• prefontaine
    4.6k
    Mene danima pere neki čudan osjećaj. Čas sam uvjeren u pobjedu, čas me oduševljava pomisao da se vraćamo doma s remijem.

na predictoru sam do sada upisao jedno 6-7 predikcija, od 2:0 do 1:4, i svaki put pobrišem i kažem si "neka još malo, pa ću kasnije upisati".

Ajmo Dinamo!
  • Zdravko Maček
    156
    Mene isto malo brine ovaj stav fali im pola ekipe, lako ćemo itd...nadam se da toga nema ni u primisli kod igrača i struke. Igrajmo punom snagom i navijajmo za pobjedu. AJMO PLAVI!
  • DiddyGuela
    4.7k
    Za razliku od utakmica u HNLu u kojima ocekujem da dominiramo i pobjeđujemo uvjerljivo, u Europi me igra uopce ne zanima. Samo neka uzmemo 3 boda danas, pa makar bilo iz 1 udarca na gol. Pobjedi u Europi se ne gleda u zube.

Ajmo Plavi!
  • Chempers
    902
    Sve osim pobjede i je neuspjeh, sve je na našoj
    strani, od forme, kvalitete momčadi, izostanaka, pozicije na tablici, doslovno sve. Momčad koja pripada u gornji dom ove lige bi i trebala zgaziti ovaj Malmo, pa da vidimo jesmo li spremni za tako nešto.
  • Time
    1.5k
    Jesmo li ikad pobjedili u Skandinaviji ?

0-1,Beljo iz penala
  • Infinity
    19.9k
    Aalborg u novije doba, prije rata Kopenhagen. A nije da smo igrali malo utakmica.
  • periklo
    267
    Ma mislim da nas nemaju šta brinuti stavovi forumaša i ostale javnosti, pretpostavljam da su igrači dovoljni profesionalci da neće biti podcjenjivanja danas…
  • Mihael2305
    569
    Danas ostavit srce na terenu i po 3 boda!

Osvajamo tu europsku majku ti, radimo povijest!!

DZIS
  • Krpa
    2
    Malmö mora pasti i to je svima jasno.
    Držim samo fige da Kova ima sve pod kontrolom i da dečki uđu u tekmu sa 100%!
  • Mr Anderson
    14.5k
    Jesmo li ikad pobjedili u Skandinaviji ?Time

Dobili smo Helsinki u kvalifikacijama za LP.
  • Mr Anderson
    14.5k
    I Aalborg.Nema zaleđa Mikića

Napisao je kolega prije, na kraju svega tu pobjedu malo tko pamti pošto smo u Zagrebu popušili ko zadnji hlebinci.
  • Dinamo iznad svih
    399
    OBAVIJEST

Okupljanje za današnju utakmicu je u 17.30 na Lilla Torgu.

https://maps.app.goo.gl/x6iEjougnqBxcGPT6?g_st=ipc

BBB
  • Krizy
    62.9k
    Dio za gostujuće navijače obnovljen je 2024. godine kako bi se povećala sigurnost i poboljšalo iskustvo na dan utakmice. Nalazi se u odjeljcima 17 i 38.

stadion_Ljusbla_Hemsida-3.png?width=1280

Kako doći do stadiona:

Pješice ili biciklom
    Pješice od glavnog kolodvora u Malmöu potrebno je oko 45 minuta, a biciklom 15 minuta.

Automobilom
    U tom području postoji vrlo ograničen broj parkirnih mjesta. Ako dolazite rano, mogli biste pronaći mjesto na parkiralištu preko puta Stadiongatan od Eleda Stadiona ili na ulicama u okolici.

Autobusom
    Autobus broj 3 vozi vas do stadiona Eleda s glavnog kolodvora Malmö. Osim toga, autobusni brojevi 6, 7 i 34 staju u blizini stadiona Eleda.
    Posjetite www.skanetrafiken.se za više informacija.

Taxi
    Vožnja od centra Malmöa do stadiona Eleda trebala bi koštati oko 100 SEK (oko 9€), ovisno o radnom danu i satu.
  • fakin
    1.5k
    Da ovo nisam vidio svojim ocima ne bi vjerovao.

Trener nam sece solo Malmöm

IMG-20251023-143108.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.