• dumitrumitu
    1.6k
    Neću reći da me smeta to zahvaljivanje ali djeluje isforsirano. Ima ona snimka gdje Bošnir govori Jakiroviću da se zahvali navijačima. Rađe bi da to zahvaljivanje bude rjeđe ali iskreno.
  • emilperska
    11.4k
    1. poluvrijeme jučer jedno od povijesno boljih na Rujevici. Na tragu Čač Mačovih 7:2 2022. i Bjeličinih 5:0 2019. Bas ono sigurnost i dominacija.

2. poluvrijeme sam očekivao fizički pad Rijeke radi ritma srijeda subota i naše dovršavanje posla na neki višak energije itd. Desilo se sve suprotno. Mi smo izgledali kao da igramo Europu prek tjedna, a oni hlade jaja i nabrijavaju se na HNL. Povukli smo se po meni bez razloga i na kraju uz malo sreće izvukli živu glavu. Kova po meni debelo kasnio sa zamjenama.

+ obrana kao beton i imamo 9/9 i solidnu šansu da odemo na Poljud im jebat mater s 18/18. Odrađena 2 od 3 najgora gostovanja za prvih 18 kola neokrznuto.

- neobjašnjivi padovi u nekim segmentima igre. Uvlačenje straha bez razloga itd.
  • NORTE
    18.6k
    Za potpuni zen još samo otresti Đalovića u hendikepu.NORTE

Hehe, prizemljili smo skočimiša.

Mislim da nam Rijeka ne bi trebala biti ni blizu u ovoj sezoni jer igraju Europu cijelu prvu polusezonu i već su nam na -5 iako je tek počelo, a o nekim njihovim odigranim utakmicama u ovoj sezoni da ne govorimo.

Naša momčad se uigrava, ali mislim da prije EL treba razmisliti o dovođenju lijevog krila (ili postaviti Stojkovića na tu poziciju).
  • Crni86
    14.2k
    neobjašnjivi padovi u nekim segmentima igre.emilperska

Objasnjivo je to itekako cinjenicom da smo skroz nova ekipa, da je 90% igraca novo i da nema adekvamtnog treninga za onakve situacije iz drugog poluvremena di te protivnik pomocu sudackog kriterija uvlaci u nervouzu i tucnjavu - za takve situacije su zato bas potrebne ovakve utakmice

Ova momcad jos nije ni na svojih 70%, polako. Za neke stvari su potrebne natjecateljske utakmice a ne treninzi.
  • Nemrem igra Dinamo
    3.9k
    ali ne treba pola vremena u izjavi biti zahvala navijacimaTime

Treba buraz! Svima koji su dali sebe u to da Dinamo jest to što jest danas... Kako grupa, tako i oni "obični" navijači.
  • NORTE
    18.6k
    Da dočaram što imamo.

U Rijeci nisu niti zaigrali:

Vinlof
    RPG
    Villar
    Zajc
    Bakrar
    Varela
  • El Madrigal
    555

Pa nećemo se valjda kao Tovarčad ponašati. Osobito ovaj momak, ne da mi se sada ponovno čitati, ali što je čestitao naslov prvaka... daleko je sve, nama je bitno da do Europa lige skupimo što više bodova i što bolje uigramo ekipu. To znači da ce do tada proci 7 kola (7. je Hajduk u Splitu), a bilo bi savršeno kada bismo prvu europsku utakmicu dočekali bez poraza. Nadam se da cemo imati atraktivan ždrijeb, ali i povoljan da se možda bude i u TOP 8, ali svakako u TOP 16 računam da bismo mogli. DZIS
  • ZgDLions
    1.4k

a, KTC, to se ne računa
  • NORTE
    18.6k
    Uz nastavak ovakvog niza pobjeda u Hnlu konačno bi nam se mogla otvoriti prilika fokusirati se na uspjeh u Europi i pružanje prilike u hnlu mladićima poput Čavline, Jakira, Solde, Varele i ostalih, kako bi im se dodatno podigla vrijednost.

7/7 u hnlu prije početka EL mora biti naš ultimativni cilj.
    Svu konkurenciju ostaviti na lijepom zaostatku i u miru stvarati još jači dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.