• Tvrdica McTvrdi
    4.1k
    međutim, opet je na kraju sezone rezultat bio 79% osvojenih bodova, dinamo je trenutno na 70% osvojenih bodovadb-izbjeglica

S time da nije isto kada osvojiš prvenstvo 7 kola prije kraja ili se naganjaš do kraja. U puno sezona bi mi vjerojatno imali koji bod više da je "trebalo".
  • db-izbjeglica
    19.6k
    S time da nije isto kada osvojiš prvenstvo 7 kola prije kraja ili se naganjaš do kraja. U puno sezona bi mi vjerojatno imali koji bod više da je "trebalo".Tvrdica McTvrdi

je, istina... slažem se.

međutim, također je relativno, jer dinamo ima čitav niz sezona iznad tog učinka, a naslov je bio osiguran. šta ja znam, kako se onda u prvoj bjeličinoj sezoni došlo do 92% ili koliko već bodova.
  • emilperska
    13.6k

Nemrem doći do tebe tablice, bar ne prvu jer je riječ o 2018. i tko zna gdje je to pohranjeno, na kojem disku ili cloudu..

Poanta je da je Dinamo Loksi uzimao sličan broj bodova kao što je Istri i kao što je Splitu ili Slavenu. Sve je to u par deka. Ista stvar Loksa vs Hajduk.

Poanta je da je Dinama u razdoblju od 2009.kad je Loksa ušla pa do negdje 2020. bio toliko financijski i sportski nadmoćniji od ostalih momcadi osim Rijeke i Hajduka, da je maksimalno glupo bilo očekivati da ce Loksa uzimati Dinamu vise bodova nego što je uzimala. Ako netko sere da je Dinamo imao unaprijed upisane bodove s Loksom, onda ih je imao i sa Istrom i Zagrebom i Splitom jer isto nisu mogli prdnuti blizu Dinama u međusobnim utakmicama.
    Ne znam što su splitski nobelovci očekivali, da ce Loksa koja je tek u stvaranju bila uzimati Dinamu po sezoni 4-6 bodova, a Istra je uzimala 0 do 1.

Prema najlakše dostupnim podacima ovako brzinski od 2014. do 2024. Istra je Dinamo u XY utakmica od 1.1.2014 dobila prvi put tek 2023.

Loksa je u istom periodu u prvoj polovici 2018., Dinamo dobila 2x. Istra ima par X u tih 10 godina, ali ima i Loksa 1 X iz 2013/2014. Tako da je to sve po meni u par deka i to je jedna velika tovarska mitomanija koja graniči sa srpskom mitologijom..
  • emilperska
    13.6k
    Još 3 dana do fake Steuae..
  • shameless86
    1.3k
    Ante Čorić za germanijak

Ali, da sam mogao promijeniti neke stvari, sigurno bih nešto drugačije napravio. Ostao bih u Dinamu još dvije godine!

mikici i jakirovici procitajte intervju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube