• Crni86
    22.9k
    nisam povjerovo u ono niti sekunde i naravno da mi tu pisemo misljenja

U novinama trebas procitat cvrste i nepobitne cinjenice, ili neka vec auto kad pise clanak neka krene prema mojem misljenju dinamo ce krenut po zeleniku, a ne da tvrdi zelenika je dinamov izbor.

Ista je stvar s ovim bonusima oko Bakrara, netko je zbrojio 2+2 jer je malo razmisljo pa prodaje svoje misljenje pod informacije. Takve stvari trebamo citat na neformalnim siteovima gdje se razmjenjuju misljenja nas bezveznih likova, a ne na naslovnicama novina gdje bi se trebale pisati prave vijesti i cinjenice.
  • Fan
    2.5k
    Pa slažem se sa svim, da, ali ni ovo zadnje nije čvrsta i nepobitna činjenica već "Međutim, iz maksimirskih izvora saznali smo ovo..." što se da pročitat u gotovo svakom članku :)
  • Zagi
    18.4k
    (po svemu viđenome nije takav, igrao bi na 100%)Fan

Nismo vidjeli niti jednu tekmu koju igra u trenutku kada ima potpisan ugovor sa nekim drugim klubom.
    To kakav je on karakter dok je pod našim ugovorom je irelevantno.

Ako gledamo iz njegove perspektive, najbolje bi mu bilo da bjezi od svakog kontakta. Za svaki slučaj.
    Tak nemreš igrati.
  • Fan
    2.5k
    Kakav je karakter ima ogromne veze, al ok, svejedno onda opet dolaziš do pitanja zašto bi ga itko normalan u tom slučaju stavio na klupu? Ako je tako kako misliš, ako bi Beljo odšepao s terena, stavio bi ga unutra da kaj, bježi od svakog kontakta?
    Nemremo znat kaj je sve tu bilo u pozadini, velim samo da ne treba vjerovat svemu kaj se napiše, bilo to dobro za nas il loše.
  • Zagi
    18.4k
    Kakav je karakter ima ogromne veze, al okFan

Jasno ali ni ti niti ja to ne znamo. To je poanta.
    Vrlo lako moguće da je jednostavno, jako profesionalan.

To bi u toj situaciji značilo da daje sve od sebe za klub koji ga u toj situaciji plaća.
    U tom trenutku to više nismo mi.

A stavit ga na klupu mozeš neovisno o toj činjenici.
    Ako suparnički trener ne zna koja je situacija , mora razmišljati o toj opciji i gubiti vrijeme za pripremu.
    Tebe ne košta ništa jer ionako nemaš popunjenu klupu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.