• Pacho
    9.4k

Znaci dobra je zvucna izolacija u kabini. Pohvale domarima.
  • Keyser Soze
    16.7k
    Dovoljno je reći da je i Zajec nakon utakmice odmahnuo rukama u smislu da ovo ne valja ništa. Stvarno mi je žao, ali ovo ne vodi nikuda. Jednostavno nemamo igru, nismo opasni, a primamo golove svaku utakmicu.
  • Sibirski plavac
    7.1k
    Kaj mislite koje su šanse da nas protiv Celte ili Istre vodi novo lice, makar neka privremena opcija dok ne dođe novi trener?
  • jakov1
    1.1k
    Ti znas sta je on odmahnuo... Samo nam jos fale oni spanjolski citaci s usana i imamo kompletan dozivljaj sapunice.
  • OsamŠest
    6.2k
    Bilo bi baš glupo da jedan jedini Bobanov minus baci sjenu na sve ostale pluseve koje je napravio u ovom kratkom roku. Vidi i razumije on sve, ne sumnjam u daljnje ispravne poteze i reakcije.
  • Keyser Soze
    16.7k
    Ništa ne mijenja činjenicu da ovo ne valja, blago onom kome valja.
  • Blueshadow86
    4.4k
    Podsjeća me sve ovo na doba kad je Jakir bio trener. Zareda 3, 4 užasne tekme, čeka se još ta jedna da ga se definitivno torpedira, pa iduću pobijedi na jedvite jade, uz naravno kriminalnu igru, tu dobije malo kredita i onda opet sve u krug... Bojim se da je sad ovako i s Kovačevićem.
    Nadam se da je bivši nakon Celte kako god završila ta utakmica. SVI vide da ovako više NE IDE!
  • ElDorado
    6.7k
    Ostavite svaku nadu. Kova ima cijelu sezonu, osim ako ne zaredaju porazi.
  • Sibirski plavac
    7.1k

Sumnjam. Kvalitetniji treneri nisu dobivali punu sezonu šanse, ne vidim zašto bi i on.
  • NVKOD
    8.6k
    Trener očito nije svjestan da mu je pobjedu donijela isključivo individualna kvaliteta i bombetina. Prvo odlična lopta Bennacera prema Bakraru koji je jako fino primirio loptu i poslao ju u mrežu i Hoxhina velemajstorija iz takvog teškog kuta.

Prvo poluvrijeme smo još bili ok, ali drugo se nismo pojavili na terenu. Totalno sterilni prema naprijed, Rijeka nas je doma ponovno nadigrala (kad se sjetim onog derbija 0-0 kojeg smo realno trebali izgubiti s nekoliko razlike), pada gol, Kova nema pojma što bi napravio. Da nije valjda zamislio da Rijeka neće zaprijetiti cijelu utakmicu prema našem golu, izgledao je kao da su mu sve lađe pale. Vrijeme ide, zamjena ni u snu, tek se sjetio u 75. minuti donijeti nekakvu svježinu i to sve opet po špranci, pozicija za poziciju.

Konstantno gura igru prema bokovima koje su sve ekipe već pročitale. Od brze igre nemamo ni slovo b jer se sve svodi na kruženje oko 16 metara. Bunker ne zna probiti, a takvih su mu 80 % utakmica u HNL-u.

Dobre vile su ga danas spasile jer ovo ne liči na igru Dinama već jako dugo. Od presinga do automatizama u igri, od toga nemamo ništa. Momčad ne rotira, stvara se loša atmosfera koju dodatno zapali svojim izjavama prije i nakon utakmica. Mislim da bude teško bilo bolje, već samo gore te bi bilo vrijeme za rastanak.
  • Pacho
    9.4k

Prakticki svaka utakmica od derbija protiv orjune i Rijeke pa do davljenika se svodi na to da li ce netko nesto izmisliti. Nema konstantnog pritiska, stvaranja sansi, plana... Samo cekanje da netko genijalnim potezom rijesi.
  • Murtidzg
    444
    Raspon drame je takav jer imamo ptsp od prošle godine.

Ja jedino nisam mogao vjerovati da smo 1 poluvrijeme igrali koliko toliko dobro. Nakon 1 gola ne znam kaj se desilo...

Ja mislim da Kovačević nije za Dinamo, ali mislim da malo previse dramimo i da smo postali gori od tovara.

Treba komentirati sutra hladne glave...

DINAMO ZAGREB IZNAD SVIH
  • Sibirski plavac
    7.1k
    Koliko god mislim da više ovako ne može i da treba doći do rastanka, bio bih fakat iznenađen da ukoliko sad dobije i Celtu i Istru dođe do otkaza. Iako, pozdravio bih tu odluku. Taman bi novi trener imao reprezentativnu pauzu za upoznavanje i pripremu ekipe.
  • Jaro
    11k
    Zajec nakon utakmice odmahnuo rukama u smislu da ovo ne valja ništa.Keyser Soze

Zajec je reagirao na sviranje kraja utakmice u trenutku kad je Kule okrenuo obrambenog i krenuo prema golu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.