• NKDZ86
    5.8k
    ne znam, meni je brojka vrlo dobra, jako malo mjesta na zapadu i sjeveru dolje protiv s.b., s tim da je tekma bila na maksimir u u srijedu, ja sam zadovoljan, jedva mjesto našao sa strane.
    ne tako davno na takvim tekmama je bilo 3,4k ljudi uz puno jeftinije ulaznice, al dobro, ovo su druga vremena, naš dinamo
  • Crusades
    19k
    Ne znam po kojoj računici skoro 10 tisuća ljudi na Belupu doma nije dobra brojka.
  • Crni86
    15.7k
    Negativno: Broj gledateljaKeyser Soze

Ne slazem se. 9k solidna brojka za jesen u nedjelju navecer. Gdje smo bili prije dve godine, ovo je solidna brojka.

Da si reko neutralno okej, ali negativno svakako nije. Apetiti su nam svima porasli, ali kak je ekipa vec pisala necemo preko noci bit na 15k.
  • Jurki
    19.7k
    s obzirom da nam je do nedavno na tak malim utakmicama posjeta bila 2-3 tisuce ovo je povecanje od 300 posto. Kaj je zapravo sjajan podatak i to na oronulom betonskom zdanju bez krova i bez minimuma komfora.
    Ocekivati 15-20 tisuca na ovakvom stadionu protiv raspalog Belupa je SF.
  • Mr Anderson
    14.1k
    Ocekivati 15-20 tisuca na ovakvom stadionu protiv raspalog Belupa je SF.Jurki

Pa ni na Feneru nije bilo 15 tisuća.
  • Jurki
    19.7k
    Fener nije Chelshit ili Đubrentus.
    Sad na stadion dolaze ljudi koje boli k protiv koga se igra ili kakvo je vrijeme.
    "Kauč navijače" je tesko dopeljati na ovakav stadion.

Ne treba raditi dramu zbog takvih brojki. Kad se preselimo na Kranjcu, trazila se bu uvek karta vise.
  • Keyser Soze
    16.3k
    Možda sam ja previše kritičan po tom pitanju, ali ću ove sezone svaku Dinamovu domaću tekmu u HNL-u s manje od 10 tisuća navijača smatrati neuspješnom po pitanju posjete.

Mislim, klub se vratio navijačima, ekipa pobjeđuje i vjerujem da zaslužuju na HNL-u posjete barem kao protiv Istre ili Vukovara. Posjećenost protiv Fenera nam je isto po meni bila slaba, al bi takva brojka u HNL-u bila odlična. Problem su i godišnjaci koji ne dolaze, al vjerujem da bi Dinamo kao klub s preko 60 tisuća članova trebao imati veću posjetu, a novi stadion neće promjeniti temperaturu pa će svima odjednom biti toplije.

Ne treba raditi dramu zbog takvih brojki. Kad se preselimo na Kranjcu, trazila se bu uvek karta vise.Jurki

Evo, jučer da smo imali Kranjču, 2 tisuće stolica bi ostalo prazno. Ne kažem da će bit prazno na novoj Kranjči, ali čisto da vidimo kakva je jučerašnja brojka zapravo.
  • Pacho
    6.4k

Jel Zajec odradi ove rap dionice?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention