• NVKOD
    8.6k
    Činjenica je da ne igramo dobro. Svaka utakmica je praktički drž’ ne daj, a samo za jako mali broj utakmica možemo reći da smo ih mogli gledati u miru i bez stresa, znajući da ćemo pobijediti.

Igra nam se svodi na krila, a ako nas protivnik dobro skautira i poduplaju bokove, ostanemo bez rješenja. Kad krila ne mogu, počinje dodavanje u nedogled.

Prva stvar koju ne radimo dobro je kretanje bez lopte. Ako želimo igrati brži nogomet i razbijati bunkere, treba nam trka igrača koji nemaju loptu. Kod nas svi čekaju loptu na mjestu ili se šeću, i onda dobijemo ultra spor nogomet.

Smislenih akcija baš i nismo vidjeli, golove uglavnom zabijamo iz bljeskova pojedinaca. Krenuli smo dobro prvih nekoliko kola, ali otad se sve nekako ugasilo. Zašto je do toga došlo, ne znam, ali trener je taj koji je glavni, ili bi barem trebao biti.
  • quizzy86
    190
    Kova odlazi, ovo je zamazivanje ociju nekima.. vrijeme je
  • Nolifer
    13k
    Ostal bu nama naš Kova i nakon Viga, džabe se mi tu živciramo. Igre nema, bitni su bodovi.

Al jedini trener kojeg pamtim da je to učinio i to pred TV kamerom, je bio Zvonimir Soldo, lik osvoji duplu krunu i otišo....

• Papastrumf
    19.8k
    Al jedini trener kojeg pamtim da je to učinio i to pred TV kamerom, je bio Zvonimir Soldo, lik osvoji duplu krunu i otišo....Nolifer

Kakvu si tocno poveznicu nasao izmedju Solde i Kove? Koja je poanta?
  • Nolifer
    13k

Pa poanta je da je Soldo to napravio nakon dvostruke krune i s obranjenim rezultatom otišao,

dok Kova još nije, mogo je danas isto to napravit i otić, al nije, eto to je poanta.
  • Papastrumf
    19.8k

Aha! Odlicna poanta! Nisam skuzio na prvu.
  • Sibirski plavac
    7.1k
    Ostal bu nama naš Kova i nakon Viga, džabe se mi tu živciramo. Igre nema, bitni su bodovi.Nolifer

A mene baš drži neka mini mini nada da se kuha oko novog trenera i da će se Kovi dat još da vodi Celtu i Istru i onda u reprezentativnoj pauzi dolazi do promjene. Pa nije li prije par dana ovdje pisano da je potrošio ama baš sve kredite i da ga na klupi drži jedino činjenica što sad prije pauze imamo 3 tekme u par dana pa ne mogu nabrzaka sve promjenit? A i mediji su već odkad napisali da navodno već nakon Maccabija Boban i ekipa nisu bili baš zadovoljni kako Dinamo izgleda, a to je bila tekma koju smo dobili. Mogu zamislit kakvo im je mišljenje nakon ovakvih izdanja kao danas.
    Uvjeren sam da i oni vide da ovo s Kovom ne ide, ali će ga vjerojatno držat još radi "kontinuiteta", a to ukoliko nam igra ne krene nabolje, može biti pogubno za nas. A drugu godinu zaredom ne biti prvak bi bio debakl. Još kad vidiš da je ove sezone to utrka u dvoje i da magarad trenutno izgleda ozbiljnije nego lani, jeza me hvata na njihovu moguću titulu koju bi nam nabijali na nos godinama kako su oni jadni nikakvi uzeli titulu ispred nosa "atomskom Dinamu". :vomit:
  • pešća
    618
    Igre nema, bitni su bodovi.Nolifer

A šta je bitno nego bodovi? Ako dolazi do golova i pobjeda očito neka igra postoji koja dovodi do toga. Eto slučajno smo pri vrhu Europske lige i pobjeđujemo glavne konkurente. Ako nam to uspjeva bez igre onda smo osmo svjetsko čudo.
  • Kepec
    7.4k
    Prve zamjene u 76. minuti, svaku utakmicu iste zamjene. Forsiranje istih igrača iako ima najširi roster ikad. Ne komentira situaciju nakon tekme jer je bio u svom filmu. 1.11. kaže da smo ekipa koja se još slaže.
    Nisam za mijenjanje trenera svako malo, ali ne znam. Strah me da će biti prekasno kada će otić.
  • Pacho
    9.4k

Nazalost, i mi smo u tom horroru skupa s njim
  • Sibirski plavac
    7.1k
    Bit ćemo pametniji u tjednu između Istre i Karlovca. Ako u tom tjednu ne bude promjena,očito ostajemo u istoj situaciji barem do polusezone.
  • NBC
    48
    Ima Mudrog i ne daju mu igrat. ŽALOSNO.
  • don
    16.5k
    Ima Mudrog i ne daju mu igrat. ŽALOSNO.NBC

stvarno katastrofalno! Pravda je spora ali dostižna. Drži se Mudri.
  • Ivanmtk
    1.6k
    Žalostan si jedino ti.
  • Žan
    721
    Sve mi je jasno da je nova ekipa i neki automatizni se love(makar niti jedan jos nisam vidio) ali da se mi u svaki put HNL-u kad povedemo povucemo u krilo, e to sam vidio po ne znam koji put, Rijeka lezi na podu i samo fali jos jedan gol da ih zavrsimo,mi stanemo u krilo nesigurnom golmanu i gledamo na sat.... Nevjerojatno !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.