• Xpert1992
    103
    Samo hrabro danas. Napadacki, nemojte se uvuc Nevisticu u krilo. Idemo po pobjedu!
  • FazeN
    3.1k
    Ako je istina što je netkto pisao da je Bakrar trebao zapravo počet u napadu, što to govori o odnosu Kova-BeljoNavijač Dinama

Ostale točke me ne zanimaju ali ovo nije istina. Ja ne znam otkud se stvorilo da Bakrar je bio u planu za špica ovu tekmu, i eto sad se stvori narativ da Dinamo ne vjeruje svoja 2 napadača.
    Nije istina Bakrar se nije planirao ovu tekmu u špicu UOPĆE
  • kajjaznam
    313
    Poraz ko kuća, nažalost...
    Samo moj filing
  • shameless86
    987
    cuva belju za istru,to je bitnija tekma..kaj se brinete
  • Xpert1992
    103
    Brijem da ce danas sve lopte ici na Hoxhu.
  • Jay
    2.8k
    Vise mi je puna kapa trazenja opravdanja i logike tamo gdje ista ne postoji. Jebe mi se zivo za odnose u svlacionici, ovih prvih 11 je tragedija. Ako zelis karakternu i hrabru ekipu onda trebas imati i takvog trenera. Dugorocno smo najebali s ovim nacinom razmisljanja.
  • Bryan
    54
    I onda slušam priče kak Boban govori treneru tko treba igrat...
    Cijelo ljeto je lovio Belju,dao ozbiljne novce za njega a sad ga trener šalje na klupu u Europskoj utakmici. Kad bi Guardiola krenuo bez Halanda? u bilo kojoj euro ili ligaškoj utakmici?
    Ćemu ovako defanzivan sastav. Kaj nam je bod cilj? Doma? Protiv Celete? Gdje planiramo ić po 3? U Francuskoj? U Danskoj?
    Da bar imam živaca ne gledat
  • Filip85
    1.1k
    Nema Belje... :roll:
  • Gospon Fulir
    14
    Mora kule danas nesto donijeti. Bio je hladan ko spricer na presici. Siguran sam da ce grist, a sad hoce li njegov mandzukicevski voljni moment prevladati ili manjak tehnike to cemo vidjeti.
  • Navijač Dinama
    10.8k
    ok.

Znam da je bila baš mislim ovdje(na forumu) priča ljudi koji ipak imaju neke insajderske(kao i ti što imaš) da je Bakrar trebao počinjat utakmicu, a neki u špici, samo sam se referirao na to.

Jer mi je kao i 90% ljudi nejasno što ti Beljo ima radit na klupi. Da me se pita(a ne pita me se ništa) Bakrar bi mi svakako startao od prve(da nije se ozljedio) kao krilo, a Beljo u napad dal sa Kuleom ili sam od prve minute.
  • FazeN
    3.1k
    Bakrar od prve na krilu i moja želja.
    Jbg Lisica je bolji nazad će puno pomagati a Kovi to treba.
  • Navijač Dinama
    10.8k
    KTC skrivio penal na Pjatovu u 95 minuti)El Madrigal

Istina sve, međutim situacijs koja je nastala bila je iz kornera koji to nije trebao biti, mislim gol aut trebao biti ili ako nije čak i ofsajd, nisam više siguran, 6.godina prošlo od tad.
  • Olmic
    5.4k
    Zasto se nasi ne zagrijavaju?
  • Filip85
    1.1k
    Napravio je lažna devetka jedan video mali o tome kako je Pjatov udario KTC-a prije nego je Ukrajinac izveo taj slobodnjak iz kojeg su dobili penal.
  • shameless86
    987
    da fizički ne padnemo u 2 pol
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.