• BBB Mataa998
    2.8k
    Samo cekam nekog da kaze ovo je normalno i bit ce toga jos.
    Ovo je za ocekivati itd...
  • M94
    2.6k
    Gorica i Lokomotiva ti doma uzmu 6 bodova u 1. Rundi... Dosta sramotno s obzirom sta je bilo prosle sezone.
  • Dudu
    3.1k

Lokomotiva je domaćin :cool:
  • M94
    2.6k
    Glupo je sad govorit uopce sta je trebalo, al Stojke beskoristan na krilutrebao je Varela uci za kakve takve proboje.

Uzas.
    Bas pred pauzu sad, fuj.
  • don
    19.9k
    još jedna pobjeda u europi i nakon toga kiks u hnlu i ova ekipa će mi se krenit gadit.

:vomit: :vomit: :vomit:
  • Hnlovac
    5.8k
    hvala Bogu pa si inače stalozen i nisi drama queen

Pobjeda iduće kolo i ide bravo ekipo +10do Bozica
  • NKDZ86
    8.4k
    Ovo je sramota. Nedopustivo!
  • don
    19.9k
    kakve veze ima ta rečenica sa dramatiziranjem?
  • Ritam Ulice
    3k
    Nevjerojatno. Nevjerojatno da nakon europe opet prosipamo bodove na ovakav nacin. Ocito je da se ne moze igrat na 2 fronta kao sto se mislilo. Kad ce ovi ljudi shvatit da hnl nije zajebancija jer su ekipe motiviranije protiv nas, a nas evidentno boli kurac. Ja ne znam kako ove ljude vise motivirat. Ocito je da su igraci umorni, ispuhani samim time precesto rade greske. Ovakve oscilacije u igri ekipe na koju se toliko potrosilo su sramotne. Kovacevicu nadam se zadnja ovakva lekcija. Nevistica ne zelim uopce komentirat.
  • El Madrigal
    871

Trebao je i Kova vise rotirati i odmah ubaciti 3-4 svježija i gladna igrača.
  • Crni86
    21.8k
    Preslika prosle sezone i gorica i lokomotiva.

Poklanjamo i dalje golove kao na traci. Jasno je da neke utakmice te nece ic, ali neces ih ni dobit ak pustis protivnika na 0:2 svojim poluretardiranim potezima. Mi smo inace ovakve utakmice uzimali bez beda, ne bi primili nekaj bi uvalili na drugoj strani i ciao. A sad ak su takve utakmice mi smo kdmah u zaostatku 0:2.

Obrana uzasna. Teofil najgori pojedinac na terenu, mckenna pored njega odmah uz nevisitica. Sta je ovo bilo?

Uveli 3 napadaca i igrali nabijacinu. Nema veze to sa pritiskom. Totalno bezveze. Nebi zabili gol jos pola sata ovakvom ne organiziranom igrom.
  • Hnlovac
    5.8k
    Da ti se prva ekipa Dinama gadi?
  • don
    19.9k
    tako je? Igrači, i reka san nakon iduće pobjede u Europi i nakon toga odma za vikend poraza u hnlu.

poveži 2 i 2 i u tom slučaju ćeš dobit ekipu željnu velikih Europskih pozornica koje boli ona stvar za HNL, Dinamo kojem je nemoguće potrebna titula nakon gubitka iste prošle.
  • Kujtim Shalla
    9.5k
    Kako nas školuju tovarski treneri i uzimaju prodaju sa nama . Misliš ono imaš širinu , a nekolicina ti ništa ne donese . Iskreno ovo je loše bilo. A i ovakvi smo trebali lagano dobit. Mene brine to što nas pročitaju ovi treneri početnici. Pa obojici je najveći rezultat u karijeri pobjeda protiv Dinama . Ne možeš danas nikog pobjediti kad sve što ide u okvir ti ulazi a za inat njihovi golmani vade sve i protiv nas svi su kao Buffon
  • Ijayi Atiemwen
    6.1k
    bit će i al pari utakmica, a s Nevistićem na golu i njegovom nesigurnošću mi te utakmice pobjeđivat nećemo.Ijayi Atiemwen

Amen
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.