade komentari na ovoj temi i seciranje svakog mogućeg pogrešnog dodavanja/poteza igrača Dinama.
    Kako vam se da u tijeku gledanja utakmice svako 2 minute tipkati po mobitelu/laptopu kako je netko odigrao pogrešan pas.
  • podravskimodrikibicPMK
    426
    Brutalna spika na Sjeveru, teška zajebancija, puno klinaca a navijanje na Dok na terenu srce ostavljaš uh.... teška potvrda zakaj volim ovakve tekme
    Svjestan sam da na manji broj ljudi to je slabije nego kaj bi moglo biti ali dojam kad si u tome, kažem baš uh
    Kad već pišem od Sjeveru danas ili sad već jučer, ne mogu ne spomenuti par pijanih likova, imali smo nedavno raspravu na tu temu, ponavljam moje mišljenje da previše alkohola nemre biti dobro, ni taj dečko nije izgledao dobro a o tome da se svi ljudi u okolini (računaj 5+) ogledavaju jel dobro da ne pričam, ne znam kak to more biti dobro za navijanje.
    Možda off topic ali definitivno povezano s ovom tekmom

NEKA DRHTI CIJELA EUROPA
  • jp23
    4.5k
    Isprike na krivom ispravku, čini se da se asistencija ipak nije pisala Tabinasu za gol Kačavende
  • Riot
    2.1k
    Kad već pišem od Sjeveru danas ili sad već jučer, ne mogu ne spomenuti par pijanih likova, imali smo nedavno raspravu na tu temu, ponavljam moje mišljenje da previše alkohola nemre biti dobro, ni taj dečko nije izgledao dobro a o tome da se svi ljudi u okolini (računaj 5+) ogledavaju jel dobro da ne pričam, ne znam kak to more biti dobro za navijanje.podravskimodrikibicPMK

Poprilično sam siguran da će se na našoj tribini na Kranjči riješit taj problem. Sad s obzirom na situaciju oko zatvorenog istoka, skupog zapada itd.. na sjeveru se mora preć preko nekih stvari
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.