• Teofil Kateran
    2.8k
    Oni su teška sprdnja od kluba. Znači igrači im piju na pripremama do u kasne noćne sate, Livaja vjerojatno ni ne mora trčat na treninzima jer je on glavni, a ne Garcia pa ga boli briga. Baš kao što su neki već spomenuli - kao da su na ekskurziji, pušteni s lanca, neki od strane roditelja, neki od strane Iris.

A najjači mi je dio gdje slovenska policija doslovno kaže da je dvoje ozlijeđenih, i da je jedan igrač Hajduka, a ovi kao idu opovrgnut incident i uhvati ih se u laži u roku odmah.
  • Kristijan992
    527
    Oni očito ne znaju za bolje od Gattusa, valjda ih je jedini on mogao držat, samo diktatura kod njih pali hahah...čim otišao Gattuso, trebalo im 10 dana da naprave stranje hahahha
  • badjibadara
    6.2k
    ne kaže se džabe: riječ je jača i od mača!NKDZ86

Dole lijevo je i RTV SLO, tako da je sve povezano
  • NitkoBitan
    28.4k
    verbalne prepirke koja je nakon manje od jedne minute okončanaskener

Prepirku okoncao Livaja sok sak tehnikom.
  • Sava Krpa
    491
    Samo su igrači Hajduka zaboravili da je ovo Slovenija a ne Istra. Ovdje se za njihove potrebe ne gase kamere.
  • NORTE
    17.1k
    Ajmo Istro i Gorico, podignimo sve tri boje!
  • Zg123
    2k
    Plivaja je vec poceo praviti dar mar cim je Gattuso otisao, cuj na pripremama u 1 ujutro oni napravili party i raspalili muziku hahaha
  • NKDZ86
    4.4k
    Trojica zastitara nasrnula na 15 profi nogometasaCrni86

tovari ko tovari, uvijek dobiju po lampi
  • Fabercaster
    350
    Livaja je onaj tip psa za kojeg vlasnik kaže: "Neće ti on ništa, samo bi se igrao."
  • Mali Zeus
    18.1k
    Garcia će im svima biti prijatelj, dobro je sve.
  • Paggini
    57.1k
    Ja ne mogu pojmiti tu situaciju da ekipa fura zvučnik sa sobom kao neki mrtvi migranti hahahah, vjerojatno su i bombe lowenbraua imali i pušili largo, koji jebeni klošari :lol: :lol: :lol:
  • Ivdzo11
    7.5k
    Kazu oproštajna Prpiću :sweat:
  • Mali Zeus
    18.1k
    Ja ne mogu pojmiti tu situaciju da ekipa fura zvučnik sa sobom kao neki mrtvi migranti hahahah, vjerojatno su i bombe lowenbraua imali i pušili largo, koji jebeni klošari :lol: :lol: :lol:Paggini

Ja sam neki dan vidio ekipu kako fura zvučnik u dječjem parku.

Imali su 13 godina maks.
  • Tom Hanks
    3.9k
    Ne znam zašto čuđenje da hajduk demantira događaj, isto je i sa petkovicem bilo u njegovom slučaju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.