• Zg123
    3.1k
    Jebali vas tovari i sudjenje, tu mjaucete i naricete ko kakve babetine dok nas guzi ko stigne u Europi a u hnlu ne mozemo meda. Kad pocnemo pokazivati neke znakove zivota i pocnemo igrati nogomet mozemo pocet pricat o sudjenju, hvala bogu po svemu vidjenom u klubu su svjesni toga i ne zele se baviti takvim pizdarijama jer je teren jedino mjerilo
  • blue heart 72
    2.9k
    Pa i dok reagiramo (prijava za Carevića) nitko živ ne reagira. Od HNS-a apsolutno nikakve reakcije, uz jedan novinski članak. Jednostavno pojeo vuk magare, u stvari točnije bi bilo pojelo magare vuka. Očigledno je kakvi vjetrovi pušu i mi im se možemo oduprijeti samo našom izvedbom na travnjaku.
    Medijski rat smo odavno izgubili
  • NORTE
    21.5k
    teren jedino mjeriloZg123

Sudačke odluke su jedino mjerilo jer direktno utječu na igru, derbi je najbolji primjer.
  • Zg123
    3.1k
    Očigledno je kakvi vjetrovi pušublue heart 72
    Pa ok kad budu izbori u HNS-u treba gurnut nekog naseg u skupstinu valjda necemo biti pasivni ko na izborima za ZNS. Kad su bili izbori u ZNS-u sakrili smo se iza Rudesa i nekog njihovog smijesnog kandidata koji je naravno izgubio i izgubili smo bilo kakav utjecaj tamo zbog nase pasivnosti.
  • Zg123
    3.1k
    Sudačke odluke su jedino mjerilo jer direktno utječu na igru, derbi je najbolji primjer.NORTE

Nisu, mi da smo dobili Lokomotivu i Goricu bili bi sutra na +4 od tovara s utakmicom manje, ne moze im tu ni 100 Ercega pomoci
  • Ivan0302
    1.3k
    a ne spominješ možda Varaždin gdje nam je poništen čist gol, i gdje onaj izvodi faul 10 metara od mjesta gdje je bio? Poraz je poraz to smo zasluženo izgubili, ali ovdje smo nezasluženo izgubili 2 boda
  • Kepec
    8.2k
    Jebali vas tovari i sudjenjeZg123

Jebu nas da, a zanemarivanje toga godinama nas je i dovelo do toga da se čisti lakat ne svira kao prekršaj. Iduće godine će postati još očitije, nakon toga još više, sve dok ne osvoje i dok svi novinari, voditelji, komentatori, stručne osobe i ostale izdrkotine ne iskuse to.
  • Zg123
    3.1k
    zanemarivanje toga godinamaKepec

Koga, cega? Ljudi su nebitni, doslovno ne postoje nigdje na mapi u nekom ozbiljnom nogometu, uzeli su koji kup, u Europi ne mogu meda i svake godine su na 10 bodova razlike od nas. Mi kad dovedemo pravog trenera idemo opet na +10 u odnosu na njih, pa makar im LJPV osobno sudio
  • MarK
    1.3k
    Sve stoji u vezi guranja onih jazavaca ali ova lokomotiva je sranje od ekipe koje nije dobilo nikoga u cijelom krugu prvenstva osim nas. To bi nam trebala biti super motivacija za osvetu, još kad uzmemo razliku u kvaliteti očekujem najmanje 3-4 razlike. Sve ispod toga je jadno.
  • Kepec
    8.2k
    Koga, cega?Zg123

Ako me to stvarno pitaš onda ti ja ne mogu pomoći. Ne mislim dalje o tome na ovoj temi, slažem se s tobom da su nebitni, ali je problem kaj su nebitni tebi, meni i svakome na ovom forumu, ali onima koji upravljaju ovom ligom su jako bitni.
  • keppi
    470
    Jelavić protiv nas igra s tri stopera, disciplina u igri i pokidaše se svi, a protiv hajduka se "nadigrava"(četiri u liniji s ofenzivnim bekovima, bez obrambenog bloka ). Mislim da će lokomotiva sve četiri utakmice protiv njih glatko izgubiti, a protiv nas će dati sve od sebe.
    Još i taj sudac koji sve više otkriva svoje pravo lice.
    Ipak na kraju sami si najviše krivi za ovo stanje na tablici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet