• Fan
    1.5k
    Kako onda objašnjavaš pune kafiće dok igra Dinamo, gdje se gleda utakmica Dinama dok on igra na Maksimiru? Kako objašnjavaš skoro 1 milijun pratitelja na društvenim mrežama i to dosta aktivnih ljudi po društvenim mrežama gdje objave redovno imaju po više stotina komentara kad je utakmica i po 10+ tisuća likeova samo na instagramu, drugdje i više?
    Stadioni u Belgiji i Italiji npr. su u prosjeku tu negdje kvalitetom kao naši pa je dosta viša posjećenost nego kod nas.
    Recimo Fiorentina ima poluruševan stadion, Firenca ima manje stanovnika nego Zagreb pa je prosjek 23 tisuće bio prošle sezone.
    Definitivno se može naći ta brojka, ne ove ili iduće godine, ali kroz 5 sigurno može.
    Dzoni

Pa cijeli moj komentar je objašnjenje tvog pitanja.
    Što se društvenih mreža tiče, jako je lagano kliknut na nešto iz fotelje.
    Lagano je i bacat komentare iz fotelje sa laptopa/mobitela.
    Također je lagano otić u lokalni kafić udaljen 5 minuta od stana i platit dobru pivu manje nego na stadionu i bit na toplom i suhom, ili ako je ljeto, ne bit na vrućem.
    I ono najbitnije, što sam već napisao, da Dinamo ima više navijača od prčije koji prate Dinamo, ali ne na stadionu upravo zbog gubitka te kulture.
    To što nema navijačke kulture ne znači da se ne prati klub, već znači da nećeš napravit ni koračić više od onog što možeš za popratit klub (a to znači i odlazak na stadion).
    Tako je kako je, činjenice govore za sebe, a to je da nas je trenutno malo na stadionu.
    Klub i redoviti posjetitelji stadiona moraju još godinama radit na privlačenju publike. To + novi stadion i bit će to ok, ali zasad nije realno.
  • Jurki
    20k
    ako nece nauciti jbg onda za novu godinu treba traziti uz novog golmana i novog trenera.
  • Paggini
    72.7k
    sam još poslije domaće pušione od Gorice mislio da će se iz toga naučiti nešto, kad ono isti rezultat kao i tada.Blueshadow86

Tad je i rotirao trojicu u prvoj ekipi - MPV, Villar, Stojke pa smo igrali odvratno. To je korigirao odmah u drugom poluvremenu kad je to izgledalo kudikamo bolje do Stojkovicevog crvenog.

Usporedba s goricom ne stoji u kontekstu prigovora rotaciji jer tad je rotirao i zajebao se, jbg
  • Carmichael
    305

[img]http://00hvaam.jpeg

sjećam se da si mi odgovorio na ovu temu.. šteta što se tog malog ranije nije pikiralo, pokazivao je ozbiljnu kvalitetu u omladinskom pogonu Lokomotive.

Ako Dinamo treba skauta za omladinske kategorije, dostupan sam :cool:
  • Efes Pilsen
    13.1k
    Je, al Villar - Misic.. Ja ne znam odakle toliki strah da mi niti jednu utakmicu ne mozemo pocet bez Misica. Bitan je, naravno, ali sad imas Bennacera, Zajca, Villara, Soldu, pa nesto novo moras iskombinirat, pa ne moze nam sezona ovisit o Misicu jebte
  • Jurki
    20k
    Usporedba s goricom ne stoji u kontekstu prigovora rotaciji jer tad je rotirao i zajebao se, jbgPaggini

Upravo to. Rotiral je, ali je upario krive igrace. Igrali su Misic i Villar skupa to dokazano ne funkcionira.
    Da je situacija tragicnija dodal je Ljubicica, te smo igrali bez kreativca. I nakon toga se usral i dere stalno 14-15 istih igraca.
  • Zagi
    12.3k
    pa ne moze nam sezona ovisit o Misicu jebteEfes Pilsen

Nebi niti smjela. Za razliku od prošlih gdje si ga mijenjao Ademijem i gdje je stoperski par bio ne baš kvalitetan u igri nogom, sada imaš Domingueza.
    Dok Mišića direktno mijenjaš sa Bennacerom ili Zajcom ili Villarom.

Ako ove sezone bude ovisnosti o Mišiću, sva krivnja će biti na treneru.
  • Jurki
    20k
    https://www.transfermarkt.com/rene-poms/profil/trainer/22647

Rjesenje za nase probleme.
    Dodat ga u stozer i vjerujem da bi poceli lakse probijati bunker.
  • Paggini
    72.7k
    Svakako mislim da fokus ova dva tjedna mora biti na uigravanju ili isprobavanju kompatibilnog veznjaka s Bennacerom za HNL, da se rastereti Misić. Villar ili Soldo, neka se vidi.

Također za HNL buraniju vratiti desetku, bio to Zajc ili Vidović i konačno - Galešića vratiti u formu ako bude potrebno da uskoči, kao i RPG-a. KTC ce uvijek biti spreman, naravno.

I vidjeti s Filipovićem jbg jer ovo više ne ide. Osjete to tribine, osjete to igrači, jbg. Mora se presjeći.

Ako je ista pozitivno u ovom porazu, medijska kritika je podosta konstruktivna, koliko sam čitao, ne ide se u ekstremnu toksičnost, tako da vjerujem da će i to biti od pomoći.
  • Jokagrof
    5
    nevistic od 30.8 do varazdina(ukljucujuci i tu tekmu)nije ni jednu veliku priliku obranio(statistika sofascore) . Znaci sve sto je obranio (72% obrana po tekmi) je sve ono sto bi i svaki drugi obranio,definitivno najslabija karika ovog dinama
  • rioda
    10.8k
    I vidjeti s Filipovićem jbg jer ovo više ne ide. Osjete to tribine, osjete to igrači, jbg. Mora se presjeći.Paggini

Po meni je jedna od većih greški ove sezone što se jasno i nedvosmisleno reklo da je Nevistić prvi golman, a još se i poslalo Čavlinu na posudbu. Možda je ipak trebalo ostaviti obojicu i dati im da se bore za poziciju.
  • Filip B
    32
    Mislio je da ce moc izgurat jos jednu sa standardnom postavom i prevario se. Realno, za uigrat novu momcad za Lokomotivu je bilo nista vremena, ekipa je u 5 ujutro u petak bila u Zagrebu. Odmor do popodneva, rekuperacija i jaci trening za one koji nisu igrali u Srbiji, jbg, subotu ih ne mozes drilat ako je u ned tekma. Lekcija je nadam se naucena.

S mog osobnog gledista, ovaj poraz bi mi bio laksi da su na terenu bili Filipovic, Varela, Jakir jr., Mikic i Soldo, da vidimo kaj imamo od tih mladih. Teofila sam se nagledao kako ispada jer je spor i star vec dovoljno, kao i Misica koji se jedva mice po terenu..
  • Xpert1992
    44
    Ekipa koja je jucer izasla, na papiru je iznimno jaka defenzivno. I ako kojim slucajem smo mi jucer poveli, i nakon toga malo prepustili posjed lokomotivi puno bi vise sansi imali iz tranzicije. Jer nasa momcad i je tako postavljena. I ja to razumijem, jer stabilnost iza, i ne dozvoljavanje protivniku apsolutno nista, a prema naprijed individualnom kvalitetom Valincica i Lisice po desnoj strani, ukljucivanjem Ljubicica, driblingom Hoxhe i zavrsnicom Belje ti imas dobru artiljeriju da ti donese pogotak, a mi kad povedemo realno, tesko nas je ulovit.
    I zato sam vec prije rekao, emotivno praznjenje i umor nas je uhvatio. I to je to. Jer kad ti imas dvojicu indisponiranih, to mozes nadoknadit protiv lokomotive. Ali kad imas 6, 7, to je vec teze.
    I samim time po meni ovo nije nikakva panika, jer ako gledamo situaciju realno. Kvalitetu imamo, stabilnost imamo. Na kraju krajeva prvi smo u hnlu i europi. Idemo naucit iz ovog poraza nesto i dominirat ligom kao sto znamo da mozemo. I sam Kova je rekao da ima slatke brige, da svi dobro treniraju i rade. Tak da ako nauci iz ovoga nesto, onda poraz moze bit samo dobra skola za buducnost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.