• ksapi
    6.2k

Dobro, frend cuo pa natrpao u SS i HL.. a od cega su se Kolinger i ostalih xy igraca naplatili? Gdje su oni uplacivali over onda?

Da bi se naplatilo 10ak HNL igraca, treba uloziti ozbiljnu svotu novaca na over, a to sigurno izaziva pomicanje trzista, kojeg u ovom slucaju nije bilo (pricam o vodecim svjetskim kladionicama, ne o nasim smjesnjacima).
  • M94
    2.2k
    Namjestalo se u NBA ligi, provode se istrage FBIa, tamo se vrte milijarde i bez klađenja, tako da me vise nista ne iznenađuje.
    Nije da nije bilo i u jacim ligama namjestanja i u drugim sportovima.
    Ne kazem sad da je cijeli HNL namjesten, al da vjerujem da je sve posteno i krasno, i ne bas. Pogotovo kad se uzme u obzir di zivimo.
  • Jurki
    20.2k
    Da bi se naplatilo 10ak HNL igraca, treba uloziti ozbiljnu svotu novaca na overksapi

Nisi cul za termin.. "cigo vezi konja gdje gazda kaze"?
    Nije sad bas da bi nekog igraca u npr Gorici neka tragikomicna reakcija kostala transfera u ligu petica.
  • Zg123
    2.8k
    S obzirom kakvi se ljudi motaju oko Lokomotive i da je neki Rus preuzeo Goricu plus tko je sponzor lige nista me ne bi iznenadilo da su se tu neke parice uzele
  • miro
    7.8k
    Ovo je 100% namješteno, nemojte me zezat da ne vidite kako Posavec ide oko lopte koja ide u gol, ili da se Kolinger saginje. Zapravo je jako čudno da se u medijima više ne priča o ovoj utakmici. A što se tiče naplate igrača koji su potencijalno sudjelovali u ovome - sigurno će im uplatit na žiro račun :lol:
  • Blueshadow86
    4.5k
    Ne vjerujem nekako u namještanje tekme, ali ne bih dao ruku u vatru da nije. Ali zato dajem ruku u vatru da postoje naputci da se tovare gura iz kola u kolo :wink:
  • Droljo
    22.3k
    Izgleda kao namješteno 1/1 ali opet kakve mi invalide u ligi imamo i tko sve može živjeti od igranja nogometa u našem hnl-u nebi me čudilo da je sve to slučajno...
  • Blueshadow86
    4.5k
    A jebemu, baš bi tako očito namještali, pogotovo s onim autogolom... Pa u 90 minuta postoji valjda 90 drugačijih načina za pustiti tekmu, da ispadne spontanije, nenamjerno itd. :grimace: Al opet kažem, ne bih dao samo tako ruku u vatru da nije.
    I da, nadam se da Gorica iduće godine ispada iz lige jer očito ove opet neće, nažalost.
  • Droljo
    22.3k

A i to šta veliš. Napraviš penal i bok..
    Samo, hoće naši suci suditi taj penal i var da ga ne poništi :lol:
  • Zagi
    12.8k
    Da onaj lik 100 puta vraća onak loptu golmanu u namjeri zabiti autogol, 99 puta bi pogodio gol-aut.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet