• NKDZ86
    6.2k
    Nikica, fala na pitanju, mislim da dečki samo razglabaju, al mogla bi s vremenom pasti.
  • Blueshadow86
    4.5k
    Ima li tko onaj start Šarlije na Nestorovskom za kojeg ovaj klaun Čulina nije sudio ni prekršaj, a kamoli žuti karton?
  • Zagi
    12.8k
    A razminiravanje? Alo, tko će to platit?
  • Kepec
    7.5k
    I sad klasika na svaki komentar o startu Hodaka spomenut će se Mišić, na svaki komentar o kartonima i ponašanju Sigura spomenut će se Mišić jer to rade već godinama. Okreću situaciju i na kraju će oni ispast žrtve. Svaki članak će se uspoređivat sa situacijom od jučer. Već sutra će se sve to zaboravit, pričat će se opet samo o Mišiću i o režimskom klubu Dinamo kojeg svi guraju.Kepec

Nije da se hvalim, ali nije ni teško predvidjeti ishod ovakve situacije. Sudačka analiza rekla je da je Mišić trebao dobiti crveni, sada će opet biti 29 članaka o tome (odnosno već ima), a prekršaj Hodaka nigdje na mapi.
    Čak i kad u google napišete Mišić prekršaj izbaci vam na desetke članaka, anketa i svega ostaloga, dok kada napišete Hodak prekršaj izbaci vam svega par članaka. Naravno o tome da Sigur nije dobio nijedan karton unatoč silnim prekršajima nema nigdje ni riječi osim Jeličića. I iskreno ja sam prvi koji će reć "ma joj pusti debile i novinare i natpise i tovare i sve bitno je da mi počnemo igrat kak spada". Ipak, ne može se reć da sve to ne utječe i na igrače, jer jedno je kada napraviš faul pa se to zaboravi čim sudac svira kraj, a drugo je kada se o tome piše još tjedan dana nakon tekme. Naravno da su profesionalci, da se moraju moći nositi sa svime, da ne bi trebali čitati kaj bilo tko piše, ali svejedno sigurno sve to dođe do njih na ovaj ili onaj način.
    Dinamo treba reagirati, ne preko društvenih mreža, ne preko pisama, nego direktno lice u lice u četiri zida jer ovo iz godine u godinu raste i jednom će doći do mjere kada se to više neće moći zaustaviti.
  • NORTE
    21k
    Jedva čekam da uselimo u Kranjču da dnovinari počnu kmečat o neprijateljskoj atmosferi dinamovih luđaka s tribina.
  • Hnlovac
    3.8k
    "Sramota na Kranjčevićevoj! Navijači Dinama neukusno vrijeđali kapetana Hajduka! Livaji vikali "majmune" FOTO/VIDEO/SISE/18"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet