• Jaro
    11.9k
    steta… ali nagledali smo se mi ohoho ovakvih utakmica po europi…
    ovaj barco je bas sirovina bogme
  • Sibirski plavac
    8.4k

To bi i ja rekao da mu se nisu desili Lincoln ili porazi od očajnog Osijeka i Istre. Ovako, skeptičan sam. Očito čovjek zna u Europi s ovim jakima (sa slabijima očito i ne, primjer lincoln hahah), ali u domaćoj ligi igra toplo hladno.

Ne bih se uopće bunio da dođe k nama, ali nisam ziher koliki je to napredak u odnosu na ovo sad.

Ne bih da reickliramo hnl opcije i bivše legende kao kandidate za trenere. Ako već idemo po stranca, hoću stranca iz vana, koji nije imao doticaja sa našom ligom, a da je pritom imao u nekoj ligi jačoj od naše rezultat (ne mora biti liga 5, može i nekakva nizozemska, portugal, austrija).
  • mlinchica
    5.3k
    Ovako bi svake sezone bar jedan naš klub trebao igrati KL, mimo Dinamovih europskih nastupa.
    Hrabro, bravo za Rijeku!
    Čuje se i Armada sad na kraju.. super, super
  • blue heart 72
    3.2k
    Riječani si nemaju kaj prigovoriti. Odigrali dobru tekmu, pali muški. Šteta za ispadanje
  • Navijač Dinama
    11.9k
    Meni Sanchez za Kovačevića upgrade od max. 10%.
    Isto tako tu ide i upitnik da evo primjerice dođe, dok uigra se ekipa na nove postavke, taktika, dok šta, Kova je tu nepunih godinu dana i sigurno da poznaje koliko-toliko sustav i upoznat je sa igračima i ostalim faktorima unutar kluba.
  • Archangel
    32
    pa i treba nam za Europu. A u HNL su očito umorni, nemogu ovi igrači Rijeke ovako igrati na dva fronta
  • dragošlapa
    4
    Ova arena ima najgore komentatore, odvratno ga je čut...
  • Sibirski plavac
    8.4k

A ne znam, lani se rasturalo Europu, a hnl igralo očajno. Ne kažem da će se to ponovit, ali nama treba trener koji gazi doma, a solidan je u Europi. Ne treba nam netko tko je vani dobar a doma loš ili obrnuto.
  • CastAway1986
    5.6k
    Meni je Dantas mozda jedini stranac iz HNL-a koji ima mjesta u Dinamu
  • KtcGoat
    3.2k
    Victor Sanchez vidno zadovoljan igrom Rijeke veceras:

adcb7535-7b9a-45b0-8aba-766c4095cb95-16-9-aspect-ratio-default-0.jpg
  • Jaro
    11.9k
    nemojte pretjerivati s trenerom - pa zaostaje 20+ bodova u HNLu
  • Kujtim Shalla
    9k
    Respekt za Rijeku ,otišli su se potući za prolaz i bili u igri do samog kraja. Dokazali su po ko zna koji puta da su zasluženo druga najjača momčad u Hrvatskoj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.