• Dr Hofmann
    4.3k
    Pokoj vječni daruj im, Gospodine...

Počivao u miru
  • Davieboy86
    1k
    Pokoj vjecni daruj mu Gospodine!Svijetlost vjecna neka mu svjetli! Pocivao u miru Bozjem!
    Amen
  • nin0belan
    19
    Počivao u miru.
  • masacusec
    6.8k
    Sve te maliciozne konstrukcije na račun Sanjina bile su iskaz zavisti, zadojenosti i ljubomore na njegovu sposobnost i proaktivnost! Ništa drugo!

Uistinu, čovjek altruist uvijek spreman pomoći.
  • Stihl
    3.1k
    Nismo nikad realizirali onu ideju sa kosarkom i pikadom, ko' bi rekao da necemo imati vremena za to ali eto kaj ti je život.
    Špan, neka ti je laka hrvatska zemlja i počivaj u miru!

Ja bit ću sa tobom i u nebo kad uđem...
  • marcio amoroso
    47.1k
    Sanjine dragi, počivaj u miru. Ne mogu reći da smo bili prijatelji, ali je postojalo veliko uzajamno poštovanje. Koliko si veliki čovjek je objasnio tradicija u svom postu. Rijetki, ali stvarno rijetki bi šutjeli na ono šta si ti proživaljavao i rijetki bi stavili klub ispred sebe u tom momentu.

U Dinamovoj povijesti ćeš ostati upamćen zauvijek. :pray:
  • vlatkomarkovic
    2.4k
    Počivao u miru :pray:
  • Kruno
    1.2k
    Pocivao i miru.
  • kibic
    1.3k
    Jedan od najljepših poklona kojeg sam dobil bilo je sudjelovanje u sponzoriranju knjige "Zeko", te svim kvizovima i promotivnim akcijama u tom projektu. Bez tebe i tog projekta ne bi nikad upoznal i rukoval se sa Zekom, užical tebe i njega za autogram i fotku. Otplovi u miru u plave nebeske poljane.

Počival u miru Božjem. Laka ti hrvatska zemlja.
  • Papastrumf
    20.3k
    Prijatelju, brate, dijelili smo godinama, da ne kazem desetljecima istu tribinu, istu borbu, istu strast, ali nismo se osobno poznavali nego smo bili na “bok”. Sve do one kobne noci u Ateni 2023. godine. Ta 4 mjeseca proveo sam s tobom sto uzivo, sto na telefonu vise vremena nego sa zenom. Znam koliko si dao cijelog sebe u to da se nasi ljudi sto prije vrate kucama.

Ubrzo nakon toga slijedio je zavrsni cin borbe za tvoj i nas dinamo. Nezaboravnih nekoliko “proljecarskih” mjeseci.
    Docekao si slobodan i demokratski dinamo i to je jedina utjeha u ovim tuznim trenucima.

Svi smo mi radeci cinili pogreske, ali sotoniziranje i blacenje tvoga imena od strane raznoraznih klosara, nece proci liso, pogotovo ne u ovim trenucima, to ti obecajem.

Isto tako ti obecajem da ce svaki istinski dinamovac znati koju je ulogu Sanjin Španović imao u borbi za tvoj i nas dinamo.

Pocivaj u miru, brate.
  • plavi72
    2k
    Počivao u miru Božjem :pray: !
  • Orc123
    13.8k
    Fala za sve! Pocivao u miru.
  • Medford Hernan
    175
    Hvala ti na svemu Sanjine!
    Počivaj u miru!
    Sućut obitelji i prijateljima!
  • Zahora
    0
    Špan počivaj u miru Božijem .
  • austrijanac
    8.7k
    Poruke s tobom neću nikad obrisat ovdje.
    Trošio si vrijeme svakome odgovarajući i ispunjavajući svaku želju.

Počivao u miru, znam da ćeš gledat naš Dinamo i odozgora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet