• Mr Anderson
    17k
    Sad ne valja kada se rotira zbog tekme svaka 3 dana, a kad su se Valinčić i Stojković ozljedili protiv Vukovara sralo se o tome zašto se ne rotira...
    1h
    Sync

Nemoj se čuditi tome, piše se tek toliko da se nešto piše, makar bez veze.
  • Niko1986
    5.3k
    Tko je u Herningu, doletite u Fox & Hounds na gledanje rukometa i Carlsberg!
  • fakin
    2.9k
    Dugo nisam vidio ovako pust i prazan grad poput Herninga.
  • NKDZ86
    7.4k
    Sakrili se svi u kuće zbog huligana.
  • hardek
    8.3k
    Fascinantan mi je uvijek ovaj strah od "rotacija" na Zoni. Pa nećemo izvest 11 pionira. Ući će 2,3 igrača koji su zalaganjem zaslužili igrat, pričate o njima kao da ljudi ne znaju trčat.
  • Crni86
    19.5k
    Ma malo se tu i kova nesretno izrazio, meni je bolje zato kak je neno govorio igrat ce oni koji su u tom trenutku najspremniji i najbolji.

Vjerojatno je bolji onaj igrac koji je na 100% nego onaj koji je malo umorniji nakon ove dve tekme… cista logika kao sto je kolega i naveo par postova prije

Ja ocekujem soldu, godu i bakrara. I to je to od promjena u odnosu na osijek.
  • NKDZ86
    7.4k
    Koliko je uopće karata prodano našima?
  • BBB Sibenik
    6.3k
    Svi koji mogu nek u petak odu na polufinale
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.