• crophantom
    5.9k
    Ova ekipa na plavom korneru je bolno nesposobna, vise sam se nasekirao u redu nego gledajući tekmu
  • prefontaine
    10.2k
    vise sam se nasekirao u redu nego gledajući tekmucrophantom

Očito utakmice nisi gledao niti jedne sekunde
  • ksapi
    8.7k
    Radio sam i nisam stigao na tekmu, ali sam dosao sad na produzetke.. sokiran sam kolicinom ljudi koja je izasla van nakon regularnog vremena, kao da ne znaju da se igraju produzeci.
  • Pavinho
    578
    misle da jos vrijedi gol u gostima :lol:
  • Denle
    575
    "no input signal"

Filipu Brkicu govno skliznulo niz lijevi guz kad je to vidio
  • Dinaminjo
    2.2k
    Pokidali nam zivce za sva tri pretkola
  • Nolifer
    15.6k
    Nikad više na taj rtl. Em nemaju sadržaj na poluvremenu i još ovakav kriminalan signal iz produkcije.

IMG-3182.jpg
  • ksapi
    8.7k

Previse tetaka od Izbornika
  • bbb medimurje
    5.2k
    Osigurana europska jesen!
  • Dr Hofmann
    6k
    O Dinamo, robijo moja, nesrećo i srećo najveća...Ne znam ni sam kaj bi rekao, najbitnije je proći...Ali onaj trenutak kad smo zabili za 2-2...Evo sad mi nije dobro

Jebem ti sve, koliko emocija. Idem se balzamirat i sutra ko živ ko mrtav
  • Makedonion
    179
    Super mi je novi spiker! Volio bih da se razvije kultura vikanja prezimena kad igrac zabije gol. Kao sto u Napoliju to rade.
  • hardek
    11.2k
    Bila nam je bitna utakmica, i razumljivo je da se unio neki strah u ekipu. Ali jel stvarno ovakva doza nesigurnosti bila potrebna? Pa igrači su se bojali svoje sjene do crvenog kartona, gubimo 2:0 a svaka lopta koja traži bilo kakvu dozu rizika ide na 5. red tribina.

Kontrola lopte kao da se igra s medicinkom, skoro svaka odluka na malom prostoru je bila pogrešna. Kad god ih malo krenemo ljuljat, netko udara centašut sa 40 metara ili puca 10 metara preko gola.

Nadam se da je ovom utakmicom skinut dio tereta, ali ovako Dinamo ne smije izgledat na svom terenu pa sve i da igra protiv PSG-a
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.