• fakin
    3.4k
    ok, ali valjda je bitno koga trenira. ono kad da kažeš trener vukovar ima 1,2 ppm u hnlu.

momčad koja ima u prvih 11 gojaka ne možeš uspoređivati s Dinamom.
  • Dzoni
    4.6k
    Trenira skoro istu ekipu koja je puno lošija u HNLu nego prošle sezone
  • flexXy
    3.2k
    Lako mu je u konferencijskoj ligi, nema ga nigdje u nasoj ligi prvaka
  • Navijač Dinama
    11.9k
    Europa i domaće prvenstvo su po meni dva gledajući i sa psihološke strane, nemjerljiva pojma.

Imamo Rijeku koja recimo protiv Dinama u zadnjoj utakmici centra nije mogla preć, jer im nismo dali disat, a onda ovamo ginu i budu na korak, za dlaku od izbacivanja Strasbourga koji troši nekoliko desetina miliona više nego i Dinamo, a kamoli ta Rijeka. Strasbourg koji je bolji nego više od pola ekipa u Francuskoj ligi(liga petice).

Imamo i Dinamo iz prošle sezone, koji će se potuć sa Monacom, Celticom, pobjedit Milana, Slovana itd itd, biti udaljen od drufe faze LP zbog gol razlike iz prve utakmice sa Bayernom, malo i nedostatka muda protiv istog tog Celtica, a onda u domaćem prvenstvu smo više gledali majstore lake šetnje, gdje su te redom školovali Gorica, Lokomotiva koja ti nije dala disat u ključnoj utakmici, Istra onih 3:0 , Rijeka sramni poraz od 4-0 , Belupo 4:1 itd itd.

Naravno da je svakom se u cilju dokazat protiv takvih europskih ekipa i da se samim time puno lakše motiviraju na takve utakmice, pa jedan Ante Oreč koji je do prije dvije godine igrao drugu ligu i bio prosječni bek za te prilike, jučer izgleda kao vrsni europski desni bočni, Gojak koji izgleda kao prime vrijeme Milana Badelja itd itd.

Stvar je motiviranosti i ponajviše želje za dokazivanjem, pa onda ima tu i trenerski faktor, (ne)iskustvo. Međutin protiv ovakvih ekipa, konkretnije u ovakvim EURO natjecanjima za klubove iz Hrvatske meni osobno puno tu više igraju prvi navedeni faktori (psihologija) nego neka trenerska kvaliteta ili nekvaliteta, doraslost klupi toga kluba i slično.
  • ElDorado
    10.4k
    Ide mi žestoko na kurac to novinarsko slinjenje nad Sanchezom i Rijekom. Ljudi su ispali ej a u prvoj tekmi mogli popit tricu u prvoh pol sata. Ok igrali su hrabro ali njima treba pet mrtvaca da eventualno zabiju gol. Jebote zaoataju 22 boda za nama o cemu oni trkeljaju????
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    Ma daj kakav sanchez, pogotovo u usporedbi sa Kovom
  • NORTE
    23.2k
    Rijeka je s malim badžetom dobro izgledala protiv Strasbourga iz Lige petice, dok je dinamo u EL bio uglavnom loš i ispao od belgijskog Genka sa 6 primljenih golova.

Uostalom Sanchez je preuzeo Rijeku, koja je slabija od dinama, na -8 bodova, bez priprema i bez prijelaznog roka.

Sanchez bez kompleksa miksa momčad, normalno je da kiksa u prvenstvu.

Ne tvrdim da je čudotvorac, ali treba biti realan.
  • rokikaciga
    12.4k
    Ja cu bit realan i rec da covjek moze bit oke trenee za Rijeku nakon raspalog Dalovica, ali za Dinamo definitivno nije. Sokota je jako nahvalio Kovu i cinilo se kao iskrena pohvala, Zvone cvrsto stoji iza Kove tako da jedino prihvacam nekog dokazanog kapitalca. Alcantara to nije. To je kockanje na razini Cikle.
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    ne slazem se, kako kazes da je rijeka dobro izgledala isto mozes rec dinamo zamalo prosao genk. Jace natjecanje u Dinama, preuzeo na -8 sad je na -22. Ako je on bez priprema, Kova je sa cijelom novom momcadi. Pobjeda i remi Kove u derbijima.

Previse se Kova podcijenjuje dok se drugi uzdizu bez razloga. Svaka cast rijeci ali igrali su protiv Lincolna, Aika, Celja..
  • Goncalo Santos
    3.5k
    Ma daj kakav sanchez, pogotovo u usporedbi sa KovomFatos Beqiraj

Ma da, tko je jedan bivsi reprezentativac spanjolske, igrac real madrida, deportiva, panathinaikosa i trener betisa, malage, deportiva za jednog kovacevica (slaven, varazdin, medimurje, polet, nedelisce, nafta lendava...)

Ne kazem da bi kod nas sanchez cuda radio i da bih ga sad mijenjao za kovacevica, al ovo reci ko je sanchez za kovu? Wtf.
  • NORTE
    23.2k
    Sanchez je s Olimpijom pobijedio Rijeku 5:0 u njenoj šampionskoj sezoni, on nije slučajno doveden na klupu Rijeke.

Sanchez je uz Midtjylland jedini kojem dinamo nije dao gol u ovoj godini.

U Maksimiru nas je ta Rijeka mogla i pobijedit, a mi smo gotovo slučajno pobijedili eurogolom.

Nadam se finalu kupa, ali Sanchez svakako nije bezveznjak.
  • hardek
    9.5k
    Jako slične utakmice odigrali su Dinamo i Rijeka u ovoj zadnjoj fazi Europe. Jedina razlika je da je Genku ušlo prve dvije prilike na Maksimiru, a Strasbourg je lagano mogao voditi 1:4 na prvom poluvremenu na Rujevici. U uzvratima smo se i mi i oni bacili na glavu i časno ispali. Sve je to u par deka
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    Gledajuci ovu sezonu potpuno nepravedno prema kovi je rec da neko oce njega umjesto Kove, nema ni jedan parametar trenutno po kojem je bolji, bar meni.

A za to sve sto si nabroja svaka cast njemu nisam ni mislio na nista od toga ne znam zasto si to spomenio ikako. Kako je Ćiro reka, da je Mourinho krenio iz Travnika dosao bi do Turbeta.
  • Pacho
    15.9k
    Štštštrasbur (kako bi Toplak rekao) je prosle sezone zavrsio 3 boda iza Lillea, sad su sedam bodova iza, a u dvije ovogodisnje utakmice su ih pobijedili 2-0 i 4-1. Svi znamo kako smo se mi pod Kovom proveli protiv Lillea, a i protiv ostalih klubova iz liga petice. Zato i je porazavajuce da se puno losija Rijeka sa x puta manjim proracunom (sto Kova stalno potencira) puno bolje nosila s ovima u eliminacijskoj nego mi protiv klubova tog ranga.
  • hardek
    9.5k
    Svi znamo kako smo se mi pod Kovom proveli protiv Lillea, a i protiv ostalih klubova iz liga petice. Zato i je porazavajuce da se puno losija Rijeka sa x puta manjim proracunom (sto Kova stalno potencira) puno bolje nosila s ovima u eliminacijskoj nego mi protiv klubova tog ranga.Pacho

Istina, ali treba reći da su nama sve te utakmice s većim ekipama došle u našem najgorem periodu. Vjerujem da bi sada bili kud i kamo kompetivniji nego što smo onda bili
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.