• Mali Zeus
    16.6k
    Igor Jovicevic jucer viden na Vrbanima… rekao bih da su razgovori s kandidatima za novog trenera u punom jeku…FrenchMontana

Di dočno?

Možda je išao na 17-icu pa do Maksimira na razgovor.
  • FrenchMontana
    1.2k
    nosio je litnje lancune :heart:
  • Mali Zeus
    16.6k
    Antonijević je rekao da je njemu to rekao kolega Forjan.
  • ElDorado
    3.4k
    Sori a ko je Forjan? S nove? Znaci jedan novinar rekao je drugom novinaru. Hm
  • DrawTube
    6.7k
    Kažu sad na istarskom forumu da smo službeno kontaktirali Garciu i da se zahvalio rekavši da je i iducu sezonu na klupi Istre

Sad koliko istine ima u tome nez
  • austrijanac
    6.6k
    Na njihovom forumu, sve ti dosta.
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    Pa ak je rekao tako onda će mu istra biti najveći klub u karijeri ,kao i dosad
  • Ivdzo11
    6.1k
    No Boban je, kako doznajemo, padne li konačan dogovor s Kovačevićem, spreman čvrsto stati uz njega, biti mu brana prema van i podrška iznutra. Mario Kovačević je prvi izbor, a ako ta priča i završi njegovim dolaskom, u Dinamu će nastojati biti strpljivi, dati mu pravo povjerenje. A da je Kovačević uistinu blizu Maksimira, dokazuje i infromacija, koju smo dobili iz koprivničkih izvora. Naime, Slaven Belupo već je spreman za Kovačevićev odlazak, njegov nasljednik na klupi trebao bi biti Mario Gregurina.
  • Dani Olmić
    1.3k
    Nadam se da nisu istine, jako mi je drag Mario kao osoba i drago mi je da je sve to prebolio i pobijedio najgore sto ljudi mogu zamislit ali mislim da (jos) nije kapacitet za dinamo sto se tice trenerskog posla…nama treba trener koji se dokazao na nekoj sceni i koji se moze nosit s pritiskom uloge trenera velikom klubu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.