• ElDorado
    6.8k
    Jeličić je jučer poslao dobru poruku Kovi o kompromisima i mudima. Pa nek odluči. Slažem se da je Mikić već trebao dobiti puno minuta. Ali raditi kompromis sa Lisicom... Isto tako je pogodio kad je rekao da je trenutno naš najbolji napadač...Bakrar!!!! I ako će Lisica igrati na krilu, Bakrar bi trebao biti špica.
  • Orc123
    13.6k
    Ajd samo jedno pitanje...kako Kova da odrzi motivacijski govor ako ga moze odrzati samo na Hrvatskom? Kako da ga stranci dozive, kako ce ga i nasi dozivjeti kad nema vatre u glasu, sigurnosti u glasu, kako da ga shvate, kako da prevedu si onajonajonaj x10? Kova je iznimno drag covjek i odlican za trenirati kadete ili juniore Dinama. Nama treba trener sa karakterom, znanjem, elokventan, pomalo i prgav kada treba, karizmatican, treba biti alfa mujak jer kako da janje vodi vukove u čoporu?
  • Danko
    2.5k

Bakrar, iako stvarno trenutno najbolji napadač u ekipi, će na klupu protiv celte. Vidjet ćeš
  • emilperska
    12.3k
    Ajd samo jedno pitanje...kako Kova da odrzi motivacijski govor ako ga moze odrzati samo na Hrvatskom?Orc123

Ma dobro taj dio je predimenzioniran. Nije isao za prevoditelja nego trenera. Gledao sam jedan Bjeličin govor iz svlacionice. Pricao je na hrvatskom 3 minute i nakon tog dodao 3 recenice engleskog.

Nije to sud u Haagu da da sve mora bit na svim jezicima.
    Ali da je problem ako ne zna beknut, a ima 8 stranaca, je jbg.
  • Odani Zgd
    900
    Koliko malo treba od pukovnika do pokajnika...
    Pročitaš par prvih i zadnjih stranica ove teme i skužiš koliko je stvarno teško biti trener Dinama.Neću sudit da li je njegovo dovođenje pogodak ili promašaj,al mislim da smo mogli/trebali puno bolje izabrati,s obzirom da je Cannavaro smjenjen početkom 4 mjeseca,a za Perkovića se moglo predpodstaviti da neće dobiti priliku voditi momčad u novu sezonu.Skoro 2 mjeseca se tražio trener,i mi dovedemo Kovačevića kojem je vrhunac karijere Belupo.Kova je vjerovatno super lik privatno,dobrica,skroman i ostali epiteti,al mislim da mu je Dinamo u trenerskom smislu prevelik zalogaj.Meni osobno od početka nije legao niti sam bio oduševljen nešto njime,al to sam samo ja.Svejedno dokle god je na klupi želim mu što više uspjeha s našim Dinamom
  • Zagi
    12.7k
    Ak kiksa u svojem debiju onda bu i on zacementiran na klupi jer eto slabo je odigro prvu utakmicu od pocetka ikad?Crni86

Ja ga sigurno nebum pribijao na križ.
    Ak bude trener, može ići doma taj dan.

Već mu ionak zamjeram da mladi ne dobijaju dovoljno prilika. Ajd, Mikić ima te menađerske probleme ali dosta mi je stalnih izlika.
    Sada kada se Valinčić ozlijedio, nema više vrludanja.
  • Praskaton
    4.5k
    Drugog je ostavila cura pa je u depresiji i sada mu se sada više markira nego što mu se ide u školu.Klenx

Podrška RPG-u.Bit će bolje brate
  • Crni86
    16.6k
    neces ti. Ja pitam za trenera koji stavlja igrace u zamrzivac.

Ne vidim plana u tome kao i u ovim “rotacijama”. Na kraju ce ishod bit isti.
  • Zagi
    12.7k
    Ja pitam za trenera koji stavlja igrace u zamrzivac.Crni86

Gle, prvu četvrtinu prvenstva je premalo rotirao. Ok, gradila se prva jedanaestorka, tražilo se idealno rješenje, uigravanje.
    Bilo je puno pitanja, dosta odgovora smo dobili.

Drugu četvrtinu je krenuo sa puno rotacija, previše po meni . Nema više igrača " u zamrzivaču" osim Solde i Mudražije koji konkuriraju za tu isturenu osmicu koja je definitivno prenapučena, a oni nemaju ekstra kvalitetu.

Desnog beka sada mora izmisliti. Valinčića nema, RPGu se ne igra, Lisica treba na krilu.

Mi smo klub koji razvija mlade igrače. Odnosno , bili smo u doba najveće snage.

Ako sadašnji ili bilo koji budući trener neće pristati na taj kompromis u svrhu zaštite svoje guzice, onda nije trener za nas.

Makar, ne mislim da to Kova ne razumije. Ne igra Varela jer je najbolje rješenje.
  • Crni86
    16.6k
    sve ti to lijepo pricas, samo mene trener ne uvjerava da ima plan kao sto ti pricas vec da je sve stihijski i u tome je problem.

Mali kiksa, trener se ukaka i onda mali nazad u juniore.

Istu stvar je napravio s igracima koje je on spustio pa gurnuo u vatru i ocekivao od njih cuda pa su sad ti igraci na samom rubu momcadi. Nema plana, ponavljam tvoje zvuci top.
  • LA BOMBA
    501
    Ajd samo jedno pitanje...kako Kova da odrzi motivacijski govor ako ga moze odrzati samo na Hrvatskom? Kako da ga stranci dozive, kako ce ga i nasi dozivjeti kad nema vatre u glasu, sigurnosti u glasu, kako da ga shvate, kako da prevedu si onajonajonaj x10?Orc123

Možda Kova samo glumi da ne zna engleski i čuva se za najbitnije utakmice.

Prije derbija sa Hajdukom će odjednom progovoriti sa savršenim engleskim naglaskom i održati govor u stilu Kennetha Branagha.

• Zagi
    12.7k
    Mali kiksa, trener se ukaka i onda mali nazad u juniore.Crni86
    Nek ga zaštiti jbg, to mu je posao. Ako stavi Mikića zna da će tu slabost protivnički trener napasti.
    Gurni malog gore, Goda kao efektivno treći stoper, stavi defanzivnu osmicu pored Mikića nek mu pokriva leđa. Soldo npr. Lisica kao krilo , ionak pokriva veliki dio defanzive.

Ima široki roster, ima rješenja. Nek ih pronađe.
    Ak nemre, zna se kaj ide.
  • jakov1
    1.1k
    kako Kova da odrzi motivacijski govor ako ga moze odrzati samo na Hrvatskom?Orc123

Igrace treba motivirat njihov osobni uspjeh i uspjeh kolektiva kojeg su dio, a ne rijeci tipa koji vodi treninge i slaze postavu.

Kao da juznoamerikanci ili afrikanci u Premiershipu razumiju sta neki Skot ili Sean Dyche govore, pa im svejedno ne fali motivacije.

Ili nek skine gace ko Van Gaal ili napuca najvecu zvijezdu kopackom u glavu ko Ferguson, to svi razumiju.
  • rioda
    11.1k
    Gle, prvu četvrtinu prvenstva je premalo rotirao. Ok, gradila se prva jedanaestorka, tražilo se idealno rješenje, uigravanje.
    Bilo je puno pitanja, dosta odgovora smo dobili.

Drugu četvrtinu je krenuo sa puno rotacija, previše po meni . Nema više igrača " u zamrzivaču" osim Solde i Mudražije koji konkuriraju za tu isturenu osmicu koja je definitivno prenapučena, a oni nemaju ekstra kvalitetu.
    Zagi

I tu se kao ključnom pogreškom ističe utakmica protiv Lokomotive u kojoj nije rotirao, a izgubili smo. Da je tu zarotirao bar 3-4 igrača mislim da danas ne bismo bili u ovakvoj situaciji, neovisno o ishodu te utakmice
  • Zagi
    12.7k
    Da, baš tu tekmu mislim da je napravio ključnu pogrešku u tim rotacijama.
    Ostale mu ne zamjeram previše.

To je zbilja lako ispravljiva pogreška i vidljivo je da je krenuo bitno drugačije.

Samo, izgleda mi da je preteglo previše na kontra stranu i da ćemo u drugoj četvrtini imati problem nedefinirane jedanaestorke.

Vidjeti ćemo, rano je još.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.