• don
    18.8k
    "Dinamo? U zadnje vrijeme su jako dobri, imaju sjajnu momčad. Bit će teško. Sad se moramo oporaviti, dati sve od sebe. Ako budemo pravi, mislim da možemo pobijediti. Ali ako se dogode stvari koje ne možemo kontrolirati, to je druga stvar."

dame i gospodo, pripremimo se na najgore od hrvatskog suđenja u nedilju.
  • Sibirski plavac
    8.2k
    Jedva čekam Zokija, Prgavog i ostale da nam objasne kako magarad igra najbolji balun u ligi, ali su ukleti i sve se urotilo protiv njih.

Taman mi u recommended na youtubeu iskočio ovaj proročanski klasik:

I ovaj hahahhahahah

• IceMan
    4k
    Znači moguće u nedjelju kolektivno paljenje titove školjke kad ih popišamo opet?

I to treći put zaredom, pa tim vatrogascima dolje treba benificirani radni staž.
  • Pacho
    15.3k

Bit cu razocaran ako opet ne vidimo upad na teren upisanih krezubih hamaslija sa sjeverne strane cucavca
  • Jurki
    23.5k
    Da spomenem i tu nasu utakmicu s tovarima u nedjelju.
    Oni su danas izginuli i pitanje je u kakvom ce stanju biti u nedjelju.
    Cak vise psihicki nego fizicki.. a i to je jako diskutabilno dal imaju jos benzina nakon teske tekme u Varazdinu, a pogotovo nakon vecerasnjeg klimaksa. Te nisu navikli igrati takav tezi ritam vikend-srijeda-vikend.

To govorim iz razloga jer smo i mi imali slicnu situaciju prosli tjedan.
    Igrali u cetvrtak protiv Genka, a protiv Gorice budimo realni nismo bas bajno stajali na terenu. Da, dobili jesmo.. al da je bila jaca momcad, pitanje je kak bi se proveli.
  • Str1nger Bell
    3.4k
    Kratki sažetak današnje utakmice:

IMG-1713.jpg
  • Pacho
    15.3k

Hvala ovome krezubom teroristu na obilatoj nadoknadi

giphy.gif
  • Dani Olmić
    2.2k
    Iskreno ne vidim u nedjelju ni jedan drugi moguci ishod osim pobjede dinama…

Tovari su sad na dnu… ovo ih je ubilo mentalno i fizicki… ovo se mora iskoristit i dokrajcit ih

Jedino kovacevic moze sa svojim pristupom prokockat sto se nadam da nece
  • CastAway1986
    5.5k
    Ima li itko stream da posalje u inbox da pogledam reprizu :rofl:
  • hardek
    9.2k
    Ovo smo više puta rekli pa ih vratili u život. Loša strana toga što su epski luzeri, je što su se naučili resetirat.
  • Krizy
    69.1k
    7-4-7 je skor Hajduka u svim natjecanjima ove sezone računajući utakmice u kojima nisu imali jedanaesterac ili protivnik crveni karton :rofl: :rofl: :rofl:
  • Dani Olmić
    2.2k
    ma da ali ovo je skoro pa nemoguce resetirati se … tekma je vec za 3 dana a oni su bili s nogom i po u polufinalu… i jos u regularnom djelu tekme ispali

Ovo je potrošnja psihicka i fizicka….

Kovacevic ovo mora napast i iskoristit a ja cu mozda opalit 1000€ na Dinamo
  • Jurki
    23.5k
    od ovog se mislim nemoguce resetirati u 2-3 dana. Za to vrijeme nebu prosla ni ljutnja, a kamoli da se igraci uspiju restartati.
    Imas minutu do prolaza, u glavi si ukalkulirao prolaz jer je gotovo i ispadnes.
    Zato volim ovakve epske raspade.
    A i Rijecani im nisu ostali duzni na batine, pa je pitanje i kakvo je zdravstveno stanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.