• Mr Anderson
    18.4k
    Tipka se itekako s Maksimira.vjeko1701

Htio sam reći da mi je sumanuto da se tipka dok se igra. Makar, jednom sam snimio tipa kak na tribini igra šah preko interneta za vrijeme utakmice tak da me niš ne iznenađuje.
  • Nolifer
    14.3k

A kaj ćeš. Sad će mi bit prigovora, da osim onog grba, da mi smetaju i ove lajne, ne, nego samo velim da mi je dost slično ispalo, pa baš to kaj si napisao. Možda da smo imali neku tamniju trenirku bi bolje funkcioniralo...
  • vjeko1701
    23.7k
    Htio sam reći da mi je sumanuto da se tipka dok se igra. Makar, jednom sam snimio tipa kak na tribini igra šah preko interneta za vrijeme utakmice tak da me niš ne iznenađuje.Mr Anderson

Kolko znaju trajati odluke suca, VAR provjere i sve ostalo, čudim se da cijeli stadion ne primi mobitel u ruke :D
  • ShanKu
    2.1k
    bili smo gosti, nismo imali izbora :grin:
  • Boycie
    3.9k
    Skurena jakna, spaljene tenke, dimne u nosu, svrsili tovarima u kosu. Naravno vrijedilo je. Fanatics!
  • jp23
    3.8k
    Ako netko ima snimku cijele utakmice ili link na istu, please javite
  • Jurki
    24k
    ja sam sretan prvenstveno zbog razvoja ove sezone i jer sam tada, a sad se to pokazalo tocnim i ispravnim.. govorio da je remont nuznost.
    Ovo danas je pokazatelj kak ja zelim da Dinamo igra.. ko šraštuk.. stisne i tišče da oci ispadaju van i jos se jače stisne.

Ali je jos veci pokazatelj da ljudi koji su u klubu zaduzeni za prvu momcad ipak znaju nekog kurca o nogometu vise nego mi.
    Ako jedan Zajc koji je presel svasta u karijeri, igral u boljim ligama nego kaj je hnl ... pizdi u 85 minuti na 5:0 jer je fulal loptu.. to znaci da smo gladni.. a kad smo gladni, drugi su najebali.
  • M94
    2.5k
    Stojke i Beljo u repstaciju!!!
  • vjeko1701
    23.7k
    Slažem se. Nedostatak te gladi je i razlog prošlogodišnjeg HNL-a i kontrasta sa LP. Očito da se više ne dopušta takav stav u ekipi i nek se samo tak nastavi.

Bit će svega, i velikih pobjeda i teških poraza ali zbilja imam osjećaj da se dugoročno gradi nešto veliko. Kad se do kraja posloži škola, kad se srede stadioni i kamp...
  • Kruno
    1.4k
    Al koliko mi je drago da Vidovic napokon pokazuje pravu formu.
  • NORTE
    23.3k
    zbilja imam osjećaj da se dugoročno gradi nešto veliko. Kad se do kraja posloži škola, kad se srede stadioni i kamp...vjeko1701

To ti se kod nas veli budućnost bez granica.
  • DerHerrKool
    389
    Nemoguće je dugo imat neosvježenu ekipu na hrpi, a da su jednako gladni. Može jedan ili dva igrača, al nemre pola momčadi jer se zasite.
  • Jurki
    24k
    ma gle ok je imati kičmu momčadi vise godina, ali je problem bil u tome kaj su se dovodile prinove koje nisu imale kapacitet odrzati kičmu napetom.
    To je islo dok je islo i puklo.
    Kak ce npr Bulat, Tolic, Špikic natjerati osovinu momcadi na veci angazman kad je iste trebalo tegliti za sobom.
    Mi smo trebali poceti raditi remont kad smo ispali od Seville. Sve iza toga je bilo šutiranje mrtve krave od koje ocekujes top performans.
    22/23 i 23/24 smo dobili na poklon i to na ime individualne kvalitete.
    Kad je kvaliteta otisla.. ostala je olupina. Jos nadodaj na to osrednje trenere, Kopica, Čačke je to drzal jednu godinu ok, Biscana, Jakir je trener koji se isto iskal ko Kova sad, razmontiranog Bjelicu, ciklosokovnika.
  • DerHerrKool
    389

Istina. Kaj bi se ovaj trudio kad zna da za njega nema zamjene i da ga nema ko izgurat iz momčadi.
  • Jurki
    24k
    na to dodaj pušačku sobu, upale pubicne kosti, bolikurcitis, mahanje rukama i bahatluk prema zastitarima i izigravanja velikog boysa na terenu.. uz rupcagu na golu.. nema jebene šanse da ta skupina igraca ikaj zvlece na svoj mlin.

Jedino kaj sam se zajebo u svojoj procjeni od lani je to da treba Nevistica ostaviti na golu.. a da ga jebes kraj toliko trulih jabuka, nemoguce ih je detektirati sve.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.