• Crni86
    16.6k
    djelomicno se slazem, ali opet sta ga drzi na zivotu? rezultat?

Trebala bi ga na zivotu drzat igra, nesto za sta se mozemo uhvatiti. Ako momcad odigra te dvije utakmice kao zadnjih 4,5, sportski sektor mora preuzet odgovornost i zavrsit ovu pricu.

Treba razmisljat o buducnosti, a ne o sadasnjosti i kako nas je pomazio rezultat dok igru nemamo. Kad rezultat nestane, igra je ta koja te izvlaci. Sve ostalo je jednostavno mazanje ociju.
  • mali M
    8.8k
    slažem se... Iskreno mislim da je situacija sve užarenija baš zbog njega... Da vidimo izlaz iz tunela situacija bi se i sa igračima i navijačima i svima smirila.. problem je što se i nakon pobjeda osjećamo nesigurno i bez samopouzdanja... Zbilja neznam zašto čekamo da nas atmosfera pojede i uništi prije nego odreagiramo...
  • Sibirski plavac
    7.1k
    ali opet sta ga drzi na zivotu? rezultat?Crni86

A izgleda da da.... Još ako je istina ovo što su mediji prenijeli da tema otkaza uopće nije bila spomenuta na onom sastanku, jao. Ili ga drži nemogućnost pronalaska slobodnog trenera u kratkom periodu pa se čeka duža pauza (reperzentativna) da se to napravi.

Ja sam uvijek za davanje kontinuiteta treneru,al nek to bude netko sa kakvim takvim CV-jem a ne da ti je plafon karijere Slaven i Varaždin.
  • Plavko
    4
    Previše napadate Kovu. Toliko smo čekali Zvonu i nakon 3 mjeseca je krenuo ovakav udar na njegovog trenera dok smo u najgorem slučaju na -3 od Hajduka i 4. u Europskoj ligi. Gospodo, što bi vi htjeli od potpuno nove ekipe? U mini krizi smo, ali da li ozbiljan klub otpušta trenera na prvoj prepreci? Lani su nas četvorica vodila, a ishoda se svi dobro sjećate. Koji Zvoni atraktivan trener je uopće dostupan?

Nadam se da će Zvone zaista stati iza svog trenera te mu dopustiti da odradi sezonu do kraja. To je najmanje što zaslužuje.
  • Crni86
    16.6k
    ja nemam problema da se daje treneru kontinuitet.

Ali moramo imat razlog za to. Ja ga uparno trazim zadnjih 4,5 tekmi ali ga iskreno ne nalazim.

Mi igru jednostavno nemamo, trener nam ne reagira i izgleda strasno izgubljeno. Bezidejno, bez ikakve krvi. Meni cjelokupna situacija oko trenera i momcadi izgleda sve losja i losja.

Lako je sad tu na forumu srat i rec e treba mjenjat, slazem se sa tim. Ali zato su ljudi u klubu placeni za to. Nadam se da ce jako dobro razmislit i donijet odluku koja ce nam osigurat titulu prvaka.
  • Sibirski plavac
    7.1k
    ja nemam problema da se daje treneru kontinuitet.Crni86

Mislim da se većina slaže s ovim mišljenjem, ali nadam se da naši nisu spremni spušiti još jednu titulu samo kako bi rekli " a čujte, barem je nakon dugo vremena jedan trener izdržao sezonu u kontinuitetu".
  • Pacho
    9.4k

Ovo je kljucno. Ajde da stvaramo sanse pa te nece gol, pogadamo vratnice kao prosle sezone, da se vide neke natruhe toga kako pokusavamo izgledati. Ali ovo je mucenje iz kola u kolo, ali ponekad netko izvuce 3 boda vrhunskim potezom, a kad to izostane onda gubimo protiv Vukovara i Gorice.

Ako dobrom covjeku Kovi 4 mjeseca nisu dovoljna za stvoriti igru uz nikad duze pripreme, izostanak kvalifikacijskih utakmica, prakticki kompletnu ekipu tijekom rep. stanki zasto bi onda trebali ocekivati da ce sve odjednom kliknuti ako mu se da jos par tjedana?

Kakvog smisla imati produzivati mucenje zbog kontinuiteta
  • ElDorado
    6.7k
    Ako je suditi po Bakrarovoj izjavi momčad nije na razini da može fizički odigrat 90 min u istom tempu.
    Inače primjetio bih da se lik dobrih 15 min prije prve izmjene dogovarao s pomoćnicima
  • Crni86
    16.6k
    Ako dobrom covjeku Kovi 4 mjeseca nisu dovoljna za stvoriti igru uz nikad duze pripreme, izostanak kvalifikacijskih utakmica, prakticki kompletnu ekipu tijekom rep. stankiPacho

Okej i da imas padove u igri, fluktuacije. Susreces se sa nekim novim stilovima, ekipama pa trazis odgovor na to i slicno.

Al bar da imas nesto, nesto sta se moze nazvat igra da se uhvatimo za to. Eto ko prva tekma s rijekom gdje si se mogo uhvatit za to prvo poluvrijeme.

Ali mi nemamo apsolutno nista iz zadnjih 5,6 tekmi za sta da se uhvatimo.
  • Pacho
    9.4k

Dobro, 14 minuta ode na "ovaj, onaj", a jedna minuta na konkretnu diskusiju
  • hardek
    7.1k
    Ako je suditi po Bakrarovoj izjavi momčad nije na razini da može fizički odigrat 90 min u istom tempu.
    Inače primjetio bih da se lik dobrih 15 min prije prve izmjene dogovarao s pomoćnicima
    ElDorado

O ovome već neko vrijeme razmišljam. Mislim da to i je razlog zašto smo odustali od visokog presinga, kad god smo ga igrali, padali smo fizički u drugom poluvremenu. Točno se vidjelo tamo oko 35-te minute da igrači polako ulaze u crveno
  • kajjaznam
    302
    Ne znam, lik ima sreće. On je trener za Darka horse momčad, a Dinamo to nije
  • MarK
    1.2k
    Da bi postao prvak trebaš imati pobjede u serijama koje se se tu i tamo prekinu ali nastaviš dalje. Ovakva igra jamči kiks svako drugo ili treće kolo, a tako sigurno ne možeš osvojiti prvenstvo. Danas radi prvu zamjenu u 75. minuti nakon što nas ubijaju već pola sata. Za par dana će nas Celta iscijediti, a mislim da mu je iduće kolo hnla zadnje na klupi. Ne vidim kako možemo dobiti Istru.
  • Praskaton
    4.5k
    Ne ide ovo na dobro.Ne kužim zašto se uvukla nervoza u ekipu.Sve derbije dobili,u europi odlični.Jbg očekivali smo bar malu prednost na tablici a u minusu smo.Ništa što se neda nadoknadit.
    I odjednom velika nervoza,panika,loše reakcije..

Gledajući izvana možemo jedino kroz neke sitne situacije vidit kakvo je stanje.Kovina nervoza,sakrivanje u kutu klupe,izgubljeni pogled..Kad su napete situacije on je van sebe kao Charlie u tvornici čokolade.Ne može vjerovat da je u toj poziciji.
    Kelava objašnjava igračima gdje treba stat i sta radit,ne znaju se dogovorit izmjene koje već kasne.Baš sve djeluje pogubljeno.

Izraubao je 11-12 istih igrača.Lisica,Beljo,Vidovic su se ugasili.Isto to čeka Bakrara i Hoxhu.

Nadao sam se da će s novim vodstvom doći kontinuitet struke u klubu.I ako smo trpili užasne posrtaje Jakira,Fabia i Bjelice možemo i Kove.
    Svaki od njih je imao svoje mušice al jedino Kova djeluje izgubljeno.
  • kajjaznam
    302
    Neki dan je rekao da ne zna igrat na postavljenu obranu u niskom bloku. Danas drugo poluvreme nismo znali igrat ni na njihov pritisak.
    Sad vi meni recite, da dođete na posao i kažete da ne znate kako to raditi, kaj bi se desilo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.