• Dr Hofmann
    4.1k
    Poštovani gospodine Kermit, trenutno nisam u stanju Vam odgovoriti na adekvatan način...Vidio sam zastavu veliku od svog kvarta, a ostale su mi se činile kao stupovi tribine. Ali ja sam najgora osoba za primjećivanje tih stvari na stadionu tako da moje opservacije su manjkave
  • FelceAzzurro
    769
    Odlična akcija za 3.gol . naznake kako su sve uigraniji :up:
  • Crusades
    19k
    Mislim da je jedna samo nova... ona sa pleterom oko vrha kelstskog križa
  • Filip85
    962
    Tko je bio taj pametnjaković sa još "pametnijim" pitanjem u vezi stopera ?
  • M94
    2.1k
    I dodatno, sjever je u nevjerojatnoj formi cijelu sezonu. I danas je navijanje bilo spektakularno, dobar odabir pjesama, dobro rezanje i mijenjanje, ova novija pjesma se na nadam da će se uhvatiti jer top zvuči, bakljada isto vrhunskaPaggini

Vjerojatno pišeš o '' luduje sjever '', baš je osvježenje na tribini, i očekujem ju sve više i više na playlisti sjevera.
    Dobro dođe jer su neke pjesme već isforsirane, dobrodošla svježina.

Sve u svemu rutinski na terenu, malo se sporije krenulo, reko bit će mučenje, al onda Ribery, tj. Hoxha stupa na scenu... Dominacija.
  • Sajla
    13.7k
    već je netko pitao, ali nije bilo odgovora - zakaj su murjaci po tribini šetali s belgijskim ovčarima? jesam "dog person" ali mi nije fora kad mi na pedalj od glave prođe gubica belgijskog ovčara bez brnjice.

na utakmicu se neću puno osvrtati, 3 boda su tu, opet smo vidjeli prekrasne golove, vrhunske akcije, puno trke i... loše suđenje. igrače s kojima nisam skroz zadovoljan se ne usudim komentirati = Hoxhin poučak ;) pitam se samo tko će sljedeći iskočiti!
  • Crusades
    19k
    već je netko pitao, ali nije bilo odgovora - zakaj su murjaci po tribini šetali s belgijskim ovčarima? jesam "dog person" ali mi nije fora kad mi na pedalj od glave prođe gubica belgijskog ovčara bez brnjice.Sajla

Možda je neki trening opet bio... prije par godina su bili ispod sjevera s brnjicama pa je netko napisao da su na treningu za buku
  • veselko tenžera
    6k
    U moru sjajnih golova danas ispod radara prolazi akcija za treći gol. Zaista briljantna, KTC, Moris, Lisica s oštrom povratnom Ljubi, Mišićev sjajan pas, Lisicin proboj i povratna na kojoj su bila 2 naša igrača. Fantazija!
  • Sajla
    13.7k
    fakat, moglo bi biti, izgledali su mi kao mladi psi. valjda je to to :up:
  • Str1nger Bell
    2.8k
    prije par godina su bili ispod sjevera s brnjicamaCrusades

Tad su se zajebali, nisu očekivali da ce im sjever uzvratit lajanjem.
  • jakov1
    1k
    sjever je u nevjerojatnoj formi cijelu sezonuPaggini

Decko na stangi je onaj s futsala ili ja zujim?
  • Ivan0302
    1.1k
    ja sam je prvi put čuo protiv Gorice u gorici prošle godine kada smo popušili u onom zadnjem krugu prvenstva. Sad ne znam jel otprije ona na tribini
  • Crni86
    15.6k
    4 fenomenalna gola. Jedan ljepsi od drugog i napokon jrdna mirna utakmica s nase strane.

Bas lijep nacin za zavrsit vikend.
  • Thor
    940
    Igramo dobar,ozbiljan nogomet. :heart: nemam kaj prigovoriti niti posebno naglasiti vec pohvaliti svakog igraca i trenera. Osim Nevestica,nazalost. Je mali Jagusic dobro opalio...medjutim mali puca ljevom nogom s desne strane. Jedino kam moze pucati je u golmanov ljevi kut prek ili pored zida...a nas Neva stane uz svoju desnu stativu :brow: stani brate blize sredine. Nece ti pucati u danji kut...imas vremena doci onda do lopte u ljevom kutu. Ne kuzim :roll:
    Mislim da ipak moramo krenuti malo intenzivnije traziti prvog golmana. :monkey:
  • Mikina lijeva kopačka
    318

Valjda je, tvrdim da je to kurac od igrača za dinamo, mogu to ovjerit kod javnog bilježnika. :lol:

Sad bu bilo, nije dobil priliku, premalo je odigral, nije prava šansa...

Posudba u lokomotivu ili belupoq na polusezoni i raskid ugovora.

.

Edit: pričam o "mudrome"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal