Zagi
Nisam baš siguran. Sezonu prije je isti trener izvukao iz puno gore situacije. Ovi kaj su došli iza njega nisu.Mi proslu sezonu nismo izgubili jer smo promjenili 4 trenera i nismo nikom dali vremena — Crni86
Crni86
Nisam baš siguran. Sezonu prije je isti trener izvukao iz puno gore situacije. Ovi kaj su došli iza njega nisu. — Zagi
Plavko
Fabercaster
GeneralNapoleon
Ako neki tvrde da je nemoguce posloziti toliko novih igraca (naravno da nije kad imas space shuttle) onda bi to valjda znacilo da je Boban prebrzo ocistio svlacionicu (nije) posto nam nam nije cilj samo izgraditi nesto bolje na duge staze nego je uz to osvajanje titule ove sezone apsolutni imperativ. — Pacho
Zagi
I Bjelice.Jakir je bio bolji od recimo cannavara ali u tome i je poanta. — Crni86
Jbg ne slažem se. Smatram da se ostavio Jakir (i ja sam bio za otkaz tada, da se razme) , osvojili bi titulu.Jakir je zasluzio pedalu, ali se nije doveo dobar trener niti se na zimu napravila dobra kadrovska selekcija i zato smo izgubili titulu a ne radi konstantnih promjena. — Crni86
mali M
Beljo, Ljubičić , Villar, Stojković i Mudražija igrači koji ikoga mogu dominirati na način koji mi želimo. — Zagi
Filip Međimurje
Sibirski plavac
Pacho
Fan
Ili napiši što znaš ili ne piši da išta znaš. Najvjerojatnije ne znaš jer Zvone sve tajne informacije drži u krugu od najbližeg povjerenja. Sjetimo se samo slučaja Bennacer. — Plavko
Zagi
mali M
LA BOMBA
Sorry za možda off topic, ali ja bi baš ovakvu bitangu na klupi. Pogledajte od 10:29 što govori. Muda do poda, beskompromisan, govori "Scary is not in our dictionary", nikakve floskule. Mislim da bi samljeo ovaj naš HNL s ovim kadrom. I kaže da njegova ekipa ne treba njega za utakmicu u četvrtak, jer će protiv Legije imati iovako motivacije, ali prava veličina trenera se pokazuje dok motivira igrače protiv "malih" momčadi. — Filip Međimurje
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.