• vjeko1701
    23.7k
    Jeli moguće da je puno forumaša bilo na stadionu nego inače?
    Ili sam sebe zavaravam?
    Mr Anderson

Tipkaju ljudi ovdje i sa stadiona, posebno kad je loš rezultat.
  • ljmaric
    67
    Sta je ovo, samo 14 stranica?!
  • Mihael2305
    1.6k
    Moze neko poslat cijelu tekmu inbox
  • Plavi Zapad
    20
    Lani smo nakon 27. kola bili treći, imali 46 bodova uz gol razliku 52:35.
    Ide ovo u dobrom smjeru. Iduću sezonu napraviti ozbiljan iskorak u Europi i to je pravi put koji svi priželjkujemo
  • Jurki
    24k
    ma ne valja ovo nista.
    2 boda i 1 gol od lanjskog ucinka u priblizno istom hnlu +- 5 posto.
    Samo 9 kola prije.

Vratite senatore i pušačku sobu.

Pozdrav svim naricateljima nad sudbinom senatora od lani. Decki kaj su vam mobiteli/kompjuteri krepali od suza? nist se ne pise.

Je bipolarni svima stisnul dribling.. sram ga bilo.
  • vjeko1701
    23.7k
    Pozdrav svim naricateljima nad sudbinom senatora od lani. Decki kaj su vam mobiteli/kompjuteri krepali od suza?Jurki

Nemoj me podsjećati. Tek da vidiš kaj je sve uletavalo u inbox moderaturi...

Generalno, još razumijem navijače rivala i konkurenta. Ok, oni se nadali najboljem za sebe i uvjeravali se da slažemo ekipu od njihovih otpadaka i igrača Istre. Da će Boban doći, potrošiti pare, posvađati se i odjebati. Sve se to pisalo i ok, kažem, nadaju se najboljem, vide neku šansu.

Al ljudi koji sebe nazivaju navijačima Dinama. Neki koji su ovdje pisali godinama. Ono kad se razgoli kakav je netko. To je bilo iskreno tužno. Al dobro. Nek sad uživaju pisajući sa novim računima po drugim mjestima. Nek imaju samo jedne želje, nek se ugledaju u koga god žele, nek se arogatno postavljaju kome god žele. Najveća im je kazna kaj se trenutno više guše u tome kaj nije bilo po njihovom i kaj su bili u krivu nego da uživaju u Dinamu koji se gradi.
  • Ritam Ulice
    2.6k
    Kakav dan! Ne znam zasto al uvijek se napijem od te pive na stadionu da nemrem hodat doma.. volim te Dinamo!
  • Zagi
    16.6k
    Tuzno.
    Tek da vidiš kaj je sve uletavalo u inbox moderaturi...vjeko1701
    Bolje da ne znamo.
  • NitkoBitan
    35.9k
    Danas odlicna koreografija, bakljada, salijada, dimijada, poruka splitskim grobarima... Kaj se tek sprema u kolovozu...

Svi na sve!
  • Nolifer
    14.3k
    :fire: :up:

o-38610106-1280.jpg
  • Mr Anderson
    18.4k
    Tipkaju ljudi ovdje i sa stadiona, posebno kad je loš rezultat.vjeko1701

Kaj ja znam, to mi je nevjerojatno. Znam ja nekad napisat nešto na poluvremenu. Kad sam sretan, napišem odmah čim tekma završi.
    Nikad neću skužit taj poriv da kad ide loše kreneš odmah srat na forum. Da ne pričam kak 90% takvih nemre dva na nogi napraviti.
  • vjeko1701
    23.7k
    Dobro, nije samo negativno. Jako puno ljudi ovdje se spaja preko mobilnog interneta. Samo je poanta bila da tipkanje ovdje i odlazak na utakmicu nije međusobno isključivo. Tipka se itekako s Maksimira.
  • Zoran
    542
    Bio na tekmi i bilo je super. Od stanja na terenu pa do odlicnog izdanja tribine. I drago mi je kaj je prestal Varelu forsirati.
  • ShanKu
    2.1k
    nisi jedini, ja pital covjeka pored mene koji su naši :sweat:
  • Noel
    20.4k
    Utakmica koju ne treba previše komentirat. Sve kaj bi se reklo osim savršenstvo bilo bi nepotrebno. Isto vrijedi i za izdanje na sjeveru.

Idemo dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.