• Noel
    17.4k
    Ono najbitnije, na kraju svoje životne priče ponosno i časno do kraja, kao pravi Dinamovac je otišao na bolje mjesto! Sanjine počivaj u miru.
  • rakurs
    2.1k
    U životu sam ga puno puta vidio na tribini, ali samo jednom imao sam priliku i prozboriti koju s njime. Bio je gost na mome faksu, ljudi moji, ja nisam upoznao osobu koja je s toliko entuzijazma pričala o onome što radi.

Hvala mu na borbi za Dinamo, koliko god se neki trudili, nitko mu to ne može oduzeti. Sanjine, počivao u miru, o tebi i tragu kojeg si ostavio dovoljno govori raznovrsnost ljudi koji se od tebe opraštaju.
  • Juznjak
    4.5k
    Papastrumf je rekao da treba knjigu napisati o tome, nadam se i da hoće.
    — BluePhone67

On diktira, ja pišem :rofl: Treba naravno, ali i treba vidjeti vrijeme zastare za neke detalje.... ahahah bit će vremena...

Posebno poglavlje: Dedini kolači
    Pop corn

Ovo mi je posebno zapelo za oko kad je bilo napisano i baš sam razmišljao da jedva čekam čitat o tome kad za to dođe vrijeme. Vjerujem da će jednog dana biti ispisani veliki tekstovi o borbi, možda stvarno i knjiga, a siguran sam da ćeš biti među glavnim likovima u skoro svakoj priči. Naš je zadatak da uvijek svakoga podsjećamo koliko si važan kotačić bio u borbi za pravdu i ideale kojima su uvijek težili navijači Dinama. Hvala ti i počivaj u miru!
  • Dino
    4.8k
    Počivao u miru Božjem, moja sućut obitelji i bližnjima. :pray:
  • Keyser Soze
    17.1k
    Živimo u vremenu gdje se neki bolesnici sa 2 tisuće pratitelja sprdaju sa smrti čovjeka i za to ubiru lajkove, gadljivo.
  • IceMan
    3.7k
    Užasne vijesti.

Počivao u miru Božjem :(
  • Zambatine škude
    3.8k
    Jedan od najkreativnijih likova koje sam upoznao u životu i najbolji primjer kako par desetina debila s pristupom struji kroji sliku o čovjeku koja nema veze s vezom. Šta god se zamislilo, pokušalo ili napravilo oko Dinama zadnjih 15 godina je barem dijelom njegovo maslo. A često i debelo najvećim dijelom.

Sjećam se i sastanaka u kultnoj "sobici" kad se činilo da besmisleno lupamo glavom u zid pa bi on uvijek nešto potegnuo. Sjećam se i da smo znali imati akcije na koje bi se odazvalo 20 ljudi pa mi je došlo sto puta da sve ovo pošaljem u pičku materinu. Svaki put bi on potegnuo i zarazio nas energijom. Vjerovao je više nego svi mi ostali zajedno.

Puno godina kasnije imamo klub kakav smo htjeli, a on je na tom dugom i teškom putu sigurno ostavio najviše svog vremena, znanja i zdravlja. Gromada iz sjene u svakom pogledu. A za to kako će ga se pamtiti i hoće li se ikad saznati ta cijela priča o proljećarima ni najmanje ne brinite.
  • cibona
    7k
    Počivao u miru Božjem. Moja sućut obitelji i bližnjima. Dinamovštinu mu nitko nikada neće oduzeti.
  • Zagreb1992
    2.8k
    Počivaj u miru Božjem ..Nadam se da će bar igrači na terenu od sada pokazivati borbu za Dinamo kao što si je ti pokazivao tokom borbe ...Pazi od gore na Dinamo i nadam se da će se zagrmiti pošteno tvoje ime sa Sjevera svaku utakmicu
  • Tradicija bunta
    8k

Ne čudi to. Iz nekog je razloga ljudima puno lakše prepisivanje od drugih nego da misle svojom glavom, artikuliraju svoje stavove ili nedaj Bože da se sami uvjere ko je kakav.  Čitam danas poruku jednog fratra koji piše o nekakvim možemosima koji su okupirali klub i mislim si ako se tako jedan, pod pretpostavkom zbog svog poziva, odmjeren čovjek, koji sigurno piše s puno predumišljaja, odvažio na iznošenje takvog stava javno, bez rukavica, takvu jednu bolesnu konstrukciju koju ne može obraniti nikakvom argumentacijom nigdje i nikad... šta onda očekivati od nekog virtualnog psihopata koji nije sposoban sastavit 3 vlastite rečenice i koji je čovjek-kompilacija onoga što je pročitao na internetu i čuo u birtiji o ljudima koje nije nikada upoznao i mjestima na kojima nikad nije bio?

Tako se i ovdje o čovjeku spojilo nekoliko tračeva, laži... ne znam kako bi više nazvao takve podle priče... i malo pomalo ispadne čovjek takav da se na članskom danu prošle godine 38 puta postavlja pitanje kolika mu je plaća i koje su mu reference. Stvarno jedna bolesna, nenormalna psihoza i to u okruženju ljudi koji bi nešto trebali shvaćati. Kako je netko napisao, dode ti da se sam više zapitaš čemu sve to i za koga, iako se radi o vjerojatno vrlo ograničenom broju ozbiljno bolesnih umova. Naravno nit je čovjek bio svetac, nitko nije. Nitko nije pošteđen kritike ali i to pa i ono što se i ovdje radi vrlo često oko nekih drugih tema nema veze s kritikom nego s čistim psihopatskim iživljavanjem, bez ikakve želje za bilo čime osim za ispucavanjem frustracija. 
  • Sajla
    15.1k
    Uživo smo razmijenili tek par riječi, jednom, gotovo slučajno. Nešto više u virtualnom svijetu - pod nadimcima ovdje, a pod pravim imenima na jednoj drugoj mreži.

Ako trebamo jednu stvar naučiti iz njegovog života - nikad ne odustajte kad znate da je ono što radite ispravno.
    Ako nešto možemo naučiti iz njegove prerane smrti - ne odgađajte ono što želite učiniti.

Počivaj u miru, Sanjine.
  • NB86
    17.3k
    Pokoj mu vječni, šokantna vijest
  • zagrebackidinamo
    63

Sve što je radio, radio je full...do kraja. Pun entuzijazma.

Jedva punoljetan je išao u Afganistan, Irak, Iran i ostala mjesta u koja tada je malo tko mogao ući. I mjesta u koja je malo tko i pomišljao ići. Danas takvih više nema.

Kasnije je pokrenuo sam nešto svoje i u to se dao 100%. Tad je i iskopao statut.

Bio je novinarčina. Šteta je i što se prestao baviti tim pozivom jer to je imao u sebi. Al valjda se i on umorio od svega toga.

A i bio je nemirna duha. Kao klinac od 5-6 godina koji ne može sjediti na jednom mjestu pa mora uvijek bit u pokretu. Identičan je bio. Uvijek u zraku.

Nek sad pronađe svoj mir.
  • kajjaznam
    330
    Počivaju u miru Sanjine, strašna vijest
  • Marley
    5.3k
    Sucut svima njegovim bliznjima.
    Pocivao u miru :pray:
bold
italic
underline
strike