• Dr Hofmann
    3k
    Prošle sezone Dinamo je odigrao 49 službenih utakmica (36 HNL, 10 LP i 3 u Kupu). Ajde da krenem s Kupom: apsolutni horror u sve tri utakmice. LP: Qarabag X2, Salzburg, Slovan, Milan i Monaco dobre utakmice da ne idemo cijepat atome. Celtic doma ajde bar nismo izgubili, Bayern, Borussia i Arsenal gol razlika 2-15.
    HNL: možda par utakmica je to ličilo na nešto, velika većina apsolutno tulavo i bezidejno. Nema smisla odgađati neodgodivo. Osobno bi volio da ostanu i Pjaca (ali ne kao krilo, pogotovo ne prvo) i Petković (nikako kao prva opcija u napadu), ali ako ne ide, ne ide. Kaj ako se Petković opet ozlijedi ko zadnje dvije jesenske polusezone? Ako je istina da su odbili ono što im se nudilo kao opcija za ostanak u Dinamu, a dečki su odbili...Hvala gospodo i vidimo se. Da smo uzeli naslov opet ne bi bilo nekih velikih promjena, jer bi praktički već za mjesec dana krenuli u kvalifikacije LP i onda bi na zimu opet pukli
  • NORTE
    16.4k
    Hnl za 8 tjedana, EL za 16 tjedana, a ekipa u strahu što ćemo bez skupih senatora fritulaša. :fear:
    Rivali već misle da propadamo, a Zvone se tek zagrijava za posao i stvaranje jakog dinama.

Ovo su datumi za Hnl transferni rok
    26.6. - 6.9.2025.

Prijava liste igrača za EL je do 2.9.2025.
  • The Undertaker
    8.2k
    Mi stariji smo vidili sličan scenarij kad smo igrali ''ligu za bedaka'', samo su tada za Dinamo igrali puno veći ''potencijali'' nego što se sada dovode. Zato potpuno razumijem one koji vrte glavom na ovaj reset. Nadam se da se i Zvone sjeća tog razdoblja.
    Ako na ovome ostane, prilično sam siguran da ćemo i u HNLu imati ozbiljnih problema a u EL ćemo se opet učiti. I onda će današnji Bobanovi apologeti biti najžešći kritičari.
    Sačekati ćemo kraj prelaznog roka ali, za sada, s obzirom da pripreme počinju uskoro, ne obećava dobro, pogotovo u EL.
  • NORTE
    16.4k
    Ako na ovome ostaneThe Undertaker

11.6. ne može na ovome ostati.
    Tri mjeseca pred nama.
  • The Undertaker
    8.2k
    Nije to pitanje vremena nego odluke (vizije) za koju ne znamo kakva je. Ako je Bobanova vizija jeftini iskusni igrači + mladi potencijali onda je svejedno do kada traje prijelazni rok. Ni ja ne vjerujem da nećemo dovesti par igrača top kvalitete ali nitko od nas ne zna što je u Bobanovoj glavi.
  • Crle
    1k
    Samo mi Boban ne izgleda kao netko tko će igračima dovodit Nivesice i samim tim imati solidan uplet u uzroke te lige za bedaka.

Pa i ovaj pad je očito za dio uzroka imao pristup i zalaganje.
  • The Undertaker
    8.2k
    Što je bilo, bilo je. Mamić je nešto naučio iz te epizode. Nadam se da je i Boban. Ako se već zakasnilo sa remontom ne znači da ovaj trenutni mora biti ovako drastičan. Čak i da dođu klasni igrači, njima svima opet treba vremena da prođu prilagodbu, da se uigraju, da snime konkurenciju itd...I na sve to dodaš neiskusnog (za ovaj nivo) trenera.
    Velika kocka a nejasno mi je zašto se kockamo.
  • E46
    1.4k
    meni je jasno. Ne mogu vise gledat(a vjerujem ni Boban) ekipu koja igra ovoliko los i negledljiv nogomet kao što je Dinamo igrao jednim dijelom zbog tih senatora, ja isto ne zamisljam Pjacu i Petkovica u novom Dinamu, oni meni nemaju mjesta u modernom nogometu.
  • Jameson
    491
    ja isto ne zamisljam Pjacu i Petkovica u novom Dinamu, oni meni nemaju mjesta u modernom nogometu.E46

A dobro, ovo je već malo pretjerivanje. Taj Pjaca je ipak pogurao Dinamo do njegovog mjesta u elitnom društvu modernog nogometa prošle sezone, nemojmo biti nerealni.
  • Pacho
    1.5k

Ali trener je izjavio da cemo imati 90% rostera rijeseno prije priprema
  • pešća
    319
    Ali trener je izjavio da cemo imati 90% rostera rijeseno prije pripremaPacho

Mozda nije najbolji sa matematikom.
  • E46
    1.4k
    ja i dalje stojim pri toj tvrdnji, njih dvojica vise nemaju elemente modernog nogometa, a kostaju kao da igraju ultra moderan nogomet. Ni jedan ne moze presing odigrat niti proci igraca niti ima fizikalija vise u njima.
  • Pacho
    1.5k

:grin:

Ja se nadam da je laprdao, jer mi opcenito izgleda kao da ce mu krenuti izlaziti dim iz usiju kad ga stavis pred kamere.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.