• Brusa
    4.3k
    ja mislim da je. Bilo je i tu priča o odlasku na razgovor kod Bobana I tako....

Nebitno je to sada, Kule više nema, a Beljo je tu i trebamo napraviti sve kako bi on bio u što boljoj formi i što zadovoljniji i nastavio ovako fantastično isporučivati.
    Da se razumijemo, moj stav je da Beljo treba igrati svaku utakmicu 90 minuta.
    Smail Prevljak je tu nebitan.
  • Profesor Baltazar
    248
    Neka ga sada u Kupu stavi igrat cijelu utakmicu. Nije puno mimuta dobio, ali sam govor tijela mi ne daje neke velike nade u njega. Nadam se da sam u krivu i da će opravdati novce koju su dani za njega
  • Zg123
    4.6k
    Ja iskreno ne znam sta vi ocekujete tocno od covjeka koji je odigrao protiv Rudesa 25 minuta, protiv Vikinga 6 minuta, protiv Istre 17 minuta gdje je dao gol za bod i sad protiv Gorice 9 minuta. Nije mi jasno sto je tocno covjek trebao napraviti u tako mizernoj minutazi kao REZERVNI napadac? Ajmo malo uzet veci uzorak utakmica s vise minuta pa onda davati neke konkretne procjene
  • Crni86
    24.3k
    Ono jucer na njemu kad trci sam prema golmanu je faul kao kuca. Mogu razumijet da Kolaric mozda to nije vidio, ali di je var? To je faul zadnjeg igraca i cisti crveni karton.

Na tvu se jako lijepo vidi da igrac Gorice ne dira loptu i udara Prevljaka po nozi.
  • jp23
    4.7k
    Ako nije penal bio, onda je crveni i slobodnjak. A izgledalo je kao da mu je ovaj jazavac od Kolarića pokazivao nešto kao da nije penal ili da se sam sapleo
  • Crusades
    26k
    Jedino gore od naše predstave jučer je bio Tovarić.
  • emilperska
    18.3k
    Ako nije penal bio, onda je crveni i slobodnjak. A izgledalo je kao da mu je ovaj jazavac od Kolarića pokazivao nešto kao da nije penal ili da se sam sapleojp23

Na snimci sam vidio da su kao provjeravali jer je tovarić komunicirao s njima i za par sekundi odgodio izvođenje kornera/auta ili cega vec i nakon toga je samo pokazao da se nastavi.
  • badjibadara
    10.7k
    Hoće li biti ta situacija u sudačkoj analizi? Pitam za prijatelja. Penal nije bio sigurno, jer je kontakt izvan 16.
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube