• kajjaznam
    302
    ma vraga, Fabio je bio pogubljen skoro svaku, sam kaj nije imao takvu facu
  • Murtidzg
    444

Pitati tko ga je zaposlio na mjesto za koje nema kvalifikacije....

Nije Kovačević kriv...
    Kao sto sam napisao prevelika je histerija. Dobro 1 poluvrijeme. Nije sve lose...

Ajmo ne dramit i vidjeti kak ce bit...
  • ElDorado
    6.7k
    Sad gledam tekmu na teve, do naseg gola nas posjed je bio 60% bez udarca Rijeke na gol. Bojim se dasmo fizicki u laganom kujcu.Ne mogu drukcije protumaciti taj pad
  • kajjaznam
    302
    i? Kaj ćemo upravu sad mjenjati.
    Trener je odgovoran za kondiciju, stanje momčadi i taktiku.
    I kaj bi Boban sad trebao? Smijeniti ga, zna da nije ovo najbolje ispalo
  • Sibirski plavac
    7.1k
    Za par dana će nas Celta iscijediti, a mislim da mu je iduće kolo hnla zadnje na klupi. Ne vidim kako možemo dobiti Istru.MarK

A ja baš nekako imam osjećaj da Celtu dobivamo lakše nego očekivano, da će protiv Istre biti "drž gaće" i da to dobijamo 1 0 nekakvim krumpirom nakon očajne igre, ali da u reprezentativnoj pauzi neće biti promjene na klupi jer bi mu to bile 3 vezane pobjede pa "nema razloga da se mijenja kad ga ide".

Jedini scenarij u kojem vidim da mu je Pula zadnji put na klupi je taj ukoliko ne dobije Celtu i protiv Istre bude nekakav remi li pobjeda sa igrom kakva je bila danas. Ukoliko dobijemo i jedne i druge relativno rutinski mislim da komotno možemo onu temu "novi trener" zaključati barem do prosinca.
  • Murtidzg
    444

Ja se slažem sa svim kritikama i ovo kaj si napisao sam i ja rekao danas u jednoj raspravi....

Samo mislim da smo pod nepotrebnu histeriju ušli kao neke žene, ali i opet i to razumijem jer imamo ptsp od prosle godine...

Nisam bio za njega od prvog dana, al jebiga nisam ja u klubu pa mogu srat do prekosutra jer je tako najlakse... Nit je moje mišljenje bitno...

Svi smo tu zbog Dinama i želimo mu najbolje...
    Mislim da sada trebamo dati podršku. Danas smo pobijedili na guzove idemo probat dobit Celtu pa vidjet kako ce bit...
  • kajjaznam
    302
    I to je to. Idemo iz tekme u tekmu s nadom da bu se posložilo.
    Krajnji rezultat iz ove perspektive ne izgleda obećavajuće
  • ElDorado
    6.7k
    Od 35-38 min rijeka nije mogla izaci iz svoje polovice kakav pritisak smo drzali. I onda 40 min prvi udarac Rijeke na gol i slijedi potouni raspad nase formacije. Nevjerojatno. Tko moze to objasniti
  • kajjaznam
    302
    Nek mi neko objasni kaj je on očekivao kakva bu Rijeka izašla u 2.pol???
    Naravno da će te stisnuti, jer ganjaju rezultat, a on im je grant rekao da se povuku.
    Zašto? Je li to plan ili nemamo kondiciju za 90 minuta.
    Mi smo protiv Rijeke izgledalo isto ko i na Rijeci prije 2 mjeseca, tak da sumnjam da je stvar do kondicije.
  • MarK
    1.2k
    i ja vjerujem u dobar rezultat protiv Celte uz enormnu fizičku potrošnju, a onda u Puli vidim napaljenog domaćina protiv ekipe šetača koja i inače nema igru. Što može poći po zlu?
  • ElDorado
    6.7k
    Onak laicki odokativno ako zelimo drzati ritam on bi trebao poceti mijenjati vec u poluvremenu. Prije svega vezu. Ono kak gledam Miške i Ljubo pocnu potpuno padati. Krila su nam najmanji problem. Bekovi veliki.
  • ElDorado
    6.7k
    Inače pouzdani trač je da je nakon Makabija Zvone rekao treneru ‘sadje vrijeme da mjenjaš’. Nije to napravio i znamo kojim putem je to krenulo
  • Sibirski plavac
    7.1k
    u Puli vidim napaljenog domaćina protiv ekipe šetača koja i inače nema igru. Što može poći po zlu?MarK

Vukovar vibes...

A tko zna, možda fakat klub čvrsto stoji iza Kove i uopće ne razmišljaju o otkazu, a mi tu jadni bezveze ispisali stranice i stranice o smjeni , smišljamo imena nasljednika i slično...

Nadam se da neće ostati samo radi one spike o " davanja kontinuiteta trenerima" nego samo ukoliko nauči iz grešaka i ako nam momčad krene ličit na nešto, barem onako kako je izgledala na početku sezone. Ako ga planiraju još držati na klupi samo radi "kontinuiteta" bojim se da nam se ne piše dobro.
  • ElDorado
    6.7k
    Ljubo je par puta s rukama na koljenima dolazio do daha
  • Dr Hofmann
    4.2k
    Dobili smo, tako da je sve ipak OK, ali početak drugog poluvremena je bio teški kriminal (a ustvari i cijelo drugo poluvrijeme), ali brate mili zakaj ne mijenja lik do sedamdeset i neke minute, ne mogu shvatit. Želim mu da bude trener Dinama 10'godina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.