• CastAway1986
    5.5k
    Mislio sam da je Livaja najgluplji igrac u povijesti HNL-a dok nisu doveli Rebica
  • Crni86
    20.5k
    Majke mi al ovo je gore od neke iracke lige hahahaha

fino mu ga je metnuo samo je rebic zadnja osoba koja bi trebala komentirat sudenje
  • Progressive overload
    416
    Bolesno koja deluzija. Kuzim, nisi sretan sa penalima ali trebao si ti na 0-0 biti isključen i još se ideš žaliti. Stvarno je promaja
  • hardek
    9.2k
    Jel ovo realno :lol: :lol:
  • Keyser Soze
    18.4k
    Ovo je predivno, zbog ovakvih utakmica se s guštom slave godišnji raspadi ekipe s juga.
    Oni nisu mogli izgubiti na bolniji način. Prvo i osnovno, potrošili su se nenormalno, i fizički i psihički. Drugo, imali su prolaz u džepu do penala kojeg Silić brani, ali primaju iz odbijanca. Kao da to nije bilo dosta pa primaju gol u zadnjem napadu na utakmici. Ovo jednostavno ni najveći mrzitelj FK NOVJ-a ne bi mogao napisati i izrežirati.
  • Noel
    19.8k
    Kakav kreten Rebić :lol: lik se odlučio na harakiri.
  • NORTE
    22.8k
    Znam što rade vani, ne znam što rade u Hrvatskoj. Pa bih samo molio nekoga tko kontrolira suce i suđenje da ih testiraju na neki način.Crni86

Rebiću, jel može strani suci?
    A da, ne može.
  • Danko
    2.9k
    Kakva je bila komunikacija sa sucem tijekom utakmice?

- Rekao sam i njemu istu stvar nakon utakmice, on mi govori: "Trebao sam ti dati tri crvena!". "Pa zašto nisi". Nakon prvog Ante ide u svlačionicu i to je to. Ne znam, ne razumijem, evo. Nije nas sudac uništio, nego jednostavno svojim odlukama tijekom utakmice, kriterijem u koji on uopće nije siguran. Sudi njima penal za 1-1 i pričam s Orečom i Majstorovićem da će nama u idućih sedam minuta suditi sve. I tako je bilo, možete pogledati snimku. Svaki polufaul, ne-faul je bio naš - rekao je Rebić.

Pa čovjek je realan
  • DrRatoljub
    542
    Ako je ovo istina, Kolaric ne smije suditi vise nikada. Mimo toga da ne zna i da bi bilo najbolje za sve da ne sudi, ovo je ko u Siriji da se igra...
  • Kepec
    8.7k
    "Rekao sam i njemu istu stvar nakon utakmice, on mi govori: "Trebao sam ti dati tri crvena!". "Pa zašto nisi". Nakon prvog Ante ide u svlačionicu i to je to. Ne znam, ne razumijem, evo. Nije nas sudac uništio, nego jednostavno svojim odlukama tijekom utakmice, kriterijem u koji on uopće nije siguran. Sudi njima penal za 1-1 i pričam s Orečom i Majstorovićem da će nama u idućih sedam minuta suditi sve. I tako je bilo, možete pogledati snimku. Svaki polufaul, ne-faul je bio naš - rekao je Rebić."

Ovo je sve, lik doslovno priznaje kako mu je Kolarić oprostio kartone i kako je namjerno kompenzirao "sumnjivi" penal tako što je nakon toga sve sudio u korist Hajduka. Nene vrh definitivno.
  • Sibirski plavac
    8.2k
    Ali onaj gol Rukavine za pobjedu. Ajme. Ne šalim se kad kažem da sam neke golove Dinama znao slavit slabije.

Kakva prekrasna večer. Veselim se već novoj sezoni i tamburanju južne ludare od nekih novih Borata.
  • IstinaZaDinamo
    2.4k
    Zanimljivo koga je pohvalio Screenshot-20260304-233938-Chrome.jpg
  • hardek
    9.2k
    Nakon što su ukinuli Jeličića, Strahonju, Skominu sad idu i po Kolarićevu glavu, iako je čovjek sudio za njih. Pa ovo je kružni tok u kružnom toku
  • Sibirski plavac
    8.2k
    Prosječni navijač magaradi trenutno:

Eben ti sve, al već otvaramo u trećem misecu temu za novu sezonu? Aime meni...
  • Crni86
    20.5k
    A decki dragi kaj vi mislite…. Da je tovaric jedini koji radi to tak? Pa to su xy pritisci, veze i poveznice itd itd

Samo zamislite koja je poanta ovog istupa…. Sudac je bio los, jebat cemo suca svaki put kad spusimo. Koji kurac rebix to nije reko protiv nas? Tad mu je bio dobar jel tak makar mu je i tad oprostio crveni? Makar je i tad ponistio gol za. bluetooth faul benaccera

Ovo je samo poruka svim sucima da ako ne pobjede da ce ih napast. Sredstva se nece birat. I za ovakvu izjavu Rebic treba dobit zestoku kaznu. To je jedini nacin da se stvari krenu cistit. A svi znamo da kaznu dobit nece i nas savez je isto u kruznom toku. Talci toga smo mi skupa sa svim ostalim klubovima. Jbga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.