• Masto
    281
    kvasina je također tog igrača spomenuo da bi mogao briljirat sutra
  • CastAway1986
    4.2k
    Ekong sto je bio u Istri ce im najvjerojatnije započeti u vrhu napada skupa s Hakšabanovicem!
  • NB86
    17.3k
    Gdje se sutra u gradu moze pogledat utakmica, svaki put kad neku utakmicu nasih hocu pogledat nitko nista ne pusta
  • ElDorado
    6.4k
    Jel ima kakvo okupljanje u Malmo prije tekme ranije?
  • Majki2111
    4.2k
    Ja sam samo linkao tuđe teme. Sjećam se da sam tako od Bjelice 18/19 Tad se smjelo...
  • Krizy
    62.9k
    Netočno.
    Ti si dijelio screenshot-ove drugih foruma, pogotovo bijelo-plavih iz Osijeka i to nekoliko po temi, spamao o njima itd.
    Opomenut si par puta, da si normalno prenosio kao mnogi sigurno ne bi bio baniran.
  • Zagi
    12.6k
    -Kova razumije engleski
    -Dominguez upisao hrvatski
  • Bosskovitz
    19.3k
    mislim da bi tu poveznicu nasao sa svakim svedskim klubomagramZ

Šveđani imaju zakon kao i Nijemci, svaki klub mora biti najmanje 51% u vlasništvu članova, ali Malmo je baš 100% u vlasništvu članova. Recimo u AIK-u oko 20% ima kompanija koja se bavi nekretninama, 10% jedna energetska kompanija, oko 5% milijunaš Lars Nylen i još ima manjih dioničara mimo članova.

Inače, čuo sam se s poznanikom iz Švedske i kaže da smo mi očito najšvedskiji klub van Švedske - imamo Šveđanina u momčadi, imamo kako on kaže "švedski sustav" (članski smo klub) i službeni klupski auto nam je Volvo.
  • Navijač Dinama
    10.6k
    Kova razumije engleskiZagi

Je. Iako kad priča, što duže slušam Kovačevića na našem, mislim da će mi kad tad trebat prevoditelj za ovo što on govori.
  • Krizy
    62.9k
    Malmö prema najavama sutra ima samo tri opcije za vezni red, od čega je samo jedan zdravi standardni igrač, drugi je ozlijeđen cijelu sezonu i treći je 18-godišnjak.

Na klupi bi se mogao naći i talentirani Antonio Palac (18 godina, nedavno debitirao za našu mladu reprezentaciju)

Rosengren - veznjak koji je standardno u prvih 11

Busuladžić - mladi veznjak s 438 minuta ove sezone

Lewicki - samo 233 minute ove sezone. U zadnje dvije utakmice ušao s klupe i upisao 9 minuta. Ozlijeđen gotovo cijelu sezonu.

Christiansen - kapetan je ozlijeđen

Berg - također ozlijeđen

Johnsen - crveni karton u prošloj utakmici

Moramo ih pojesti u sredini!!!
  • mlinchica
    4.2k
    Kako je Kova suptilno najavio europsko proljeće izjavom da “Bennacera nemamo za ovaj prvi dio”.
    Kova, “da, da, razumjeli smo” i mi. :cool:
  • Crni86
    16.2k
    Desetkovani ozlijedama i kartona, zadnji u EL, los plasman doma….

Ove stanje oko malmoa mi se nikako ne svida, u takvim situacijama momcad zna odreagirati iznad svojih mogucnosti bas usprkos sta je sve protiv njih…

Nadam se da sutra necemo taj film gledat, vjerujem u decke i kovu 150% nakon macabija.
  • DrRatoljub
    326

Prije smo redovito služili ekipama u Europi da se na nama vade i vraćaju u život. Ali realno to nije slučaj zadnjih godina. Nadam se da neće biti ni sutra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.