• Jima
    829
    Nažalost kada se vidi okruženje oko ekipe, ponašanje i govor tijela igrača, sumnjam da stoje iza trenera, a još manje vjeruju u ono što radi. Jednom kada dođe do toga, nema povratka, a lakše je zamijeniti jednu osobu nego igrače. Vjerovao sam u Bobanovu viziju oko Kove, ipak je Zvone osoba kojoj bi povjerio sve oko kluba, ali ovdje izgleda da nije bio u pravu. Baš šteta.
  • Mali dioničar
    18.3k
    Jel netko napravio analizu igrača koji su dovedeni?

Baš pravu analizu, ne odokativnu.

Osobno nemam to vremena sad raditi, ali po vidjenom mi se čini da je problem Dinama u veznom redu koji je, kakti, najpopunjeniji.

Dovedeni su Villar, Bennacer, Soldo, Zajc, Ljubičić.

Ja ne vidim značajne razlike medju tim igračima što se tiče utjecaja na utakmicu. Razlike su naravno u kvaliteti jer ne možemo usporedjivati Soldu i Bennacera, ali Dinamo je u sredini terena izgubio Ademija, Sučića i Baturinu. Zajednički nazivnik tih dosta različitih igrača je da, kad su u optimalnoj formi, jako su opasni po gol.

Kad navedenoj novoj petorki dodaš Mišića koji je u biti isti tip igrača, dobiješ 6 igrača koji konkuriraju za tri pozicije, a u kombinaciji njih trojice momčad izgleda sterilno i stvara (pre)malo opasnosti za protivnika.

Ako se igram generala nakon bitke, a kad tu kao akviziciju ubrojiš i Vidovića kojem je namijenjeno lijevo krilo ( a tu ga je pojeo Hoxha), bolje bi bilo da se kupilo Fruka ma koliko skup bio nego 5 veznih koji su isti. Fruk je prava desetka, a može igrati i solo špicu i apsolutno je broj 1 HNL-a, a zbilja je glupo da najbolji igrač lige ne igra u Dinamu osim ako je fetivi hajdukovac, što Fruk nije.

Desni bok je riješen dobro uz nerazumno otpisivanje RPG-a, lijevi bok ok, stoperi top i špica ok.

Evo mislim da je Dinamova vezna linija nekompatibilna i precijenjena. I dosta jednosmjerna i predvidiva.
  • Plava stijena
    595
    Uz sve svoje mane kao trenera vođenje utakmice mu je možda i najveća. Meni je jednostavno nevjerojatno da čovjek nije u stanju primjetiti promjenu u postavkama suparničke momčadi i odmah reagirati ili kada se, kao jučer Lisica, igrač totalno pogubi i protivnik ga u svakom napadu cilja kao najslabiju kariku, a ti ostaneš, da upotrijebim njegov citat o samom sebi, "u svom filmu". Igrači su vidljivo rezignirani sa ovakvim "liderom" koji paraliziran i šćućuren u svojoj stolici samo pogledom promatra kako stvari odlaze u krivom smjeru.
  • Zg123
    2.8k
    Jedan Antonio Conte godinama igra s 3 od iza i usred sezone predje s Napolijem na 4 od iza i uzme titulu. Kovac isto, covjek u zivotu nije igrao s 3 od iza dodje u BVB prilagodi se kadru i do dana dasnjeg roka s 3 od iza.

Ja mislim da je MK sci fi da pocne s 3 od iza ili u nekoj formaciji bez krila s 2 spice, ali dobro njemu je i problem napraviti zamjene prije 70. minute tako da promjena formacije i postavki jest stvarno trenutno za njega napredna filozofija
  • crophantom
    2.2k
    Arber je njegov anđeo čuvar, opet ga izvlači... realno drugo poluvrijeme grozno, pojeli su nas, ali meni to nije najgore, najgore mi je što sam nakon prvog poluvremena očekivao grozno drugo, stvarno se više ne nadam nekom napretku.
    A kaj se Kove tiče, jučer kod onog koškanja ovaj Rijekin Španjolac uleti među svoje, vuče ih, smiruje, Kova stoji u svom prostoru, sakrio se iza pomoćnika dok mu kapetan djeli šamare 10 metara od njega...
    Nakon tekme kod situacije s Mišićem, opet Kova magično uspije otići najdalje moguće od situacije, Kelava i Bošnir smiruju i navlače kapetana, trener ko strano tijelo, stoji što dalje od svih igrača.

Mislim da tu nema nazad, zapadna tribina je takva kakva je, ali čak nije bilo nekih uvreda pretjeranih kako to zna biti (mislim da ga tu izvlači taj dobar čovjek narativ), ali izgubio je sve, njemu više nitko ne vjeruje, a svakom tekmom sve više i iritira i živcira prisutne, ponajviše jer strši i stvarno ne izgleda ko da pripada u Dinamo ili općenito na ovu razinu.
    Žao mi ga je ko čovjeka, želio sam da uspije, ali nakon ove grozote jučer di ni ne mogu slaviti gol našeg genijalnog Arbera jer mi se gadi to što mi (ne)igramo, pobjeda, a filing kad ideš sa stadiona ko poraz, mislim da smo samo produžili agoniju jer ovo nebu išlo.
  • Sibirski plavac
    7.1k
    ali izgubio je sve, njemu više nitko ne vjeruje,crophantom

Stalno se priča da je gotov i da je ispucao sve kredite, a još je tu. Još ak je istina da na onom sastanku otkaz uopće nije bio tema...
  • rokikaciga
    6.5k
    Koliko ja znam bili su Mišić, Kova na ribanju kod Bobana. Nije bilo govora o otkazu ali se u Maksimirskoj nešto priča i o Rieri...
  • crophantom
    2.2k
    Mislio sam na povjerenje navijača, ljudi koji sjede na toj tribini.

Jel ima povjerenja ljudi iz kluba neznam, očito ima.
  • GeneralNapoleon
    2.2k

Ne bih se slozio. Naveo si Sucica, Baturinu i Ademija. I dok Bannacer, Misic i Villar definitivno spadaju pod defenzivnije vezne koji nisu nes opasni po golu bih rekao da se to za Zajca, Solda i Ljubicica ne moze reci.

Jasno je da nitko ofenzivno od njih nije Baturina koji je igrao cistu klasicnu desetku. Tak da je njegov ofenzivni ucinak naravno neusporediv sa navedenima. No u njegovz rolu su/bi trebali uskociti Stojke il Vidovic.

Dok su ja bih rekao Zajc, Soldo i Ljubicic ofenzivniji od Ademija i Sucica ili tocnije opasniji po gol. Zajc po meni moze igrat i 10etku i defnitivno je kreativniji i opasniji po gol od Akija i Sucica. Doksu Ljubicic i Soldo u principu bas tip igraca a la Ademi. A Sucic meni ni nije tolki gol igrac, makar ga je prosle sezone dobro islo.

Ali kako god bilo mislim da sa Ljubom/Soldom/Zajcom u odnosu na Ademija i Sucica ne gubimo opasnosti po gol il barem ne bi trebali. Dok naravno Baturinin ofenzivni ucinak izostaje. Ali kao sto rekoh imas Stojkovica, Vidovica i Mudrog za ofenzivniju rolu. Tak da stvarno ne vidim da bi nam veza trebalo postavljat ikakav problem. Zbog toga mislim da je kljuc u treneru koji to sto ima ne zna koristit.
  • IceMan
    3.6k
    Zanima me kad taj proces stvaranja momčadi ide kraju? I u kojoj smo trenutno fazi glede istog i zanima me zašto smo na početku sezone puno bolje izgledali nego sada.

To su pitanja koje bi uputio treneru…
  • Crni86
    16.6k
    do iduce sezone cemo se poslozit….
  • Zg123
    2.8k
    Kovacevic je nas Arteta tako i ovaj jadan bulazni o procesu zadnjih 5 godina a jedino sto moze osvojit je FA kup
  • Masto
    341
    haramball na hrvatski način
  • GeneralNapoleon
    2.2k

Protiv Maccabija je bio peak haramball.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.