• Ludovic IX
    11.7k
    taman ako dobije mjesec dana zatvora, taman da prskoči prva dva kola koja tako i tako mora preskočit.. a ovak će i treninge preskočit do tad.. nije on ni lud
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Vidio sam sada po komentarima novu konstrukciju. Zaštitari su bili Srbi, a igrači su puštali Thompsona pa je nastao sukob. Livaja hrvatski vitez na braniku Domovine.
  • Paggini
    85.9k
    hrvatski vitez na braniku DomovineTvrdica McTvrdi

O5pkvba.jpeg

Hvala mu na obrani
  • Mali Zeus
    21.3k
    Treba Livaji dati braniteljski status.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k

Narod biran od Boga, guši nesloga
  • eol12
    940
    Kaže germanijak da prema njihovim izvorima svi zubi na broju i nije bilo ozlijeđenih, dok slovenski portali pišu kako je službeno izvješće policije takvo da su dvije osobe ozlijeđene i provode se daljnji izvidi.
    U svakom slučaju kako god bilo činjenica da se pilo i ometalo javni red i mir, sto nikako nije u redu, pogotovo ako je klub na priprema za novu sezonu, da je riječ o našim dečkima strogo bi osudio takvo ponašanje kojem nema mjesta u normalnom profi svijetu, podsjećam samo da je to ekipa koja zarađuje novce kakve mi tu forumaši zaradimo godinama rada i truda i obrazovanja. U svakom slučaju sramotno za klub, sve da su i zubi ostali na mjestu, ali jednostavno uz povijest Livaje i njegovih ispada teško je povjerovati da je sve ostalo na verbalnim ispadima.
  • NORTE
    24.6k
    Vrlo vjerojatno postoji i snimka sigurnosnih kamera.

Ružni, prljavi i zli.
    Poglavlje prvo.
  • Mali Zeus
    21.3k
    Garcia mora da je oduševljen.

Brzo će njemu biti jasno di je došao, ako već nije.
  • Mr Anderson
    19.4k
    Manga je Livaja ako je stvarno nokautirao zaštitara. Ne vjerujem da ga je nabio iz čistog mira. Da je naš igrač u pitanju, drugačije bi se pisalo.
  • JakovK6
    295
    Da je naš igrač u pitanju, već bi oni pisali HNS-u za zabranu funkcija u nogometu na godinu dana. A toj "mangi" nekoliko stranica sprdnje neće škodit. Opusti se..
  • Sajla
    20.6k
    ne znam kaj bi se pisalo, ali igrač Dinama na pripremama se ne smije u 1 u noći dovesti u situaciju ni da 100% opravdano lupi zaštitara.
  • Blueshadow86
    5.1k
    Manga je Livaja ako je stvarno nokautirao zaštitara.Mr Anderson

Po čemu je manga, osim što je opet ispao glup?
  • Mr Anderson
    19.4k

Briga mene za njega ko osobu i sprdanje s njim. Govorim općenito, poštujem likove koji se ne daju zajebavati.
  • Paggini
    85.9k
    poštujem likove koji se ne daju zajebavati.Mr Anderson

Brate, romantiziraš pičkaranje profesionalnih nogometaša na pripremama u drugoj zemlji, kao da imaš 12 godina. A i drugo, tvoja vizija zaštitara je neka mrgetina i njuška, a većina ih je jedva prosječne građe.

I mislim da bi nas ovdje sve bila sramota i da bi itekako pizdili da se netko od naših tako popičkao na pripremama, pustajuci glazbu sa zvucnika u 1 ujutro.
  • rokikaciga
    14.4k
    Ne razumijem kako mozes otici na pripreme i otic cugat. Pa picka ti materina razmazena, da sam imao te srece (i malo vise talenta) da sam u toj poziciji pa grizao bih teren, jeo jebenu ciklu...kaj god

Mrs stoko
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.