• fakin
    3.4k
    pa eto imali smo sada dvije utakmice s genkom i ispali.
  • Sibirski plavac
    8.4k
    Istina, ali treba reći da su nama sve te utakmice s većim ekipama došle u našem najgorem periodu. Vjerujem da bi sada bili kud i kamo kompetivniji nego što smo onda bilihardek

I Genk nam je došao nakon dugog niza u hnl-u bez poraza (i to s uvjerljvim pobjedama) pa je s njima ispalo kako je ispalo...

Moram bit iskren, malo me strah LP dogodine. Nabijala nas je druga klasa europskog nogometa, kak će tek biti s prvom klasom? Osim naravno ako u LP izvučemo nekakav Qarabag ili neke Čehe ili Norvežane, to nam je razina slična onoj u EL.
  • hardek
    9.5k
    Ključna riječ "kompetitivan".
  • fakin
    3.4k
    daleko smo mi još od lige prvaka. imamo 3 protivnika do nje, s time da u PO možemo izvući jače protivnike od genka.
  • Sibirski plavac
    8.4k

Upravo tako. Bez pojačanja na par bitnih pozicija ne bumo se dobro proveli najesen.
  • Archangel
    32
    Trebamo dići HNL da dobije 2 pretstavnika u Ligi Prvaka pa neće biti kritično da smo prvi svake sezone nego će Europa biti važnija što bi bilo super.
    Ja ne želim da Dinamo bude samo velika riba u maloj bari.
  • Paggini
    78.5k
    Jebote kako su dobri svi treneri i igrači koji nisu u Dinamu
  • Jurki
    23.9k
    mi jedini i drzimo Hnl tu de je.
    Ajd i nekaj sitno Rijeka.
    Ostali nisu napravili apsolutno nist za koeficijent.
    Kurac bi mi imali 4 predstavnika u Europi da smo cekali tovare.
    I kaj ce oni u kvalama lige prvaka, koji ne mogu proci jebenu Gziru, Tobol, Dinamo City, Shelbourne, Ruzomberok i jos hrpu nogometnih klubova iz raznoraznih vukojebina koji su njih izbacivali.

Mi svoje za nacionalni koeficijent svake godine vise manje napravimo.
  • fakin
    3.4k
    jedna poljska je ove sezone imala 4 kluba u konferencijskoj ligi u ligaškoj fazi. cipar je imao 2 predstavnika u ligaškom dijelu. mi imamo jednom u 10 godina dva predstavnika, a 3 nismo nikad imali.

dok je tako jaaaako smo daleko od 2 predstavnika u kvalifikacijama LP
  • ZG plavi 01
    6
    ako nisi prvak onda ce ti biti tesko uci u ligu prvaka jer mozes naletiti na Francuze, Portugalce, Belgijance itd.
  • Archangel
    32
    Pa ako si zaslužio može se i njih pobijediti :)
    A želim Dinamo koji ih može pobjeđivati. Ako je mogao Tottenham, Atalantu, Milan i druge može i ove koji bi tu naletili.
  • Archangel
    32
    Trenutno da i dok je tako moramo biti prvi svake godine. Ali ako se HNL digne onda se sve mijenja. I tko je rekao da želim tovare u Europi s nama :D
    Evo Varaždin je pokazao više u onoj utakmici protiv Portugalaca nego tovari.

A i želimo da se HNL digne jer kroz te utakmice bi se Dinamo bolje pripremao za Europu gdje je trenutno razina igre mnogo veća, čak i u KL
  • Jurki
    23.9k
    A želim DinamoArchangel

Ja zelim Dinamo, koji ce šamarati buraniju u Hnlu i da nas nebu zanimalo tko je drugi.
    Ako ne uzmes hnl, onda znas da si sjebo sve i da je ta momcad za kurac, a ne kvalifikacije za ligu prvaka.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k

Istina, ali u tom slučaju moraš pobjedit tog jednog jakog u Q2 i imaš skupine EL. Mada nebumo mi to doživjeli
  • Mr Anderson
    18.4k
    Ma da, tko je jedan bivsi reprezentativac spanjolske, igrac real madrida, deportiva, panathinaikosa i trener betisa, malage, deportiva za jednog kovacevica (slaven, varazdin, medimurje, polet, nedelisce, nafta lendava...)Goncalo Santos

Kakve to ima veze, Cannavaro je deset puta jače igračko ime od Sancheza pa kao trener nije ništa napravio. Sanchez je vodio Olimpiju i Rijeku i sad je on odjednom novi Guardiola.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.