• NitkoBitan
    27.1k
    Jedna rata, bez kamata, porezna pokuca na vrata :sweat:
  • mlinchica
    3.1k
    Meni to djeluje kao ona poznata “imaju neke njegove zabranjene fotke” pa je prisiljen ići dolje.
    Pa kak dolje :monkey:
    Ljepše mu more i plaže u Dalmaciji?
    To su neka Bjelanovićeva mutna posla jer ne mogu pojmiti s čim su ga mogli privući.
    Totalno razočarenje…
  • Tvrdica McTvrdi
    328
    To bi onda još gore bilo, ostajem s vama (Istra) jer mi je ovo drugo propalo.
  • Hnlovac
    2.3k
    Koji KOKOŠARI majko mila

Njihova titula bila bi poraz nogometa i sveg normalnog na svijetu

Delboy je za Hajduk oličenje poštenja i dobrih financija
  • Paggini
    51.9k
    Pricekali su lipanj i dobili popust od 20k eura, a ako se strpe do srpnja, dobiju još 20k eura popusta, a ionako idu kasnije na pripreme pa im nije hitno

Ocigledno je da ovdje nitko ne zna biznis
  • Peškaman
    7k
    Ili namjerno čekaju da Istra povuče prvi potez,tj da dovede novog trenera / podijeli otkaz Garcii i njegovom stožeru.
  • NORTE
    16.1k
    Kada bi se trebao znati raspored utakmica ?Filip85

Ako će sutra bit ždrijeb brojeva onda odmah nakon toga.
  • hardek
    4.6k
    Španjolci su rekli da im nije problem plaćati Garciu iako ne trenira ekipu samo da ga ne puste za džabe. Ili će tovari platit Garciu, ili će Istra čekati da oni nađu trenera i onda ga otpustit.
  • Ivdzo11
    6.7k
    Jedno su želje, drugo realnost, a ona kaže da je Zvonarek trenutno daleko od Opus Arene, ali to ne znači da će tako daleko biti i za 15-20 dana. U ovom trenutku se nećka i ne bi se vraćao u Hrvatsku, ali to ne znači da ga Petrović skida sa svog radara i da je priča sa Zvonarekom potpuno završena. Ako se pruži prilika, Osječani bi ga rado vidjeli u svojim redovima, ali taj je transfer trenutno vrlo daleko od realizacije.
  • Tvrdica McTvrdi
    328
    Najbolje da onds žrtvuju sljedeću sezonu i pripreme se za Garciu koji će ih voditi one tamo sezone i pripremiti da sezonu poslije napadnu titulu.
  • NORTE
    16.1k
    Koji cirkus od kluba, u istom danu Livaja zakmeči da želi pojačanja i pojavi se informacija da nemaju za platit Garciju 430k čak ni s popustom.

Mislim da će oni prodat Sigura nakon Gold Cupa, a ove ostavit da im pumpaju cijenu.
  • San Lorenzo
    19.4k
    hajduk = Grčka hrvatskog nogometa.
  • vlatkomarkovic
    1.6k

Stari moj Grčka osvojila Euro…
  • rokikaciga
    1.7k
    Otprilike kad i Hajduk zadnje prvenstvo...usporedba čak i nije tako daleko
  • Mali Zeus
    17.4k
    Na DP kukaju da zašto se posao s Garcijom prikazuje negativno jer oni traže na rate, jer smo eto mi bogati isto tražili na rate za Belcara ili nekog.

:rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.