• rioda
    9.3k
    To mi smetaIzet Hajrović

Ima li nešto što te posljednjih mjeseci ne smeta? :rofl:
  • Izet Hajrović
    5.8k
    naravno da ima, samo što oko dobrih stvari nisam toliko aktivan jer eto, kad je nešto dobro, nema se tu što previše komentirati, a glupo je vidjeti 20 identičnih upisa tipa "Bravo Zvone", "Odličan potez", ali argumentirao sam i pohvalio neke dobre poteze poput McKenna-e, Valinčića, dobre cijene za Vidovića, Villara, Ljubičića, rješavanje Ademija, Moharramija i Ristovskog nije znanstvena fantastika da bi se svršavalo na to, opravdavao sam prodaju Baturine za tu cijenu kakava je i svakako su to dobri potezi. Naravno, ekipa se lovi na ono što nije u skladu s mišljenjem većine, sada je postao problem ako netko drugačije gleda na skandiranje i ovacije pa mi dvadesetak profila pokušava objasniti istu stvar koju ja kužim, ali i dalje to nije u skladu s mojim standardom koji smatram prikladnim za skandiranje ili ovacije. Modrić je godinama u Realu čekao na ovacije i to je bilo veliko priznanje. Neki dan su mnogi jezik pregrizli kad su se sjetili da su sa sjevera skandirali Luki Ivanušecu, je li on zaslužio ovacije? Činio se on ok, Dinamovac, ali nitko ne zna pozadinu za koju se ispostavilo da mu baš i ne ide na čast.
  • Šteco
    1k
    Izleti mi ovaj video na fb https://www.facebook.com/share/v/1C2KAbAw22/ , reko mogao bi to na Zonu stavit, kad ono, opet neke borbe. Treba mi pauza od foruma...

Izet.jpg
  • Vratite nam Istok
    555
    Neki dan su mnogi jezik pregrizli kad su se sjetili da su sa sjevera skandirali Luki Ivanušecu, je li on zaslužio ovacije? Činio se on ok, Dinamovac, ali nitko ne zna pozadinu za koju se ispostavilo da mu baš i ne ide na čast.Izet Hajrović

O čemu se radi?
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.