• pešća
    652
    Bit će to pravi derbi, veselim se.
  • Jurki
    20.4k
    naravno da ne. Ali im isto tako nitko ne skace po glavi.
    Vecina tih igraca zna da im je taj Belupo plafon karijere.. i to je to.
    Belupo ih nebu otkantal jer bolje ne mogu dovesti.
    Zato i je taj klub uvijek oko 5-6. mjesta na tablici. Nitko ne pravi frku zbog toga.
  • Dinamosaur
    2.7k
    ako treba nek i na penale projdemo, samo da onda izvučemo neke pouke
  • Dinamo-SB
    661
    Mislim da ga nitko ne buši,ali u Belupu npr. nemas imperativ rezultata. I imas igrace kao Nestorovski i Bozic koji ti prirodno prave hijerarhiju i autoritet u momcadi. Nestorovski da bi dosao u Belupo su oni njemu morali ispuniti uvjete da ne mora na sve treninge dolazit i da moze ic cesce posjetit obitelj u Italiju i svi su sretni jer je uopce dio momcadi i na takav nacin. To su klubovi gdje bolji igraci njima postsvljaju uvjete i ti vec kao trener u startu imas manje brige. Da Bozic zezne 10 utakmica nitko mu "a" ne bi reko kad je ikona kluba i to kluba kojem rezultat nije imperativ. Puno vaznija je mozda njegova mentorska uloga tamo. Znaci u startu imas brigu manje. U Dinamo da dovedes Mbappea i da 5 utakmica za redom ne zabije,krenule bi kritike. U prijevodu Dinamo i Belupo/Varazdin to su dva razlicita svijeta u pristupu. U Dinamu imas 25 ljudi koji igraju za ozbiljne novce i selekcionirani su detaljno i sa svakim su vođeni tvrdi pregovori oko dolaska,ugovora,uvjeta,razvoja itd. I okej,ne mora to nista znacit sve, pokusalo se sa stepenicpm više,neki uspiju i Belupo im bude samo iskorak,ali nazalost Kovi ocito nije.
  • criticus
    5.3k
    Sljedeća nam je Karlovac, karte odlaze brzo, a valjda njih možemo dobitDinamosaur

Gdje se prodaju karte?
  • jakov1
    1.2k
    Ima smisla, ali ja gledam na rasulo od ekipe i govora tijela, na potpuno pogresno citanje igraca od strane trenera. To mi je kao da je u Belupu vadio Nestorovskog na poluvremenu ili obecavao Jakiru da ce uc sljedecu tekmu, pa nikako. To su jednostavno neke preocite stvari za koje znas da igracima nece dobro sjesti.
  • Goncalo Santos
    2.3k
    Ako se slucajno ispostavi da trener nece dobiti otkaz, odnosno da mu boban i dalje vjeruje, koliko je realno da drugi ljudi iz kluba izvrse pritisak da ovaj dobije otkaz?

Mislim ako je ovo demokratski klub i u upravi demokratski vise ruku bude za smjenu, tko je boban da bude sam kontra svih. Mislim nije klub bobanova igracka, postoji tu neki nadzorni odbor i drugi ljudi.

Ako je po svemu sudeci izgubio povjerenje uprave, zasto uopce postoji ikakva sansa za njegovo pomilovanje?
  • Crni72
    124
    Mislim da je Boban i te kako svjestan da kola idu nizbrdo. Jedan dio problema se može pripisati novoformiranoj momčadi i treneru koji se traži. Ruku na srce problematično je i to da nemamo lidera u momčadi. Onog jednog fajtera u kojeg se možeš pouzdati kad ne ide. Veći problem je ako je trener promašaj i ako on jednostavno nije u stanju dobiti pozitivnu reakciju ekipe. U tom slučaju je cijeli dugoročni projekt upitan. Mislim da će Kova dobiti šansu do zimske stanke. Do tada će se valjda naći neko jako ime kao alternativa. Najuriti trenera bez
    adekvatne zamjene vodi u kaos a u tada je upitan i Bobanov ostanak. Da li je mogući potaz od Karlovca okidač da se to desi? Pred nama su teški dani
  • fakin
    1.9k
    ako sutra ne bude smijenjen kovačević onda moramo znati točno koje osobe su stale u njegovu zaštitu jer u tome slučaju te osobe rade protiv interesa kluba. ja se zaista toplo nadam da se to sutra neće dogoditi

nema rezultata
    nema igre
    katrastrofalna atmosfera
    izgubljena svlačionica
    izgubljeni trener
  • ShanKu
    1.9k
    Ne stvarno.. gdje se prodaju karte za Karlovac?
  • Dinamo-SB
    661
    To su jednostavno neke preocite stvari za koje znas da igracima nece dobro sjesti.jakov1

Jednostavno ne moze to sve hendlat pa krene raditi banalne pogreške jer mu je glava na sto drugih frontova. U manjim klubovima imas određen broj situacija,događaja stresova. U Dinamu vjerojatno 100x više.Kova mozda da ne igra Europu i sa slabijom ekipom od ove koju posjeduje bi mozda suvereno bio prvi na ljestvici. Europa nije zezancija. Ja osobno ne volim kad se od HNL trenera prave Guardiole. Evo sad ce od Garcie u Hajduku mediji napravit da je covjek nadljudsko biće,a u zivotu nije igrao Europu i 2 utakmice tjedno i imao imperativ pobjede svako kolo u svim u natjecanjima. Dinamo je po svim segmentima velik i ogroman klub koji igra Europu,od kojeg se ocekuje i rezultat u Europi i naslov u RH i novi reprezentativci i transferi. Dinamo nije mal zalogaj. Sve vise sam misljenja kao neki na ovom forumu da Dinamo treba dovest bas ekstra ozbiljno trenersko ime.
    Mi imamo svojih problema trenutno,ali mi smo bas velik klub,to ne treba zaboraviti.
  • NitkoBitan
    32.9k
    gdje se prodaju karte za Karlovac?ShanKu

Nigdje, nisu jos u prodaji. Karata za sve ce bit dovoljno...
  • recikaj86
    708
    Za domacu tribinu jesu, caffe bar Korner kod stadiona.
  • Dinamosaur
    2.7k
    Gdje se prodaju karte?criticus

Ne znam hoce li biti internet prodaje.
    Inace kod stadiona
  • Jaro
    11.1k
    tko je boban da bude sam kontra svihGoncalo Santos

A gke, demokratski je Boban na izborima dobio mandat da (uz blagoslov) NO provodi politiku kluba. Predsjednik kluba je sasvim legitimno, te sasvim legitimno donosi (i odgovara za) odluke. Kao predsjednik, medju ostalim, imenuje i razrjesava clanove Uprave. Boban za sve to ce odgovarati na sljedecim izborima - koji mogu biti redovni za 5 godina (malo manje) ili ako dvotrecinska vecina skupstine izglasa prijevremene.
    Demokracija ne znaci da se svaku odluku demokrstskog drustva donosi glasanjem svih clanova tog drustva. Postoji propisano kako do nekog referenduma, al sigurno transferi ili imenovanje/smjena trenera ne moze i ne treba biti "demokratska odluka". Ni u drzavi gradjanji ne donose zakone ili uredbe Vlade, tako ni u klubu nece javnost uredjivati sportsku politiku kluba.
    Dakle, da - Boban ima legitimet biti "sam protiv svih" ako bas hoce (naravno dok je na funkciji na kojoj jest).
    Mi kao navijaci, clanovi, simpatizeri smo tu da hvalimo, navijamo, komentiramo, kritiziramo, pa i pljujemo ako zelimo ili osjecamo da je potrebno, da se na sljedecim izborima organiziramo i kandidiramo ako mislimo da mozemo i zelimo bolje ili drugacije.
    To je demokracija...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube