• Paggini
    51.9k
    Prpića ako prodaju za više od tri milijuna im treba cestitati, mali ima kardinalnih manjaka u svojoj igri i plaćati puste milijune za igrača kod kojeg ne znaš hoćeš moći ispraviti te nedostatke je jebački rizik.

A i na kraju krajeva, i bake u mongoliji znaju da lipe mrtve nemaju, a kamoli euro klubovi
  • Tvrdica McTvrdi
    328
    Realno ako ostvare bilo koju cijenu od ovih (ajde osim Durdova, potencijal, desno krilo ovo ono) zapitat ću se gdje mi griješimo
  • striko
    2.2k
    U tri posljednja roka utržili milijun eura. Više su dobili od nas nego od svojih transfera. Njihove financije treba proučavati na Harwardu.
  • Hnlovac
    2.3k
    Za Prpica ne razgovaraju ako umjesto 3 milijuna ne ponudis 5, a za Garciu se cigane za 20 000 eura? :rofl: :vomit:
  • Teofil Kateran
    2.6k
    Imaju poptuno nerealna očekivanja. Pa Pukštas je pod Gattusom dobar dio sezone bio zamjena, nije bio ozlijeđen koliko se sjećam, a u HNL-u od ukupnog broja minuta je odigrao samo 45%. A oni očekuju 5 milijuna za njega.
  • Efes Pilsen
    11.3k
    Asti, a potencijal brale moj? Niko vise ne placa za kvalitet nego buduci potencijal! Mali moze bit novi Pasalic, jesi razmisljao o tome?!
  • Tvrdica McTvrdi
    328
    Vidjet ćemo, ja se ne bih čudio da opet samo jednog prodaju za 3 milje i život ide dalje. Reko bi Žorž: Bog će da vam plati
  • NORTE
    16.1k
    Realno ako ostvare bilo koju cijenu od ovih (ajde osim Durdova, potencijal, desno krilo ovo ono) zapitat ću se gdje mi griješimoTvrdica McTvrdi

Pogriješilo se što se dinamo dao u ruke nesposobnjakovića i grobara.

Problem je postojao i prije toga kad ni bivša uprava nije radila dobro po pitanju minutaže mladih igrača.

Pogreška je ispravljena i ono što svi očekujemo je nova dominacija u hnl-u kako bi se dalo prostora i mladima iz akademije.

S druge strane jogurt nije ni imao drugog izbora nego gurati mlade.
    Ovo ljeto moraju prodati onog za kojeg bude interesa pa makar i po nožoj cijeni od one koju traže.
  • Paggini
    51.9k
    Tko zna baluna znat ce o kakovom se giocatoreu radi, a tko ne zna nudit ce sitnis a s takovima ne pričamo za dva nocenja a kamoli za takvog dragulja ala
  • JakovK6
    89
    Ma ajde, klasično pumpanje cijene preko medija. Da dobe 2,5M za Prpića, prodali bi ga odmah. Slično vrijedi i za sve ostale.. Da su bili pametni, a hvala Bogu da nisu, dobili bi 5M za Pukstasa prošle sezone, sad ne mogu dobit ni 3 (još sam puno rekao).
  • marcio amoroso
    42.1k
    Prpić 4
    Sigur 3
    Durdov 4
    Pukstas 3

To su po meni realne cijene za njihove vedete, ali se mora uzeti u obzir da njima gori pod nogama i da žele novac odmah, a ne na rate, a to smanjuje cijenu još za bar 10 posto.
  • JakovK6
    89
    nitko neće dati 3M za igrača koji nikad nije igrao Europu i koji je startao u 3 utakmice ove sezone, nema šanse.
  • jedan u nizu
    13.6k
    Te cijene od 2-3-4mil za nekog Hajdukovog igraca su meni i dalje prenapuhane.

Pa ne govorimo tu o nez kakvom klubu koji ima vrijedne eksponate.
    Jednoj Rijeci su to realni transferi, klub koji je igrao par puta europsku skupinu i koja ima 2 naslova prvaka u zadnjih 10 godina.

Hajduk je beznacajan na nasoj sceni, a na europskoj jos beznacajniji.
    Niti igraju dobro, niti se natjecu u europi, niti su im igraci pozivani u repku. Ne znam zasto bi netko dao 4 mil za nekog talenta iz takvog kluba.

Kao da na primjer, uzmemo iz ceske lige neki klub koji nije Sparta ili Slavia, i da iz jednog Jabloneca dovedes nekog talenta za 4 mil.
    Svi bi rekli da smo ludi.
    Jedva da bi dali za talenta iz Sparte 4mil, a kamoli iz Jabloneca.

Ne kuzim zasto si oni, i nasi novinari, i dalje uvjeravaju da je Hajduk neki iole bitan klub.
    Vecina europljana nije ni cula za taj klub.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Možda bi dobru lovu netko dao za Vuškovića koji je kao vanserijski talent, al Prpića, lika kojem se svako malo isključi mozak ili za Pukstasa koji je jedva igrao ove sezone? Teško.

Jedino kaj vrijedi kod njih je mali Durdov.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.