• Keyser Soze
    19.5k
    Trebalo bi u kvalifikacije za Fiba ligu prvaka, ako ispadneš tu imaš osiguran Fiba Europe cup.
  • Bruh
    1.3k
    pa msm to ti je razina koja ti treba... Nije sudački i generalni kaos aba lige nego je normalno organizirano prve sez dofuraš 2-3 amera i polako gradiš svoje igrače paralelno. Možda i ja previše olako gledam al bolje ovo nego aba.
  • Bruh
    1.3k
    Ne kužim zakaj ih predsjednik ne prozove za to da forsiraju nas u ABA da bi igrali Eurocup ja bi im išao upropastiti cijelu reputaciju lige zbog takvog ciganskog ponašanja
  • Str1nger Bell
    3.5k
    A eurocup gledajuci budzete ostalih ekipa ima se i sansa osvojiti (nije realano naravno, ali sportski je mastati) jer koliko vidim to su sve ekipe sa milju i pol do 3 milje eur budzet, sto znaci dobra selekcija amera i ako se uspije ubost najbolje od domacih dostupnih zasto ne i napast sami vrh ako klikne ekipa.brzizg

Cibona ne moze biti u top 10 EuroCupa, a kamoli napast trofej.

Imaš 8-12 ozbiljnih momčadi u EuroCupu kojima se Cibona još dugo nece moci suprotstaviti.
  • brzizg
    38
    slazem se ali ono sto sam uspio prouciti koliki su budzeti tih momcadi i da zbilja nisu nista uvau u odnosu na euroligu i ono koji se budzet najavljuje u Ciboni s intencijom da ce se povecavati iz sezone u sezonu mi i ne zvuci toliko nerealno ukoliko se napravi dobra selekcija i pogodi sa strancima. Tko je mislio da mozemo ista i u premierki ove g i one 2014 u abi protiv euroligasa. Lopta je okrugla a po najavama budzeta za iducu sezonu s intencijom rasta svake godine zasto ne kroz 2 3 sezone i napast sami vrh eurocupa. Bar bi tome trebalo se teziti. I razmisljam si pa sad se pokrenulo nesto malo oko Cibone pa mozda i nije konacan taj budzet od 1.6 mil. Zasto ne ocekivati neke malo ozbiljnije sponzore pa se to malo i pojaca. Nadamo se da nasi direktori su sposobni ubaciti bar jednog dva ozbiljnijeg sponzora
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.