• Tvrdica McTvrdi
    327
    Nešto mi je ovako palo napamet. Ima li netko još osjećaj da se slučajno jel, čeka ždrijeb HNLa prije nego se masnokosom odredi suspenzija, ne bi li slučajno propustio neku derbi utakmicu? Svjedočili smo već tome u epizodi freze i traktori.
  • NORTE
    16.1k
    Hajduk je beznacajan na nasoj sceni, a na europskoj jos beznacajniji.
    Niti igraju dobro, niti se natjecu u europi, niti su im igraci pozivani u repku. Ne znam zasto bi netko dao 4 mil za nekog talenta iz takvog kluba.
    jedan u nizu

Zaboravio si napomenuti i da nemaju centa na računu.

Kriminalno loše igre kluba u cijeloj sezoni.
    Kao da su to neki igrači koji rade razliku.

Pola tih igrača je grijalo klupu u takvom klubu.
    Mogu ih prodati jedino ispod "cijene".

Mislim da neće prodat nikoga prije kolovoza, ako ispadnu onda ih daju za "bagatelu" samo da nešto zarade i pokriju dugove.
  • don
    13.3k
    pa dobro, realno je teško očekivat više od 2,3 utakmice kazne. Tako da, svejedno će ih propustit kako god.
  • Mali Zeus
    17.4k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/livaja-primio-nagrade-za-proslu-sezonu-nadam-se-da-ce-klub-dovesti-adekvatna-pojacanja/146458

koji k, kaj nisu njegovi suigrači primili nagrade umjesto njega. Eto mora još i sponzor njemu osobno na Poljudu uručiti nagrade, a on se nije udostojio doći.
  • Oluja
    5.4k
    Nemoj odmah da se nije udostojio, mozda nije bilo vise mjesta u autu da ga povezu. Decki su mozda imali jos nesto za obaviti u Zg pa usput pokupili nagrade. Tako mi koji ne zivimo u gradovima pitamo ako nam nesto treba ide li tko slucajno pa da nam pokupi.
  • Ivdzo11
    6.7k
    Neki Calderon sto je trenirao Brighton u18, kasnije ispao iz lige sa Bristol Roversima, navodno ce biti novi trener Istre...

Sime Grzan prema Slaven Belupu
  • NORTE
    16.1k
    mora još i sponzor njemu osobno na Poljudu uručiti nagrade, a on se nije udostojio doći.Mali Zeus

Red je da veliki sPonzoR Hajduka to i osobno uruči na Poljudu.
  • The Undertaker
    8.1k
    Kontrola štete.
    Baš mi je drago da im je sponzor onako kiselo izgledao na dodjeli nagrada u Zagrebu. Žao mi je samo što su naši igrači došli ali ajde, i mi dobijemo nešto pa je red.
  • Ivdzo11
    6.7k
    Olimpija ide u kvalifikacije za Ligu prvaka, a sportski direktor Goran Boromisa traži igrače koji će mu pomoći na tom putu. A prema nekim informacijama ta bi svota trebala biti i milijun eura čime bi Olimpija srušila rekord što se tiče dosadašnje potrošnje jer su najviše platili 800.000 eura za Blessinga Elekea (29).

Imao je Mitrovski mogućnost i ostati u Varaždinu koji mu je ponudio bolji ugovor, ali nisu čelnici kluba sa sjevera Hrvatske ništa mogli kad su Slovenci na stol stavili nekoliko puta veći iznos ugovora igraču. Kako Dimitar ima ugovor na još godinu dana i ovoliki iznos transfera je popriličan, a Nikola Šafarić će morati u potragu za nekom novom 'desetkom' ako ju u povratku na leđa ne uzme Leon Belcar (23) koji ju je imao prije odlaska u Dinamo.
  • Filip85
    218
    Kada bi se trebao znati raspored utakmica ?
  • Tvrdica McTvrdi
    327
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/nema-novca-nema-trenera-hajduk-oteze-s-placanjem-odstete-za-garciju-i-pomocnike-15591247

Što se tiče sage oko raskida Garcije i prelaska u Hajduk, stvari pomalo poprimaju neozbiljne linije. Iako su iz Hajduka kazali da će klauzulu ugovora, koju bi po ugovoru zapravo trebao platiti urugvajski trener (kao i njegova dva suradnika Ibon Soto i Jose Carlos Melli) podmiriti do sredine tjedna, iz kluba doznajemo da se to nije dogodilo.

Postaje prilično jasno da Hajduk oteže isplatu jer jednostavno sada nema na raspolaganju 430.000 eura odštetu pulskom prvoligašu. Ta odšteta će, doduše, s PDV-om porasti na 530.000, ali opet, očekivalo bi se da klub kao Hajduk, za ključno trenersko pitanje, ne bi sebe trebao dovoditi u ovakvu situaciju. Vjerojatno su na Poljudu očekivali da će baskijsko vodstvo Istre 1961 prihvatiti odgode i obročna plaćanja, ali od prvog trenutka, oni su bili rezolutni. Dok se ne isplati klauzula neće biti raskida za trenera iz Urugvaja.
  • Pacho
    1.3k
    Kakva saka jada :rofl:
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Navijači i uprava magaradi kad shvate da se igrače i trenere ne može dovući samo sa spikom o "najluđoj atmosferi i dišpetu" nego ih se mora i pošteno platit: :gasp: :gasp: :gasp:
  • Crni86
    11.1k
    Zamisli dogovoris sve s klubom i ovi nemaju 500k za tebe da mozes prec, cigane se razno raznim nacinima itd. A u isto vrijeme kapetan momcadi izjavljuje da se nada pojacanjima u ekipi haha

Moj Garcia imas jos jednu priliku da se predomislis, mislim da ti je ovo jako jako dobar red flag sta te dole ceka.
  • Pacho
    1.3k
    Dodu kurcevito po Garciu, navijaci revu da Istrijani bezveze seru, jer je to sasvim normalno itd... A onda ide jel moze ipak za manje love i na 60 rata
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.