• Ludovic IX
    9.6k
    a je se Krušelj prosro u SN: https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/da-dinamo-ima-plus-u-blagajni-ali-troskovi-su-narasli-40-posto-evo-kolike-place-imaju-novi-bobanovi-ljudi-15614780?cx_linkref=jl_home_vijesti_vise_2

iz svega što se dogodilo ovih dana, on je uspio izvuć samo negativno tj po njemu negativno. čak mu i financije nisu dobre iako smo u plusu (pazi, sučić je prokjizen pa je "samo zato" plus knjigovodstveni).. ne spominje to sto tek treba sjest Baturinina lova, lova od EL, godišnje ulaznice itd... ali spominje plaće od šefa akademije koja ako treba , može bit i veća jer on je taj koji će u godinama koje dolaze donest milijune svojim dobrim radom u akademiji.
  • Nemrem igra Dinamo
    4k
    Ja više skoro uopće ne čitam novine, jer su dnovinarski tekstovi većinom maliciozni (čast izuzecima) i puni otrova.
    Vezano za Dinamo info mi je isključivo Zona
    Ovo može u shit of the day...
  • NitkoBitan
    30.7k
    "Dinamo mašta o novom kampu na Borongaju, ali realnost je početak rušenja Maksimira i selidba među podstanare."

Hahahaha... ono o cemu su Dinamovi navijaci mastali desetljecima odjednom postaje realnost. Lik je ovo formulirao kao da se radi o tragediji a ne ogromnom napretku :lol:
  • vjeko1701
    17.8k
    Peče, peče, užasno peče.
  • rokikaciga
    4.7k
    Mogli bi mi opet proknjizit neki od prijasnjih transfera ko tovari Vuskovica...samo ne znam koji od 10+ milijunskih transfera da knjizimo opet..mozemo cak 27 godina unazad ic kad smo Darija Simica prodali, Dudu, Corluka, Modric, Kova, Rog, Pjaca...a mozemo i neki od transfera u zadnjih 10 godina :lol:

Kad cujem taj kmeket meni se digne napola
  • Thor
    585
    Nakon ovog odogadja u utorak kojim je konacno okoncana vise desetljetna borba za klub, bilo bi mozda fenomenalno prije tekme u subotu organizirati korteo kroz grad do maksimira kao simbol pobjede sa transparentom naprijed "slobodan dinamo" bbb ili tome slicno nesto
    Prijedlog :victory:
  • Jurki
    19k
    Procital clanak nazalost jer bu krme novinarsko dobilo klik.
    Ali ne kuzim cemu spominjanje placa Capellasa i Vucetica.
    Obojica imaju sjajne reference. Capellas delal u La Masiji. Vucetic je ocito ekspert za fizicku pripremu igraca. Nebi jedan Modric njega angaziral da je ovaj truba.
    Svaki cent ulozen u te ljude mogu sutra vrlo lako postati milijuni eura u klubskoj blagajni.

Kruselj, krme jedno glupo novinarsko. Ako zelis strucnjake u klubu, to košta i to nije trosak, vec investicija.
    Ovo za kamp, stvarno ne treba komentirati.. glupan ne razumije da kamp ne kosta desetke milijuna eura i da se bu to financiralo kreditima koje klub Dinamova ranga moze bez problema isfinancirati. De si bil u picki materinoj, da nisi Mamica pital di je klubski kamp. Smece novinarsko.
  • rokikaciga
    4.7k
    Povecanje rashoda 40% a spominje najboljeg strucnjaka na svijetu koji ima 10tis eura mjesecno, i bivseg voditelja La Masije koji ima 30tis eura.

A glavno da i dalje placamo Mmaea 20 tis eura godisnje kako bi ovaj sjedio na klupi u Karabagu. To se ne spominje kao opaska bivsoj vlasti?
  • Bosskovitz
    18.8k
    Dinamovo proljeće će zbog same tematike definitivno povući malo jače od kluba u objašnjavanju novina novog Statuta i važnosti članske demokratske participacije na društvenim mrežama, ali apeliram na sve one koji žele da malo pomognu kojim shareom po profilima i grupama kako bi taj sadržaj došao do što većeg broja onih članova i navijača koji nisu pretjerano angažirani oko ovoga, a bilo bi dobro da razumiju o čemu se radi.

Npr, ovo:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1152062996945093&set=a.548421447309254

536268020_1152063000278426_6759663078872530358_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=i1Ocf5m4Q0IQ7kNvwFyeqFT&_nc_oc=Adkty4dGNOJD9MgiZMDqI5Apcoj8OL0XQwBlZwQ256l8a0JpcomehcyU7He4CgQglZs&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=4SC3pnZZPM9EMfLLyt87WQ&oh=00_AfWQnDcAFO29BMWZyIBDEpWp8J2aYGmLggAWO3w6pD-R-g&oe=68ACD392
  • Thor
    585
    A kako oni koji nemaju facebook? Kao ja npr :rofl:
  • rokikaciga
    4.7k
    Bas..

Na 2 od 1428 slika mi izbaci da moram napraviti racun

U8dxSIk.jpeg
  • Thor
    585
    Da. Tak i meni
  • Nemrem igra Dinamo
    4k

Pretpostavljam da imaš WhatsApp pa staviš na WA na status, pošalješ u WA grupe, frendovima koji prate sportske teme i Dinamo, bude se to proširilo...
    Ja sam prošle godine imao raspravu oko učlanjenja s jednim frendom, koji je rekao da on nikada nije bio niti će biti član bilo koje grupe, udruge, stranke, a prati Dinamo i ode koji put na tekmu.
    Nakon kaj sam uložio truda i vremena objasniti mu benefite, ali i obveze članova i sve oko izbora, statuta... učlanil je ove godine sebe i dva sina :cool:
    Tako da bilo koji način komunikacije je dobrodošao i poželjan, iako ti se možda čini da je bezveze i da nećeš time ništa postići, vjeruj mi da budeš.
    Biti će otpora i nerazumijevanja, ali na nama je da širimo pozitivu i dinamovštinu :strong: :heart:
  • skener
    6k
    Pošto se izbori bliže možda bi bilo dobro otvoriti novu temu u kojoj će se to sve stavljati
  • Mladi Starac
    387
    skidam, šeram! hvala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.