• IstinaZaDinamo
    2.3k
    Danas je Valincic ispadal ko ratkapa jer mu nije imal tko pomoci, tek se vraca u natjecateljski nogomet, a ovima je 95 posto napada islo po njihovoj lijevoj strani.Jurki

Ulaskom Lisice se ovo popravilo, mada su oni malo i promijenili pristup nakon naseg treceg gola.
  • Jurki
    23.5k
    i imas kompletnu desnu stranu koju ti igraju igraci koji se vracaju nakon grdih ozljeda. Bez priprema, tek poceli trenirati.
    Da Valincic i Lisica nisu prosli kaj su prosli.. kurca bi nam oni slozili toliko šansi po toj strani. O tome da bi njihov napadacki doprinos bil puuuno bolji ne treba ni govoriti.

svi na Goricu.
  • Mikina lijeva kopačka
    593
    Odigrano kak spada, jedna glupost i tanka klupa a najviše loša priprema prve tekme presudili.

Ekipa tu sere, štakori neki izašli van, boban ovo boban ono, jebem mu mater i s ovim rezultatom smo došli u neki normativ kaj se tiče europe. A mjesta za napredak ima kolko hoćeš.

Zato, podrška ekipi, kovačević mi ide na kurac, ali citirat ću ga, ovo nam je pouka i škola.

Grantiram da za godinu dana igramo s ovim genkom da ih dobivamo dve u hendikepu. Sad osvojiti prvenstvo i kup, uvoditi mladiće, vidiit di smo tanki i to rješiti. Iz unutarnjih rezervi ili kupnjom, kak god.
  • Droljo
    25.7k
    Šteta
  • Niko1986
    5.7k
    Sve filozofije, Stojkovići, Varele i sve drugo na stranu, obrana je ključ svega. Nismo gotovo nikada europske uspjehe radili tako da pobjeđujemo 6:5. U pamćenju mi je jedino ono gostovanje kod Krasnodara da smo dobili u golijadi. Bez čvrstine iza teško se može išta napraviti. Mi danas i da smo prošli, ja ne vidim kako bi naša obrana igrala protiv Freiburga ili Rome. Ono što mi je drago što je konačno europska utakmica odigrana s mudima, a ne kao Lille, Celta itd. Dečki su dali zadnji atom snage i stvarno su zaslužili podršku protiv Gorice u nedjelju!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.